Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

με-χατζιδακική-και-κινηματογραφική-διάθεση-στο-κανάλι-1-του-πειραιά

01. SAVINA YANNATOU & PRIMAVERA EN SALONICO - Addio amore (Παραδοσιακό Κάτω Ιταλίας)
02. LEO ULLMANN - Az der rebbe tanz (Νίκου Κυπουργού, από την ταινία Passers des reves του Hiner Saleem)
03. ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ - Μάσα σιδερομάσα (Λένας Πλάτωνος/ Μαριανίνας Κριεζή)
04. ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΣΔΑΚΗΣ - Για την κυρά Γεωργία (Χάνομαι Γιατί Ρεμβάζω/ Αγαθής Δημητρούκα)
05. ΗΛΙΑΣ ΛΙΟΥΓΚΟΣ - Κωμοπόλεις (Ηλία Λιούγκου/ Ζωής Παναγιωτοπούλου)
06. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ - Απ' την αρχή (Σταύρου Παπασταύρου)
07. ΦΛΕΡΥ ΝΤΑΝΤΩΝΑΚΗ - Φλέρυ (Γιώργου Ποταμιάνου)
08. YORGOS VARSAMAKIS - Butterfly' s dance (Γιώργου Βαρσαμάκη)
09. SHIGERU UMEBAYASHI - 2046 Main Theme-Rumba Version (Shigeru Umebayashi, από την ταινία 2046 του W. K. Wai)
10. ΑΛΙΚΗ ΚΑΓΙΑΛΟΓΛΟΥ - Δια σημάδιν έχω λιόντα (Μιχάλη Χριστοδουλίδη/ μεσαιωνική κυπριακή ποίηση)

11. ADRIATICA - Μάλιστα κύριε-Δεν έχει δρόμο να διαβώ (Γιώργου Ζαμπέτα)
Αυτά είναι τα κομμάτια που θ' ακουστούν στη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (http://www.kanaliena.gr/) στους 90,4. Συντονιστείτε για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη Μποσκοΐτη
δεν γνωριζόμαστε, αλλά παρακολούθησα εκτενώς την διαμάχη στο ιστολόγιο του κ. Φώντα Τρούσα.
Η απάντηση σου φανερώνει πως είσαι άνθρωπος με γούστο, χιούμορ, παιδεία και βαθύ πολιτισμό. Αν ήμουν στην θέση του κ. Καραμπεάζη δεν θα ξαναέγραφα στη μπλογκόσφαιρα πραγματικά. Και πάλι τα συγχαρητήρια μου και κέρδισες ακόμη έναν θαυμαστή των όσων έχεις καταφέρει, τόσο νέος.

Αλήθεια που δημοσιογραφεί ο κ. Καραμπεάζης;

Με εκτίμηση
Γ. Χρήστου

BOSKO είπε...

Γ. Χρήστου...
ο κ. Καραμπεάζης είναι ανάξιος λόγου κατά τη γνώμη μου. Κρίμα κι εκτιμούσα τους προϊσταμένους του στα διαδικτυακά έντυπα που απασχολείται. Δεν θα σας πω που δημοσιογραφεί, διότι δεν θα του κάνω και διαφήμιση κιόλας. Κρίμα, επίσης, που ένα από τα δύο ηλεκτρονικά περιοδικά, στα οποία απασχολείται, φιλοξένησαν συνεντεύξεις, τόσο δική μου, όσο και της Λένας Πλάτωνος.

Μην στενοχωριέστε, σας βεβαιώνω πως ΚΑΝΕΝΑΣ του συναφιού δεν τον έχει σε εκτίμηση. Ίσως είναι κι αυτός ένας τρόπος να υπάρξει σαν την κοπριά που επιπλέει.

ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

Dimitris A. είπε...

Az Der Rebbe Tanz = Όταν χορεύει ο Ραβίνος. ;-)

BOSKO είπε...

Dimitris A. ...
σ΄ευχαριστώ πολύ, αγαπητέ, για την πληροφορία.
ήταν καθήκον μου να σ΄ ευχαριστήσω επίσης on air!

mahler76 είπε...

την εκπομπή δεν την πρόλαβα, αλλά τα γατάκια τι αγαπημένα!!!!

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...ε,εμ..ωραίο το σημερινό πρόγραμμα της εκπομπής σου για το κανάλι1...μ'αρέσει κ μένα ο Γ.Βαρσαμάκης!!!!!!!!!!,ο πατέρας μου έχει,ένα σιντί του αλλά δε θυμάμαι ποιό..έχω την εντύπωση ότι η μουσική του έχει πάρα πολλά χατζιδακικά στοιχεία μέσα...(ζντόοοοοοοοινγκ!)κ όμως έχει!!!!!!γράφει πολύυ ωραία μουσική ο άνθρωπος...ένα που μ αρέσει είναι το..'παιδικό όνειρο'? κάπως έτσι λέγεται,νομίζω...εξαιρετική μουσική...καλό μήνα καλό μου αν κ κάπως αργοπορημένα...οι φωτό με τα γατάκια πάντως άπαιχτες!!,απέκτησες κ νέους μικρούς φίλους βλέπω στο καινούριο σου σπιτάκι....καλησπέρες,φιλάκια...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφη εκπομπή σήμερα. Νάναι καλά το διαδίκτυο και σ’ ακούω και διαβάζω το μπλογκάκι σου σ’ αυτή τη πάνω αριστερά γωνιά της Ελλάδας. Λοιπόν, αγαπώ ή μ’αρέσουν τα ίδια πράγματα που αγαπάς/ ή αρέσουν σε σένα. Η Λένα Πλάτωνος για παράδειγμα. Το ‘79 ήμουν Τρίτη Λυκείου κι έκανα κοπάνα το πρωί για ν’ ακούσω Λιλιπούπολη. Το απόγευμα κοπάνα από το φροντιστήριο γιατί είχε επανάληψη τη Λιλιπούπολη. Παρά τις κοπάνες έγινα φιλόλογος και δεν πέρασε ούτε μια χρονιά που ο Καρυωτάκης να μη συνοδεύεται από τη μουσική της Πλάτωνος και κάθε φορά τα κορίτσια να αναλύονται σε δάκρυα ακούγοντας το Βράδυ. Όμως (κι εδώ περιμένω συνοφρύωμα) πολύ πριν από τη Λένα Πλάτωνος (και την Καραινδρου και το Χατζιδάκη και τον Τεό) ερωτεύτηκα τη φωνή του Νταλάρα όταν ο πατέρας μου έφερε στο σπίτι το Μέτοικο και δεν τον ξεερωτεύτηκα ποτέ. Κι όλη αυτή η ιστορία για να καταλάβεις με ποιο τραγούδι λιώνει κατά καιρούς το pc. Με τον ΠΡΙΓΚΗΠΑ φυσικά (:-)) και παρά που είμαι σίγουρη ότι δεν σ’ αρέσει, θα πανηγύριζα αν τον άκουγα κάποια μέρα και από την εκπομπή σου.
ΜΑΡΙΑ -Χ

BOSKO είπε...

mahler76...
και που να δεις όταν τα πέντε γίνουν δέκα και μετά δεκαπέντε και μετά σαράντα και μετά εξήντα...και μετά θα με βρούν μόνο, πεθαμένο μια ωραία πρωΐα, με τις γάτες πάνω απ' το πτώμα μου.
τα άτιμα, όμως, είναι πολύ όμορφα ζωάκια!

BOSKO είπε...

Αθανασία...
αν ο μπαμπάς σου ακούει Γιώργο Βαρσαμάκη να του δώσεις τα συγχαρητήρια μου που πάει και ξετρυπώνει το καλό, το καινούργιο και το λιγότερο προβεβλημένο!

BOSKO είπε...

ΜΑΡΙΑ-Χ...
κι από ποια γωνιά ακριβώς της Ελλάδας μού κάνετε την τιμή και μ' ακούτε; θα ήθελα να το ξέρω!
Ο "Πρίγκηπας" μαζί με τα "Ηχοχρώματα" είναι τα δύο πιο αγαπημένα τραγούδια μου από την "Τρίτη Πόρτα", τον πιο "έντεχνο" πλατωνικό δίσκο. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Νταλάρα, τά 'χω ξεπεράσει τέτοια κόμπλεξ. Άλλο αν η πλειοψηφία των τραγουδιών του, ειδικά των νεότερων, μ' αφήνει παγερά αδιάφορο.
σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη!

Ανώνυμος είπε...

Έδεσσα και θα συμφωνησω με το σχόλιο περί των νεότερων τραγουδιών του Νταλάρα. Δεν το περίμενα και χαίρομαι που σ' σρέσει ο Πρίγκηπας και τα Ηχοχρώματα. Νάσαι καλά.

ΜΑΡΙΑ-Χ

despinach. είπε...

Bosko, απολαυστικότατη η εκπομπή σου...πέρασε κ σε μας η χατζιδακική κ κινηματογραφική διάθεση κ με το παραπάνω!!
Ήθελα να σου πω επίσης ότι θαύμασα πριν λίγο και την καταλληλότατη κ με χιούμορ απάντησή σου στους... άντε μην πω κ πολύ ασχοληθήκαμεν εδώ...

Φιλιά κ γουστάρουμε που δε μασάς...ή μόνη μάσα που αγαπάμε εμείς είναι η "Σιδερομάσα" (και είναι κ το πιο αγαπημένο μου από Λιλιπούπολη)!

υστεριόγραφο:
αααααααααααααααααα!!πέθανα!! τι απίθανες γατοφατσούλες είναι αυτέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!

BOSKO είπε...

Despina...
μόλις τις τάισα βραδυνό με τη μάνα πάλι να μπαίνει μπροστά και να μου κάνει "χχχχχχ"!
χαίρομαι που σου άρεσε κι η χθεσινή εκπομπή, παρ' όλο που δεν περιείχε Αγγελάκα!

despinach. είπε...

Boskaki, πειραχτήρι..είπαμε ο Αγγελάκας Αγγελάκας, αλλά είμεθα κ Χατζιδακικοί μέχρι θανάτου!
καληνύχτεεες!