Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

μεγάλη-παρασκευή-2011-στο-κόκκινο-105,5

Απόψε τιμούμε τον θρήνο και την απώλεια με μία έκτακτη δίωρη εκπομπή Στο Κόκκινο 105,5. Από τις 20.00 έως τις 22.00 το βράδυ, ο bosko θα βρίσκεται στο στούντιο με καλεσμένους την ποιήτρια Μαρία Λαγγουρέλη και τον Γιώργο Π.
Θα διαβαστούν ποιήματα των Κ. Καρυωτάκη, Κ. Π. Καβάφη, Ν. Α. Ασλάνογλου, Μ. Πολυδούρη, Α. Παγουλάτου, Λ. Ξανθόπουλου, Γ. Χρονά κ.α.
Θα ακουστούν τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Λ. Πλάτωνος, Κόρε.Ύδρο., Leonard Cohen, Fabrizio de Andre κ.α.
Η εκπομπή αφιερώνεται στον Αντρέα Παγουλάτο, τον πρώτο διδάξαντα των κοινών μουσικοποιητικών μας μαραθώνιων, και στη μνήμη όλων των φίλων που χάθηκαν πρόωρα.

7 σχόλια:

Seven Film Gallery είπε...

Το θεωρω καρμικο την ιδια μερα και ωρα να συναγωνιζομαστε στη διαχειρηση του πένθους... -))

BOSKO είπε...

Seven Film Gallery...
αν και με μια πρώτη βόλτα στο blog σου δεν κατάλαβα τι εννοείς με το σχόλιο, λέω να σου τηλεφωνήσω μεσ' στην ημέρα να μου εξηγήσεις τι είδους "συναγωνισμός" θα ειν' αυτός :-))

Ανώνυμος είπε...

Καλή εκπομπή να έχετε! Ωραίο θέμα την κατάλληλη ημέρα, αυτόν τον χρόνο που, όπως σωστά έγραψες, η ανάσταση μοιάζει πλέον πιο επιθυμητή κι από την επανάσταση.

Ωραία κι η αφιέρωση της εκπομπής, αυτά τα "μικρά" που κάθε φορά, για τον καθένα προσωπικά, σημαίνουν τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα.

Παρά τη βαρυθυμία όμως, έχω κι απορίες (όπως πάντα):
1. Γιατί δίνεις για link το παλιό (σήμερα πάντως και το νέο παρουσιάζει προβλήματα);
2. Τι σημαίνουν εκείνα τα "δειλά" τρία κάππα που έχω δει κι αλλού σε post σου;

Οι απορίες βέβαια δεν αξιώνουν πάντα απαντήσεις...

Κλυτία

BOSKO είπε...

Κλυτία...
δεν ήξερα ότι ο σταθμός Στο Κόκκινο 105,5 άλλαξε ιντερνετική δ/νση. Αν ξέρεις την καινούργια, πες τη μου να τ' αλλάξω. Πάντως, με αφορμή το σχόλιο σου, μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα τους και όντως έχουν πρόβλημα. Ας πούμε ότι θα λυθεί το βράδυ, εκτός κι αν όσοι ακούσουν, ακούσουν μέσω των FM κανονικά...
λοιπόν, τα τρία Κ, το ΚΚΚ για την ακρίβεια, το βάζω (τυχαία τα γράμματα, μηχανική κίνηση κάθε φορά) όποτε θέλω ν' αλλάξω παράγραφο. Μάλλον ν' αφήσω κενό, διότι ο blogger τα βγάζει όλα κολλημένα. Τα χρωματίζω μαύρα και δε φαίνονται σ' όποιον μπαίνει στο blog απ' το google. Δεν ξέρω εσύ από που με διαβάζεις, πάντως κι άλλοι φίλοι μου τό 'χουν πει.
ελπίζω να μας ακούσεις απόψε!
καλή (επαν)ανάσταση νά 'χουμε!

despinach. είπε...

καλή σας εκπομπή! πιάνω ασύρματο μεν, αλλά δεν μπορώ να μπω στο σάιτ του "κόκκινου" :(

BOSKO είπε...

despinisOutopia...
αν μας "έπιασες" τελικά μέσω ασύρματου, πάλι καλά! Κακή φάση που το link του σταθμού είχε πρόβλημα εδώ και μέρες, απ' ότι μου είπαν τα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

όχι δε σας έπιασα, αλλά (άσχετο) με αποζημίωσαν οι θεϊκές ρακές που πίναμε εδώ με παρέα...μέσα στο πένθιμο κλίμα κι εμείς! :p

xx

desp.