Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

edo-polytexneio-2010-FM

Η νεαρή Κνίτισσα, η οποία παραδόξως ήταν ωραιότατη κοπέλα, όχι...αξούριστη, ούτε με αμπέχωνο ή ταγάρι, με σταμάτησε στην Στουρνάρα. Μια οικονομική ενίσχυση για το ΚΚΕ; με ρώτησε με ένα τεράστιο χαμόγελο, κραδαίνοντας ένα κουπόνι. Πλάκα μου κάνεις! απάντησα κι εγώ με μιαν εξίσου τεράστια σιγουριά, την προσπέρασα και κατευθύνθηκα στη στάση του τρόλεϊ απέναντι ακριβώς απ' το Πολυτεχνείο. Μαρτύριο! Από τα ηχεία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βροντοφώναζε Απεργία, μετά τον διαδέχτηκε ο Ξυλούρης στο Καφενείον η Ελλάς και λίγο αργότερα μια γυναικεία φωνή τραγουδούσε για τη Μαρία που τη διώξαν' απ' τη δουλειά γιατί δεν είχε καθαρά χαρτιά ή κάτι τέτοιο (σίγουρα καμιά Αλέκα Αλιμπέρτη, Δανάη Μπαραμπούτη ή και Τάνια Τσανακλίδου θα ήτανε). Καθώς ερχόταν το τρόλεϊ, πάνω που άρχιζα να νιώθω τρομερή δυσφορία, ο dj του EdoPolytexneio2010 FM έβαλε το Ποιος τη ζωή μου του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Ελευθερίου. Αριστούργημα! Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή. Ανεβαίνοντας την Πατησίων, σιγοτραγουδούσα Για κάποιον μεσ' στον κόσμο ειν' αργά/Ποιος τη ζωή μου/Ποιος την κυνηγά...ώσπου το τρόλεϊ έστριψε στη Σταδίου και ο ήχος έσβησε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν ήξερε ότι απεκήρυξες μετά βδελυγμίας την πιθανότητα επικοινωνίας σου με τον Σπ. Σαμοϊλη όταν άκουσες ότι κατεβαίνει υποψήφιος με το ΚΚΕ.

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
δεν είχα ιδέα ότι κατέβηκε με το ΚΚΕ ο Σαμοΐλης ειλικρινά. Και, επίσης ειλικρινά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επικοινωνήσω μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, κατέβηκε υποψήφιος με το ΚΚΕ, κυκλοφορεί με συρματόπλεγμα τριγύρω του κι αν δε σε καλύπτει το αντιτενικό σου μην το πλησιάσεις!

Βρε, αν τα πολιτικά μας έκαναν να εξετάζουμε εξονυχιστικά με ποιον θα μιλήσουμε, θα χρειαζόμασταν διαβατήρια για να πούμε μια καλημέρα.

Καλημέρα, λοιπόν, και ηρεμία.(Πήρα lexotanil και δε το θυμάμαι;!) Προσπερνώ και το ποστάκι με τις μνήμες Μεταπολίτευσης (να δεις που στον ύπνο μου θα έκανα γιόγκα) κι εύχομαι καλή επιτυχία το απόγευμα στην παρουσίαση.

Γιατί νομίζω ότι είναι η 2η παρουσίαση του ίδιου έργου; (Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι θυμάμαι ό,τι δεν προλαβαίνω να δω...)
Αφρόνη

theboy είπε...

Είσαι εμπαθής κομματάκι?Ε ρε κολλημα με την Κνιτισα..και αμφιβαλω αν πηγες γιατι την Γεωργία απο τη δουλειά(κι οχι Μάρια) φέτος δεν την άκουσα..κ δεύτερον παρατηρώ μια εμπάυεια με την Τσανακλίδου που είναι μια απο τις αγαπημένες μ..Ελεος.

BOSKO είπε...

theboy...
πως πήγες εσύ με τα κουπόνια;
πουλήθηκε τίποτα, βγήκε κάνα φράγκο υπέρ του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα;