Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

όλοι-μέσα

Ωραία εικόνα αυτή! Νέα παιδιά διαμαρτύρονται με τον τρόπο τους. Είναι τα παιδιά που δεν τρέφονται ακόμη με το λίπος των γονιών τους και θυσιάζουν το σαββατόβραδο τους - εκεί φτάσαμε! - για να στείλουν ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια της 15ης Οκτωβρίου, που την περιμέναμε κάποιοι σαν Ανάσταση - Επανάσταση! Παπάρια μάντολες, σύντροφοι!



Τι κι αν ο Θάνος των Lost Bodies ούρλιαζε Θα τους γαμήσουμε όλους! και η πανκομπαχαλοθρεμμένη νεολαία χτυπιόταν μπροστά στο stage λες και βρισκόταν στο GBCB; Με το που έτσουξε το κρύο κι άρχισε η βροχή, γίναν' όλοι...μπουχός. Διότι, ποιος το χέζει το μνημόνιο άμα ανάβει το καλοριφέρ και ζεσταίνεται το κοκαλάκι μας; Τώρα να δω που δεν θά 'χετε πετρέλαιο σε λίγο για το καλοριφέρ σας, θα βγείτε ή δε θα βγείτε στους δρόμους; Όχι από αγανάκτηση, αλλά από κατάντια!



Άδεια η Φιλελλήνων την ώρα που η συγκέντρωση μετά μουσικής ήταν στο υποτιθέμενο ζενίθ της απ' την άποψη της προσέλευσης του κόσμου. Σα νά 'χε δίκιο ο Πάγκαλος, μου φαίνεται, όταν μιλούσε ειρωνικά για την επανάσταση του facebook. Διότι, μπορεί εγώ να μην έχω facebook, αλλά φίλοι συζητούσαν εδώ και μέρες ότι στις 15 του μήνα θα γίνει πραγματική επανάσταση! Που πήγαν όλοι αυτοί; Στο Γκάζι και στο Κολωνάκι για ποτάκι; Μήπως τους χαλάνε οι Lost Bodies, ο Πουλικάκος και τα φρικιά; Φέρτε γρήγορα τη Βίσση και τη Βανδή στο Σύνταγμα να πλακώσει ο πολύς κόσμος! Και μετά πλακώστε αυτόν τον κόσμο με ρόπαλα, στυλιάρια κι ότι άλλο βρείτε, γιατί είναι κι αυτός συνένοχος στη λαμογιά, την ξεφτίλα και την ξετσιπωσιά των πολιτικών.



Δηλαδή έτσι θα διώξουμε το Χρέος, την Τρόικα, το ΔΝΤ και την Κυβέρνηση; Ειδικά την τελευταία, αφού είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει κάποια άλλη μάλλον τρισχειρότερη...Μαλάκες όλοι, βόδια όρθια, μάθαμε τώρα, πετάμε φυλλάδια με τσιτάτα σα νά 'ναι προσκλητήρια στα εγκαίνια του καινούργιου body-shop της γειτονιάς, αντί να λάβουμε σοβαρά την παρότρυνση του αναρχικού καλλιτέχνη για να μπουκάρουμε μεσ' στη Βουλή!














Αυτή είναι η απογοητευτική εικόνα του τέλους της 15ης Οκτωβρίου προς το ξημέρωμα της 16ης. Ο Πουλικάκος επί σκηνής να τραγουδάει Φτάνει πια και Να φύγει αυτός ο χειμώνας. Πόσο δίκιο είχε ο Θοδωρής Βλαχάκης (βλέπε προηγούμενο post)! Κατηφορίζοντας προς το Μοναστηράκι μπορούσες να δεις τις ταράτσες των μπαρ γεμάτες κόσμο ή απλώς να κλείσεις τ' αυτιά σου από την εκκωφαντική χορευτική μουσική. Μη μου ξαναμιλήσει κανείς για τη δύναμη του facebook και άλλες τρίχες κατσαρές. Χθες το κατάλαβα, διάφοροι αργόσχολοι το απαρτίζουν και λένε μαλακίες μεταξύ τους για να περάσει η ώρα ευχάριστα και εκτονωτικά. Ακόμη δεν είδα ειδήσεις στο διαδίκτυο, δεν ενημερώθηκα, αλλά μου είπαν ότι την ίδια ώρα στη Ρώμη γινόταν πραγματική διαμαρτυρία με όλα τα θλιβερά μεν, ίσως απαραίτητα δε, συμπαραμαρτούντα. Ας ελπίσουμε ότι ο λαός κρατάει δυνάμεις για την ερχόμενη Τετάρτη. Διαφορετικά, θα γίνω οπαδός εκείνου του τύπου, όποιου τέλος πάντων, σοφίστηκε τη ρήση Έλληνας είσαι και φαίνεσαι!

52 σχόλια:

despinach. είπε...

ξαναπέρασες μετά από εκεί και άκουσες τον Πουλικάκο; είχα μείνει μόνη μου κ δεν άντεχα μετά...οι Lost Bodies απίστευτοι και πάντα παρόντες εκεί! απογοητευτική πάντως η φάση κ τα λέω επίσης στο μπλογκ μου...νομίζω ότι δεν διαδώθηκε και πολύ η είδηση για τη χθεσινή συγκέντρωση όμως...θέλω να πιστεύω δηλαδή

Velvet είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
George Tsitiridis είπε...

kai ekei pou i photo pesane stis 1 kai 2
ksafnika then yparxei kamia!!!!
oxi apla exases ti forma sou
milame gia koinoniko thanato...

BOSKO είπε...

despinach. ...
ναι, ξαναπέρασα κατά τις 00:30, αφού έπρεπε να φύγω για να δω αλλού άλλους φίλους. Μόνο απογοητευτική η φάση; Όχι και δε διαφημίστηκε...η διεθνής αφίσα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο εδώ κι ένα μήνα τουλάχιστον!

BOSKO είπε...

Velvet...
τι να την κάνεις, αγαπητέ, την Επανάσταση του 1821 όταν δεν έχεις περάσει Διαφωτισμό; Τουρκιά και Βυζάντιο, ότι χειρότερο...Άσε που ταυτίζομαι με την άποψη του Σκαρίμπα ότι τελικά ήταν λάθος η Επανάσταση του 1821...Βαρέθηκα! Πάω ν' ακούσω Strawberry Alarm Clock!

BOSKO είπε...

pisoglendis...
χαχαχα, τι μαλάκας πού 'σαι!
δίκιο έχεις!

despinach. είπε...

δεν είδα να την προωθούνε και πολύ στο Facebook, που λες! ελπίζω να τα καταφέρω απόψε στο Γκάζι...

τ2φ είπε...

@velvet..
Aμ καλά έκανα σε είχα καταλάβει εσένα πο το ποστ με τον Κοεμτζή.άκου 1821,πότε;Τότε που οι ελληναράδες μεγαλοτσιφλικάδες δεν τα βρήκαν με τους τουρκαλάδες μεγαλοτσιφλικάδες στο μοίρασμα και είπαν στον λαό να κάνουν επανάσταση γιατί ξαφνικά μετα απο καμιά 400αριά χρόνια του έλληνα ο τράχυλος ζυγο δεν υπομένει;
Πού τα άκουσες αυτά;Στο κρυφό σχολιό φοιτούσες;


Μπόσκο καλά τα λες,αλλά σοβαρά περίμενες κάτι άλλο;

BOSKO είπε...

despinach. ...
ελπίζω, Δεσποινάκι, διότι απέναντι στο γνωστό...πρόβλημα του τελευταίου καιρού, ακόμη δεν βρέθηκε λύση. Γι' απόψε μιλάω:-))

BOSKO είπε...

τ2φ...
κάτι περίμενα κι ακόμη περιμένω, η αλήθεια είναι.
δεν αντέχεται τόση ασχήμια γύρω μας, γμτ μου...

Να μείνουν μόνο τα τραγούδια2 είπε...

Καλησπέρα Αντώνη. Δυστυχώς, ο χοντρός έχει δίκιο σε όλα. Και μαζί τα φάγαμε! Και για την επανάσταση του facebook και του twitter! Μεγάλη απογοήτευση, όντως.
Τι περιμένουμε να μας κάνουν ακόμα;
Τέλος πάντων, δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ την Τρίτη το βράδυ θα κάνω την "επανάστασή μου"... έχει Λαζόπουλο!!!

Θεοδόσης - Αλεξανδρούπολη

BOSKO είπε...

Να μείνουν μόνο τα τραγούδια2...
έλα ντε, τι περιμένουν ακόμη;
τώρα που θα μας έρθει φορετή κυβέρνηση απ' έξω να δεις τα γλέντια!
εκτός αν κι αυτοί μαγευτούν απ' την έξω καρδιά των Ελλήνων και τα κάνουν μαντάρα, χειρότερα κι απ' τους δικούς μας κυβερνώντες.
Λαζόπουλο θα δεις, ε; βοήθεια σου...

τ2φ είπε...

@Θεοδόσης...

Εσύ μπορεί να κάνεις πλάκα για τον Χαζόπουλο αλλά έλα που τελικά όλοι με αυτόν ξεκαυλώνουν.

BOSKO είπε...

τ2φ...
πειράζει που εγώ, ειλικρινά, δεν έχω δει ούτε μία φορά στη ζωή μου εκπομπή του Λαζόπουλου, τουλάχιστον ολόκληρη;
νά 'χω ήσυχη τη συνείδηση μου, έτσι;

τ2φ είπε...

Γι'αυτό θα είσαι για πάντα καυλωμένος Μπόσκο!

BOSKO είπε...

τ2φ...
εν κατακλείδι, μεσ' στην καύλα είμαστε όλοι, που θά 'λεγε κι ο φίλος μας ο pisoglendis!

τ2φ είπε...

Ή όπως θα έλεγε και ο Φάνης Χανιώτης είμαστε όλοι cross dressers!

BOSKO είπε...

τ2φ...
ή όπως θά 'λεγε η Annabel τό 'χουμε τό 'χουμε!

τ2φ είπε...

Ή μήπως το 'κορότσι του Σ/Μ' μας διάβαζε λίγο Γώγου;

BOSKO είπε...

τ2φ...
άιντε, ρε, άσ 'τα αυτά τώρα και ξεκινήστε!
σε λιγότερο από ώρα έχουμε ραντεβού, το ξέχασες;

τ2φ είπε...

Σου στέλνω απο το άι φόνι!!!

BOSKO είπε...

τ2φ...
α, ΟΚ, εσύ και ο...ασωτος, λοιπόν!

τ2φ είπε...

χαχαχα τώρα φεύγουμε!

Velvet είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Velvet είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
BOSKO είπε...

Velvet...
ωραία, συμφωνώ, είχαμε Πλάτωνα και Αριστοτέλη εμείς. Έχω μια ένσταση, όμως, κατά πόσο κι εσύ κι εγώ είμαστε Έλληνες ύστερα από μισή χιλιετία (απίστευτα μεγάλο το διάστημα) υποτέλειας στην οθωμανική αυτοκρατορία. Προσωπικά, μου είναι ολότελα αδιάφορη η φυλετική καταγωγή και αλήθεια του καθενός. Αν ρωτήσεις έναν κλασικό ψυχίατρο θα σου πει ότι η εμμονή με τις "ρίζες" και το ψάξιμο του "ποιος είμαι κι από που προέρχομαι" αποτελεί δείγμα ψυχωτικής συνδρομής. Ξαναλέω, όμως, ότι καλοί ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης και δέχομαι ότι απ' αυτούς πιθανώς να ξεκίνησαν τα πάντα, ωστόσο τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκε η νεότερη ιστορία αυτού του τόπου είναι σίγουρα σαθρά και μυρίζουν πολύ σκοτάδι.

BOSKO είπε...

Velvet...
τ2φ...
σας παρακαλώ, κύριοι, με μέτρο τα μπινελίκια από δω και στο εξής:-))

Velvet είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
BOSKO είπε...

Velvet...
εντάξει, βρε Velvet, κι εγώ εκτιμώ εσένα και τη γραφή σου. Και δεν πολυδιαφωνούμε, τα ίδια λέμε σχεδόν.
απλά, μην πωρώνεστε τόσο με το blogging, κι εδώ δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα.
έχω βαρεθεί να λέω ότι με τον τ2φ επί τρία χρόνια σκοτωνόμασταν στα blogs, πολύ πιο hardcore απ' ότι οι δυο σας. Όταν επιτέλους γνωριστήκαμε από κοντά, γίναμε κολλητοί.
δεν ξέρεις πως σκέφτεται πραγματικά κάποιος την ώρα που πατάει τα πλήκτρα στο λάπτοπ του. Εννοώ πως πίσω απ' τον οξύθυμο, ακόμη και αγενή τρόπο του, η επιθυμία διαλόγου κρύβεται.
κοινώς, κανείς δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κάποιον που δεν γνωρίζει προσωπικά.
enjoy yourselves!

τ2φ είπε...

Δεν χρειάζεται να γνωρίσω προσωπικά τον βέλβετ για να του πω να πάει να γαμηθεί αυτός και οι χαζοεθνικιστικές ιδέες του,μια ζωή με παπάρες τύπου βέλβετ έχουμε περάσει.Αν απευθύνεσαι μόνο στον Μπόσκο φιλαράκο στείλτου μέιλ και άσε τις αμβροφρωσύνες,απο την στιγμή που γράφεις κάτι δημόσια να είσαι έτοιμος για αντίλογο και όχι για να πείς οτι ο Γέρος του Μοριά είχε αρχίδια,άντε βάλε κάνα ιταλικό τραγουδάκι τώρα και ονειρέψου την γέφυρα των στεναγμών,είσαι πολύ τίποτα και αυτά που γράφεις είναι ένα τίποτα ελληναρά μου.Το βλέπω και απο το μπλογκρολλ σου,παρελαύνει όλη η φασιστοπαρέα του μπλογκ του άσωτου.

BOSKO είπε...

τ2φ...
ωχ!
άντε πάλι!

Σούπερ Κατερίνα είπε...

Μποσκο συνεχιζεις να εκτιθεσαι δινοντας βημα σε αληταρια του διαδικτυου. Ο Βελβετ ορθως αντεδρασε στις ανοητες απειλες του δυο φι. Συνεχισε ετσι και δεν θα σε διαβαζει κανεις. Μονο κατι ψωνια αριστερα. Και σταματα πες του του γελοιου να ασχολειται με το μπλοκ του Ασωτου.

BOSKO είπε...

Σούπερ Κατερίνα...
ακόμα υπάρχεις εσύ;
δεν κατέβασαν ρολλά οι εκδότες σου;
δε μας χέζεις, ρε Νταλάρα, λέω ΄γω μεσημεριάτικα;

Annabel είπε...

kale to 'xete to 'xete!
aaxxx!!

περαστικός μικροπωλητής είπε...

...apomnimonevmata tou kolokotroni 5 evro....apomnimonevmata tis mpoumpoulinas 5 evro...gimnes fotografies toy mpotsari 5 evro...

despinach. είπε...

ποια απομνημονευματα, αφού ο Koλοκοτρώνης ζει!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cCqvkyAWRlE

κ τα μυαλά στις οθόνες!:PPPPPP

Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ είπε...

Αντώνη, θυμάσαι;
Κάποτε διάβαζες Μάγια η Μέλισσα και κρατούσες τη σημαία στο μπαλκόνι κάθε 28η Οκτωβρίου.

Άκουγες Μαντόνα και Τζέησον Ντόνοβαν.

Τώρα τι; Όλους τους άπλυτους.

Η επανάσταση, γιέ μου, δεν θα ξεκινήσει από τους δρόμους τη φορά αυτή!

BOSKO είπε...

Θεία από το Κρανίδι, δε βαρέθηκες νά 'ρχεσαι και να μας τα κάνεις τσουρέκια; δε σε θυμάμαι, κυρά μου, πως να το κάνουμε δηλαδή; άιντε τράβα από δω πέρα, χαζο-λαδεμπόρισσα!

κορίτσι του Σ/Μ είπε...

ΣΑΣ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ..'Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟ 1821'
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΤΗΡΙΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Velvet είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
BOSKO είπε...

Velvet...
παρομοίως!

τ2φ είπε...

Velvet...
...η ψυχρότητα που ομορφότερη σε κάνει... που έλεγε και ο Μπωντλαίρ,
άντε το πούλο και 'σύ,στη σειρά με τους άλλους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΠΛΑΠΟΥΤΣΑΣ είπε...

ΩΣ ΠΟΤΕ, ΜΩΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΘΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΟΥΤΑΧΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!
ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ, ΚΟΤΖΑΜ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΝΤΟΝΕΡ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!
ΟΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ!

τ2φ είπε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΠΛΑΠΟΥΤΣΑΣ

χχχαχαχαχαχαχ θεός πλαπούτσας

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ - ΝΤΕΝΙΣΗ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ είπε...

ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΜΟΥ
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ;
ΔΕΝ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ
ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ
ΜΗΔΕ ΣΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ
ΜΟΝ' ΚΕΛΑΗΔΟΥΣΑΝ ΚΙ ΕΛΕΓΑΝ
Μ' ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΑΛΙΤΣΑ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Βόλι κακό να μη μας εύρει!
Και με τη βοήθεια του Θεού, θα διώξουμε την Τουρκιά απ' τα άγια τούτα χώματα!
Εβίβα, μωρέ λεβέντες μου!

YouShouldFuckIt είπε...

ΞΟΥΤ ΓΚΙΟΥΖΕΛ ΓΚΕΛ ΜΠΟΥΡΝΤΑ ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ

Φάνης Χανιώτης είπε...

Ρε παιδιά,μήπως ο βέλβετ είναι cross dresser και τον αδικούμε;

BENITO ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ είπε...

ΑΝΤΙΑΜΟ ΑΜΙΤΣΙ-ΓΚΡΕΤΣΙΑ ΣΤΡΟΝΤΖΟ ΠΟΠΟΛΟ-ΒΕΛΒΕΤΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΑΡΧΙΟΥΣ ΣΝΟΜΠΑΡΙΟΥΣ-ΒΕΝΙ ΒΙΝΤΙ ΒΙΤΣΙ

Πιέρ Πάολο Χαζολίνι είπε...

ΓΟΔΟΜΑ ΚΑΙ 120 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΛΙΟΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
δεν ξέρω αν είναι cross dresser, πάντως δεν έχει ίχνος χιούμορ και ως εκ τούτου δεν έχει καμία θέση εδώ μέσα. Καλά που την έκανε από μόνος του, λοιπόν, για να μην έμπαινα στη διαδικασία να τον τζάσω εγώ.
κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

BOSKO είπε...

Πιέρ Πάολο Χαζολίνι...
έργα ανθρώπου αργοσχόλου
ή διανόηση του κώλου;