Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

μην-παίζεις-με-τα-χώματα-στο-κανάλι-1-του-πειραιά

Χρωστούσα από τον περασμένο Μάρτιο μια ραδιοφωνική εκπομπή, αφιερωμένη στο έργο Μην παίζεις με τα χώματα της Στέλλας Βλαχογιάννη, που αυτόν τον καιρό παίζεται ξανά στο θέατρο Studio Μαυρομιχάλη. Κι επειδή η Στέλλα, πέραν των δικών της εκπομπών στο Δεύτερο Πρόγραμμα και μερικές παρεΐστικες βραδιές κατά Ιανό μεριά, δεν πολυσυμπαθεί τις εξόδους και τα πήγαινε - έλα, είπα να το σεβαστώ και να συγχρωτιστώ μαζί της. Έτσι, καλεσμένη στο στούντιο θα βρίσκεται η Σοφία Καραγιάννη, η δεύτερη σημαντικότερη- μετά τη Βλαχογιάννη- συντελέστρια (λέξη κι αυτή!) της παράστασης, εφόσον τη σκηνοθέτησε και συμπρωταγωνιστεί κιόλας. Σωστά γράφω συμπρωταγωνιστεί, αφού στην ουσία πρωταγωνιστές είναι όλα τα παιδιά που δούλεψαν συλλογικά. Κατ' αποκλειστικότητα θα ακούσετε και τα υπέροχα μουσικά θέματα που έγραψε ο Θέμης Καραμουρατίδης, ενώ θα δώσουμε και προσκλήσεις από τηλεφώνου για τις παραστάσεις της προσεχούς Τρίτης. Έχετε κάθε λόγο λοιπόν να συντονιστείτε στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4 για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα.

2 σχόλια:

Mary Ka είπε...

Κυριακάτικη Καλημέρα. Τι έδειξαν οι εξετάσεις σου, δε μας λές. Ολα καλά? Η πίεση ίσως να είναι από το άγχος και μετά δημιουργείται εκ νέου άγχος από τα ύψη της και έχουμε φαύλο κύκλο. Πάντως καλύτερα να ψάξεις αρκετά το θέμα "πιεσόμετρο".

BOSKO είπε...

Mary Ka...
μεσ' στη ΄βδομάδα που έρχεται θα ξέρω. Πάντως, ναι, ένα πιεσόμετρο μπορεί άνετα να σε παλαβώσει. Γενικά, αυτές τις μέρες δεν έχω ξεπεράσει το 13 - 14. Οπότε, θα δούμε αν ήταν θέμα πίεσης και άγχους.
σ' ευχαριστώ!

καλημέρα