Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

υδροχόου-εμού-το-ανάγνωσμα

Εγεννήθην στις 7 Φεβρουαρίου του 1974, στις 15.00 το μεσημέρι, έχοντας τον Ωροσκόπο στον Λέοντα. Καθ' ότι εγώ άσχετος, έχει ενδιαφέρον το πόρισμα του πλανητικού μου χάρτη, στο οποίο προέβη η ειδικός μαντάμ Λένα! Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
Πρώτον, Υδροχόος. Αλλά, συχνά περιαυτολογών Υδροχόος, λόγω της παρουσίας πολλών Λεόντων στον πλανητικό μου χάρτη. Άι στο διάολο, πού 'λεγε κι ο Αυλωνίτης! Εκ φύσεως ερευνητικό πνεύμα, inventional spirit, με τάση προς τη φιλανθρωπία και παντός είδους αβανγκαρντισμό.
Δεύτερον, Σελήνη στον Λέοντα. Οργανωτικές ικανότητες που μπορούν να εξελιχθούν σε τάσεις για πατερναλισμό. Πρόσχαρη διάθεση, φυσική ευθυμία και αυτοπεποίθηση, δυνατά συναισθήματα, γενναιόδωρη προσφορά αγάπης, ροπή στις απολαύσεις και στις καταχρήσεις.
Τρίτον, Ερμής, το σκέπτεσθαι δηλαδή του πράγματος. Καλωσύνη και ευσπλαχνία. Συγκαταβατικός και ευαίσθητος χαρακτήρας, αφηρημένος ενίοτε. Φαντασία γόνιμη, χωρίς μεγάλο έλεγχο της διαίσθησης. Πληθωρικός συναισθηματισμός που απαιτεί θετική διέξοδο ίσως στην ποίηση, τη συγγραφική δημιουργία κλπ.
Τέταρτον, Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το ερωτικόν του πράγματος. Η θέση αυτή δεν είναι καθόλου θερμή. Συχνά οδηγεί σε μεγάλη θυσία για χάρη του αγαπημένου προσώπου. Ροπή σε μεγάλους χωρισμούς και απογοητεύσεις, ακόμη και στη μοναξιά. Ο έρωτας εκδηλώνεται ψυχρά, αλλά υπάρχει πίστη σε μεγάλο βαθμό. Η θέση είναι εξαιρετική στο να κερδίζεις χρήματα (γι' αυτό κι η Λένα μ' έχει φάει να αγοράσουμε λαχεία)! Υπάρχει τάση για κοινωνική άνοδο μέσω του γάμου ή και μέσω εφήμερων ανθρώπινων σχέσεων. Παρεμπιπτόντως, απ' ότι ενημερώνομαι, την Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχει και ο Διονύσης Σαββόπουλος!
Πέμπτον, Άρης στον Ταύρο. Η θέση αυτή συμβάλλει στη σταθερότητα και στην ισχυρογνωμοσύνη. Εργασία σκληρή και επίπονη με σημαντική πρακτική ικανότητα. Το άτομο είναι βραδυφλεγές, αλλά δύσκολα ελέγχονται τα ξεσπάσματα του. Αισθησιασμός και τρυφερότητα μαζί με εξουσιαστικότητα (κι επειδή εδώ δεν πολυκολλάει με τη μεγάλη θυσία για χάρη του αγαπημένου προσώπου, δείχνει μια αντίφαση στον ερωτικό-συναισθηματικό τομέα και ορκίζομαι ότι θα επιδιώξω τον μέσο όρο).
'Εκτον, Δίας στον Υδροχόο. Ουμανιστής, αναπτυγμένη κοινωνικότητα, πρωτοτυπία, δύναμη φαντασίας, ζωηρό αίσθημα δικαιοσύνης και αναζήτησης των αιτίων, συμπόνοια, ανεξαρτησία. Συνήθως πλούσια κοινωνική ζωή με χρήσιμες, αλλά και επιπόλαιες φιλίες.
Εν κατακλείδι, ο bosko είναι ένας multi-coloured Υδροχόος αφού δέχεται ισχυρότατες επιδράσεις από ολόκληρο σχεδόν τον ζωδιακό κύκλο με τον Λέοντα να παίζει τον πιο βασικό ρόλο στην αστρολογική του ταυτότητα. Αυτή είναι και η αιτία που, απ' ότι θά 'χετε πάρει πρέφα, γουστάρω να αυτοπροβάλλομαι και να ασχολούμαι με την καταγραφή ημερολογίων, τα κινηματογραφικά και τις τέχνες γενικότερα: ο Λέων δηλαδή είναι ο εκφραστής της απορίας Ποιος είμαι;, εκεί που ο Σκορπιός λόγου χάριν είναι του Θέλω.
Τι λε' ρε παιδί μου, κοίτα τι μαθαίνει κανείς μεσ' στην καρδιά του καλοκαιριού! 'Ασε που αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ζώδιο του Λέοντα κι έτσι εκφράζομαι...Λεοντίσια.
Όσοι πιστοί προσέλθετε! Τηλεφωνήστε στο 090 κλπ. κλπ. και η μαντάμ Λένα θα ερμηνεύσει τον ζωδιακό σας χάρτη! Εγώ μια φορά καθάρισα!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν αντε να πιάσουμνε τώρα τα ζωδιακά των καλλιτεχνών :Ρ χεχε

έχετε την καλησπέρα μιας σκορπίνας

Ανώνυμος είπε...

πφφφ κάηκα με τις συναστρίες απόψε...αλλά μάλλον άξιζε τον κόπο :)

Aντώνης είπε...

Χαίρε, υδροχόε λεοντόκαρδε ;)

BOSKO είπε...

Angelica...
γειά σου, Σκορπίνα μας!
ε, άμα άξιζε τον κόπο και το ξενύχτι, χαλάλι οι συναστρίες!

BOSKO είπε...

Αντώνης...
σε περιέχω, μου φαίνεται!
και ως όνομα, και ως ζώδιο πλέον!

Kostas L.A. είπε...

κοιτα να δεις ποσα πραγματα χανω οταν απεχω απο τη μπλογκοσφαιρα..

μπορουμε να κανουμε εναν προχειρο ζωδιακο χαρτη και για μας;; χεχε..

καλην εσπεραν απο εναν αμετανοητο διδυμο!! :p