Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ελληνικές-και-ξένες-μπαλάντες-στο-κανάλι-1-του-πειραιά

Η διασκευή της Tori Amos στο Smells like teen spirit των Nirvana, η Αίθουσα αναμονής με τη Λένα και τη Σαβίνα, το Ποτάμι της Joni Mitchell, τα Διαμάντια και η σκουριά της Joan Baez, η ερωτική επίκληση του Nick Cave- Sweetheart come, ο Δωρητής σώματος του Γιάννη Παλαμίδα, οι μελοποιημένοι Γιώργος Σεφέρης και Κωνσταντίνος Καβάφης από τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη και τα Φώτα που Σβήνουν, η Etten που τραγουδάει Roy Harper, ο κινηματογραφικός Yann Tiersen και η αθυρόστομη Martha Wainwright- Bloody mother fucking asshole είναι οι καλλιτέχνες με τα κομμάτια τους που θα ακουστούν στη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4. Συντονιστείτε για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bravo, monsieur Antoine de Bosko!
Ena k'ena itan ta kommatia sou kai shmera!

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
merci beaucoup, mon ami!

despinach. είπε...

Συντονίστηκα...μου άρεσε ιδιαίτερα η Etten, αλλά στο τελευταίο αποσυντονίστηκα...από αγάπη!
Να 'σαι καλά με τις ωραίες μουσικές επιλογές σου Boskaki..άραγε παίζουν πολλοί σαν εσένα Αγγελάκα κ μάλιστα με Βελιώτη στις εκπομπές τους, αμφιβάλλω!!

BOSKO είπε...

Despina...
χεστήκαμε για το τι παίζουν οι άλλοι, ας παίζει ο καθείς γενικώς ότι γουστάρει.
κι εγώ θα τις πήζω τις εκπομπές μου στον Αγγελάκα, την Πλάτωνος, τον Χατζιδάκι και ότι μου κάνει κέφι, γούστο και καπέλο μου.
πάντα θα υπάρχουν ακροατές σαν και του λόγου σου να ανασαίνουμε κι εμείς μαζί σας!

Άρτεμις είπε...

Δεν άκουσα την εκπομπή-γιατί το πιστέυεις? ακόμα δεν ξεμπέρδεψα με τη μετακόμιση (θυμάσαι που έλεγα ότι αγαπώ τις μετακομίσεις? ε άλλαξα γνώμη) Ερώτηση: πάλι μονόωρη εκπομπή? Γιατί?

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
καλά, για πέρνα μια βόλτα απ' το νέο μου διαμέρισμα να δεις πόσες κούτες είναι ακόμη άθικτες.
δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω.
η εκπομπή είχε γίνει δίωρη μόνο για μεσ' στον Αύγουστο, νομίζω τό 'χα διευκρινίσει.
κάτσε να δούμε τι θα γίνει με τον νέο σχεδιασμό προγράμματος του Καναλιού 1...

teo le fou είπε...

τη joni τη θυμήθηκα και γω με τα στενάχωρα στην Πρέβελη . το river ειναι πολύ αγαπημένο μου τραγούδι . αν και χριστουγεννιάτικο δεν παύει να λέει για τό ποτάμι . i wish i had a river i could skate away on . πολύ μ' αρέσει

BOSKO είπε...

teo le fou...
κομματάρα!
καλωσήλθες!
καλημέρα!

despinach. είπε...

Βosko, εμείς ανασαίνουμε μαζί σας μεσιέ...γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε από σχεδόν τους πάντες τα ίδια κ τα ίδια χωρίς μια εναλλακτική πρόταση!
Αχ, τώρα ας μην πούμε για την Πρέβελη εδώ κάτω...δεν ξέρεις ποιον να πρωτοξυλοφορτώσεις...κ πάλι έφταιξε το ότι δεν υπάρχει προσωπικό φύλαξης που θα μπορούσε συν τοις άλλοις να καθαρίσει τον τόπο από ξερόχορτα κ σκουπίδια κ το ότι δεν είχε ενημερωθεί η πυροσβεστική για τα μηχανήματα προειδοποίησης κ πυρόσβεσης που έχουν εγκατασταθεί πριν λίγα χρόνια κ ήταν σε αχρηστεία...κ προχθές ήταν έτοιμοι καποιοι ανόητοι ή πυρομανείς δεν ξέρω να κάψουν κ το Βάι που σώθηκε από τύχη...το δε φαράγγι της Σαμαριάς είναι αφύλαχτο...κ τώρα κινητοποιούνται ολοι μετά την καταστροφή για άλλη μια φορά!