Κυριακή 6 Μαΐου 2012

δαγκωτό-ΣΥΡΙΖΑ

Ψηφίστε ελεύθερα όποιο μικρό κόμμα θέλετε, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΗΜΑΡ, Οικολόγους Πράσινους, ακόμη και ΚΚΕ. Αρκεί να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίδρασης στο κακό που μας έκαναν, αυτοί και οι τοκογλύφοι τους! Να φωνάξουμε ένα τεράστιο ΟΧΙ στους φασίστες, όχι μόνο τους παράνομους της Χρυσής Αυγής, αλλά και τους αιρετούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ! Τέλος, να ανακόψουμε την πορεία ολόκληρης της χώρας προς την ανεργία, την κοινωνική αδικία, τη φτώχεια, το ρατσισμό και κάθε είδους διακρίσεις! Δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, και δεν τον συμπεριλαμβάνω, όπως διαπιστώσατε, στα ''μικρά κόμματα'', αφού οι τελευταίες δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο για ένα ποσοστό της τάξης του 18%! Καλή ψήφο και Καλή πατρίδα, σύντροφοι!

19 σχόλια:

mahler76 είπε...

άλλο οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, άλλο οι "φασιστές" των διαφόρων μνημονίων. Μην ισοπεδώνουμε τις έννοιες γιατί έτσι θα δούμε τους κανονικούς φασίστες στην Βουλή. Ας είναι η ψήφος αριστερή και βλέπουμε.

ασωτος γιος είπε...

δεν ειμαι καθολου σιγουρος για τα γκαλοπ αφου εγω οποοτε με καλουν στο τηλ τους λεω μαλακιες για να σπασω πλακα
Συριζα με τιποτα δε ψηφιζω , αλλα καποιο απ αυτα που ανεφερες σιγουρα

Αθανασία είπε...

Ε, γειάσου καλό μου...έ,έχεις δίκιο αλλά...ε, επειδή ο Τσίπρας δ ε μου είναι και τόοσο συμπαθής,μάλλον καθόλου θα'λεγα,ε,μου τη σπάει το μαλακισμένο υφάκι του ωραίου,και μαλάκα που έχει...ε,θα ψήφιζα κάτι άλλο μικρό κόμμα, πάντως...αν όχι το Σύριζα..έ,κάποιο άλλο τέσπα...και σε καμία περίπτωση κανένα από το μεγάλα εννοώ (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ)...αυτά...ας ευχηθούμε να βγεί κάτι καλό να έχουμε ένα όσο γίνεται,καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας πρώτον,και για το καλό της και από'κει και πέρα τα άλλα...καλησπέρες,φιλάκια....

ToToS είπε...

Εγώ ψήφιζα χρόνια Σύριζα, τώρα ψήφισα Δράση. Είμαι κι εγώ φασίστας?

mahler76 είπε...

@ ToToS
εσύ απλά είσαι κορόιδο και θύμα του Αλαφουζέϊκου.

BOSKO είπε...

mahler76...
νομίζω ήμουν σαφής.
φασίστες με τη βούλα οι Χρυσαυγίτες, φασίστες...καμουφλαρισμένοι οι δύο εναλλάξ κυβερνώντες.

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
κρίμα που δεν ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί νά'χαμε σήμερα την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα.

BOSKO είπε...

Αθανασία...
δεν πειράζει, Αθανασία μου, εσύ ψήφισε ότι επιθυμείς, τις καρδιές μας θα χαλάσουμε;

BOSKO είπε...

ToToS...
άντε πάλι!
είπα εγώ τέτοιο πράγμα;
ξαναδιάβασε μία το post!

mahler76 είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UHY0tPTRadM

μπράβο σε όσους τους έβαλαν στην βουλή.

τ2φ είπε...

Η εικόνα του Τσίπρα πάντως να πανηγυρίζει στη Κοραή είναι τουλάχιστον γελοία,λίγη σοβαρότητα δεν κάνει κακό.

Фе́ммe скатале είπε...

Ελα μωρη Μάλερ πες μας πόσο θα ήθελες να σε γαμήσει κάποιος από τους φουσκωτούς χρυσαυγήτες! Μαλάκα που θα ειρωνευτείς όλο τον κόσμο. Για κάτι τσόλια σαν εσένα άνετα γινόμουν φασίστας. Αν υπήρχε κόμμα που θα εξαφάνιζε τους αμόρφωτους είρωνες ΚΑΚΟΥΣ ανθρώπους θα το ψήφιζα δαγκωτό. Μαλάκα.

τ2φ είπε...

@ασωτος γιος

Μπατσοκρατία δεν ήθελες τόσο καιρό εσύ και οι ομοιδεάτες συμπλόγκερ σου,εκκαθάριση δεν θέλατε στις ιστορικές γειτονιές σας βέροι Αθηναίοι;Ε πάρε τώρα στη μάπα τα παλικάρια να γουστάρεις,εκεί να δεις εκκαθάριση.Και αναρωτήσου ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί που οδήγησαν την χρυσή αυγή στην βουλή.
Και ξέρεις ε,η χρυσαυγίτες δεν βαράνε μόνο ξένους αλλά όλες τι μη πατριωτικοθρησκευτικές μειονότητες.

mahler76 είπε...

@ Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία)
αγάμητη μπαζούκλα χοντροκόλα μάθε πρώτα τι είναι τσόλι και μετά χρησιμοποίησε την λέξη ΦΟΡΑΔΑ.

τ2φ είπε...

@mahler76

Μάλερ όλη μας η καούρα είναι να μάθουμε καλιαρντά,δώσε μας το φως σου δάσκαλε!

Фе́ммe скатале είπε...

Αντώνη επειδή δε μιλάω με σκουλίκια, πες του οτι δεν ξέρω τί σημαίνει στην πουστρογλώσσσα του, ξέρω όμως την ακριβή σημασία της λέξης καθώς τυχαίνει να έχω μακρυνές τουρκορίζες. Πες του ακόμα οτι επειδή έχω περίοδο και δεν έχω κέφια να ξέρει πως στη σκέψη και μόνο πως το ωάριο που μου έπεσε πριν μερικές μέρες θα μπορούσε να βγει ένα τέτοιο σίχαμα, είμαι τόσο χαρούμενη που θα μπορούσα να ρίχνω ωάρια κάθε δευτερόλεπτο, να τα πετάω στα σκουπίδια. Και πες του να μας παει πόσο του σηκώνεται το μικρό ψωλάκι του στη σκέψη οτι ο φοβερός και τρομερός blackμεταλλάς των Naer Mataron του χώνει τη γαλανόλευκη ψωλάρα του. Ααααα και τέλος πες του οτι αν εγώ είμαι χοντροκώλα τότε εκείνος αναλογικά θα πρέπει να ονομάζεται υφηλιοκώλα. Θα θελα πολύ να μην ασχοληθώ άλλο μαζί του αλλά δυστυχώς αναγκαστικά θα τον ξαναθυμηθώ αφού θα πάω να αλλάξω σερβιέτα σε λίγο.

BOSKO είπε...

χαχαχα, Maria_Adouanetta, είσαι θεά!
μα που πας και τα βρίσκεις;
εν τω μεταξύ, εγώ μπορεί νά'μαι όλη μέρα στο facebook, αλλά η κόντρα σας με mahler76 εδώ, στο blog, έχει διαδοθεί παντού και λαμβάνω μηνύματα!

mahler76 είπε...

@ Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία)
πάλι καλά που δεν θέλεις να ασχοληθείς μαζί μου χοντροκώλα μπετονιέρα. Α, και για να μην έχεις απορία, αυτό που βλέπεις κάτω από τα σκέλια σου να βγαίνει απο το μουνί σου δεν είναι αίμα περιόδου, σκατά είναι.

@τ2φ
σε γαμάνε που σε γαμάνε Πακιστανοί στην Κουμουνδούρου, μάθε και 2 καλιαρντά.

Unknown είπε...

ημουν στην καταμετρηση...πελον δεν υπαρχει το γνωστο πασοκ-νδ...ολα τα ψηφοδελτια η συριζα η χρυση αυγη ηταν..