Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ!

Εδώ και αρκετές μέρες βλέπω να μπαίνουν στο blog άνθρωποι που ψάχνουν στο google με τρεις μόνο λέξεις: Σωτηρία Λεονάρδου καρκίνος. Με ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο επίσης έπεσα κι εγώ πάνω σε σελίδες (μάλλον κουτσομπολίστικες), οι οποίες μιλούν για δύσκολες ώρες που περνά η ερμηνεύτρια, για σοβαρή ασθένεια της κλπ. Κάπου μάλιστα είδα να ταυτίζουν την περίπτωση της Σωτηρίας μ' αυτήν ενός συναδέλφου της, ο οποίος είναι γνωστό ότι παλεύει εδώ και χρόνια με τον καρκίνο. Σήμερα το μεσημέρι επικοινώνησα με τη μοναχοκόρη της, την Ελένη, η οποία με ενημέρωσε πως τώρα είναι καλύτερα και αναρρώνει στην οικία της. Επειδή γνωρίζω πόσο αξιοπρεπής άνθρωπος είναι η αγαπημένη φίλη καλλιτέχνιδα, αλλά επειδή βλέπω και ότι οι φήμες ειδικά στο διαδίκτυο οργιάζουν, ας ενημερώσω από δω ότι πράγματι η Σωτηρία αντιμετώπισε μια περιπέτεια με την υγεία της, ότι όποιος περνάει δύσκολες ώρες δε σημαίνει ντε και καλά καρκίνος και, το βασικότερο, ότι αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται ώστε σε λίγο καιρό να επανέλθει στη μουσική και στο θέατρο που τόσο αγαπάει. Σωτηρία, βάστα γερά! Σιδερένια και σύντομα πάλι κοντά μας!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι κανουν οσοι ξυνουν τα αρχιδια τους καθε μερα.ασχολουνται αν εχεσε ο διπλανος,αν τον επαιξε ή αν ειναι αρρωστος.κλεινουμε τα αυτια μας σε αυτους τους χειρογλυκανους καλοθελητες και ασχολουμαστε με την υγεια μας και τους ανθρωπους μας.περαστικα να ειναι ολα για την κυρια Λεοναρδου αλλα και για αλλους συνανθρωπους μας που υποφερουν!

Όνειρα ψηλά είπε...

Επιτέλους και μια ψύχραιμη φωνή στο διαδυκτιο! Κι εγώ βαρέθηκα να διαβάζω-ακούω αυτές τις μέρες τις διάφορες ανοησίες που λέγονται για τη Σωτηρία.
Όλα να πάνε καλά, να ξεκουραστεί και σύντομα να απολαύσουμε πάλι τη μελωδικότητα της...

logia είπε...

δεν είχα πάρει είδηση....
περαστικά της!

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
ναι, δε λέω, έτσι όπως τα λες είναι, αλλά, βρε αδερφέ, στις...καλόγριες έκανες σχολείο;

BOSKO είπε...

Όνειρα ψηλά...
αυτό είναι το κυριότερο!

σ' ευχαριστώ!

BOSKO είπε...

logia...
να' ναι/ σαι καλά!

μαριάννα είπε...

Πολλές φορές ο κόσμος ανησυχεί από αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον, συχνά όμως το κάνουν άκομψα, αν και άθελά τους, αφού δεν ξέρουν ότι από τα στατιστικά φαίνονται οι λέξεις των αναζητήσεών τους.

Προσωπικά δεν τις αναπαράγω μήπως και τις δουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και πικραθούν. Όπως τότε με τη Μελίνα που την κηδέψανε πριν την ώρα της. Ευτυχώς που άνθρωποι τέτοιοι, έχουν και χιούμορ και τσαγανό.

Εκεί που είναι για σχολιασμό και για γέλια είναι όταν ηδονίζονται με την υποψία καυγά. Πιάνουν τη μυρωδιά στον αέρα. Στα δικά μου στατιστικά αυτή την εποχή, ρεκόρ έχει στις αναζητήσεις των κουτσομπόληδων το δίδυμο:
Σχινά-Χρονάς! :))))

Περαστικά από την καρδιά μου στη Σωτηρία μας και την θετική μας σκέψη κοντά της για γρήγορη ανάρρωση!

BOSKO είπε...

μαριάννα...
α, σοβαρά; βάλε κανένα link να ενημερωθούμε κι εμείς, που τρέχουμε με δεκαπέντε άλλα πράγματα.
πολύ δίκιο έχεις σ' αυτά που λες, γι' αυτό ξεκίνησα την ανάρτηση με τις αναφορές στις αναζητήσεις του google.
όλα καλά να πάνε για τη Σωτηρία και θα πάνε!