Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

λίγο-πριν-το-πρώτο-live-των-trio-tekke-στην-αθήνα

Οι Trio Tekke μόλις πάτησαν επί ελληνικού εδάφους, έτοιμοι για τις πρώτες συναυλίες τους, στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, και στην Αθήνα, στον Ιανό, το Σάββατο. Θεώρησαν λοιπόν σωστό να βρεθούμε σήμερα στην οικία μου για ένα πρωινό καφέ, οργανώνοντας εν μέρει και το live του Ιανού. Διότι, μου έκαναν τιμή, ζητώντας μου προ μερικών εβδομάδων να προλογίσω αυτή την πρώτη τους αθηναϊκή εμφάνιση! Υποσχέθηκα ότι θα το κάνω, μόνο που μετά θα πρέπει να φύγω σφαίρα, αφού στο Quilombo θα τραγουδήσει ο Γιάννης Μήτσης με τη Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία), κατά κόσμον Λίνα Σωπιάδου!


Δεν τους πολυάρεσε η είδηση, εξ ου και άρχισε να επιτίθεται ο ένας του άλλου με απίστευτη αγριότητα, αναγκάζοντας ως και τον φιλήσυχο γάτο Ζέπο να το σκάσει από το ανοιχτό παράθυρο!



Από αριστερά, ο κοντραμπασίστας Colin Somervell, μισός Βρετανός, μισός Χιλιανός, στο κέντρο ο Κύπριος Αντώνης Αντωνίου, ιθύνων νους των Trio Tekke και στα δεξιά ο Λευτέρης Μουμτζής, η προσωποποίηση του νεοχιπισμού στον 21ο αι. και ένας πολυσχιδής μουσικός με πολλά και διαφορετικά projects στο ενεργητικό του!

Αυτή την ώρα οι τρεις παίδες δίνουν συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αύριο πρωί - πρωί αναχωρούν για Θεσσαλονίκη, όπου επίσης τους περιμένει φόρτος εργασίας, στο πλαίσιο promo της δουλειάς και του εκεί live τους. Σε άσχημη περίοδο πέσατε...τους ενημέρωσα κι αυτοί συμφώνησαν, απαντώντας ωστόσο πως η εποχή σηκώνει τέτοια πράγματα, δηλαδή τέχνη παιγνιώδη και ανατρεπτική! Τα ίδια έλεγα και με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Ξανθόπουλο το απόγευμα στο πανέμορφο καφέ των εκδόσεων Γαβριηλίδης στο Μοναστηράκι, αλλά αυτό πάει σε άλλο post.

15 σχόλια:

antonis_x είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=zXA1BpbpxpI

BOSKO είπε...

antonis_x...
καλώς τον συνονόματο με την φάτσα...Alien Nation!
δισκάρα του Χατζηπιερή και ομολογώ ότι είχα ξεχάσει τη συμμετοχή του Λευτέρη μέσα!
καλημέρα

antonis_x είπε...

φωτοσοπιά προ 20ετίας, αγαπητέ...

BOSKO είπε...

antonis_x...
τι λες, ρε συ, τόσα πολλά χρόνια πέρασαν από το Alien Nation;
θυμάμαι, τό 'χα δει σε σινεμά, αλλά δε μου πολυάρεσε, γι' αυτό και δεν παρακολουθούσα τη μετέπειτα τηλεοπτική σειρά.
άρα, μάλλον συνομήλικοι πρέπει να είμαστε:-))

antonis_x είπε...

συνομήλικοι είμαστε... κι εγώ θυμάμαι την ταινία και τη σειρά (η οποία μάλιστα είχε το χρόνο και τη δυνατότητα να στήσει ένα πολύ ενδιαφέρον "σύμπαν" σχετικά με τις ιδιαιτερότητες των εξωγήινων και τη συμβίωση με τους.. ενδογήινους).
Το avatar που βλέπεις είναι μέρος ενός ας-πούμε-project που έκανε πάνω στη φάτσα μου ένας κολλητός και μετέπειτα κουμπάρος μου. Μ'έκανε παπά, αφρικάνο, κοκκινομάλλη κλπ.

τ2φ είπε...

Μήπως ο Λευτέρης Μουμτζής είναι γιός του Damo Suzuki;

BOSKO είπε...

antonis_x...
δε βάζεις καλύτερα τον...Αφρικανό;
πολύ δρακουλέ βγαίνεις, ρε αδερφάκι μου, και σκιάζομαι όποτε αφήνεις σχόλιο!
ποιος μιλάει; εγώ, που όποιος μπαίνει στο blog μου, το πρώτο που βλέπει είναι η φάτσα του...σατανιστή!

BOSKO είπε...

τ2φ...
χαχαχα, γαμάτο κι επειδή ο Λευτέρης γουστάρει με τρέλα Suzuki (το συζητήσαμε), θα το χαρεί το σχόλιο σου!
αλλά είδες χθες; πάνω που πήγαμε να κάνουμε τρελό χαβαλέ στου ασωτου, μας άφησε στα κρύα του λουτρού. Με τα σχόλια δε του pisoglendis χτυπιόμουν απ' τα γέλια μεσ' στη νύχτα!

τ2φ είπε...

Εεε μαα,πάνω που θα κορυφωνόταν η μαλακία πήγε σινεμά,τι να του πεις;
Πλάκα πλάκα κάτι σιντάκια Damo Suzuki απο το καλοκαίρι τι γίνανε;Τα βλέπω μετά την ταινία για την Γώγου ε;Αα αύριο να συναντηθούμε στο στούντιο!

BOSKO είπε...

τ2φ...
αύριο το πρόγραμμα έχει, στις 13.00 Σόνια Θεοδωρίδου και Καβάφη κάπου στο Σύνταγμα, μετά ρεπεράζ με τον οπερατέρ μου για τη Γώγου και πιστεύω ελεύθερος νά 'μαι από τις 18.00 και μετά, οπότε σίγουρα θα περάσω! Στείλτε μου μόνο τη δ/νση του στούντιο. Θα σ' τα γράψω και του Suzuki, σιγά τον πολύ χρόνο που θέλουν:-))

τ2φ είπε...

Θα σου στείλει η Λίνα την διεύθυνση στο κινητό.

BOSKO είπε...

τ2φ...
ΟΚ, the best!
ελπίζω μόνο να μην είναι σε κάνα Χαλάνδρι ή κατά κει γενικώς...

τ2φ είπε...

Όχι ρε κάπου στη Σόλωνος είναι!

George Tsitiridis είπε...

βρήκες την φόρμα σου.. αν και ειναι μια φωτό και 5 αλλά δεν γαμείς?

BOSKO είπε...

pisoglendis...
άσ'τα αυτά κι έλα απ' του ασωτου που το πάρτι συνεχίζεται μέχρι αυτήν την ώρα! Γιούργια! Βουρ!