Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ένα-ευχαριστώ-και-ένα-αντίο

Η σύνδεση πλέον με το blog μου από τον internet explorer, ακόμη κι απ' τον mozilla κατάντησε μαρτύριο. Ούτε λόγος για ανάρτηση φωτογραφιών και δεν έχω χρόνο να το ψάξω περαιτέρω. Φοβάμαι πως το blog έκανε τον κύκλο του ύστερα από πεντέμισι χρόνια στη μπλογκόσφαιρα. Αισθάνομαι σα να μη χωράω μεσ' στο ίδιο μου το σπίτι και να το δίνω...αντιπαροχή. Με καλύπτει το facebook για την ώρα, λυπάμαι μόνο που εκεί δεν μπορούν να αποθηκεύονται οι αναρτήσεις μου, όπως γινόταν εδώ όλα τα χρόνια. Ίσως επανέλθω εν καιρώ, πάντως επί της παρούσης δεν έχω διάθεση να συνεχίσω. Ευχαριστώ όλους όσοι με διαβάζατε από τον Νοέμβριο του 2007, για τις κουβέντες, τις κόντρες, τα γέλια, τους καυγάδες, αλλά και μια-δυο φιλίες που δημιουργήθηκαν.
Να είμαστε όλοι καλά και θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή!

12 σχόλια:

mahler76 είπε...

κατάρα στο facebook έχει πάρει τα καλύτερα παιδιά.

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...εεε,λυπάμαι πολύυ γι'αυτό που μαθαίνω (δεν ξέρεις πόοσο πολύ λυπάμαι)...που θα χάσω έναν εξαιρετικό διαδυκτιακό φίλο...έυχομαι να επιστρέψεις όμως! και να μην είναι,οριστικό...μήπως πρέπει να αλλάξεις καλό μου μπράουζερ?στο λέω επειδή κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...λυπάμαι πολύυ ε,καλό μου όμως δ εν θα'θελα να χάσω την επικοινωνία μου μαζί σου,μήπως έχεις κάποιο μέιλ κάτι να μου δώσεις?...θα μου λείψεις πολύ και εσύ και τα απίθανα ποστάκια σου...καλή χρονιά σου έυχομαι...αν και μάλλον αυτό ακούγεται κάπως...θα σε θυμάμαι πάντα....καλημέρες...

*χαμενοκορμι* είπε...

θρήνος!

BOSKO είπε...

mahler76...
Αθανασία...
Ευχάριστα νέα, παίδες! Θα ανοίξω τα ''Άσματα και Μιάσματα Νο 2'', όπου εκεί θα υπάρχει πολύς χώρος για τα πάντα!

*I-μπλόγκερ...
τώρα να τα βάψεις μαύρα, όχι πριν :-)

Αθανασία είπε...

ΓΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! χααααααααααααχααααχααχααα ε,δεν ξέρεις πόοοσο χαίρομαι καλό μου..θα ήταν τεράστια αδικία να κλείσει ή να διαγραφεί?(φτού,φτού καλέ κουνηθείτε από τη θέση σας)..ένα τόοοσο εξαιρετικό μπλόγκ....ΜΗ φύγεις καλό μου ΜΗ φύγεις έλεος..σε ικετέυω..είσαι από τους λίγους εξαιρετικούς μπλόγκερς που έχουν απομείνει εδώ μέσα...(ε,γεμίσαμε κι εμείς σκουπίδια βλέπεις)κι εδώ...ε,και ποιός 'καραγκιοζάκος'θα μας κάνει να γελάμε ε?...που έχουμε βάλει μάυρες πλερέζες?...κι εδώ μέσα?... φιλάκια....

Ελευθερία είπε...

Ναι ρε Bosko, μη μας το κάνεις αυτόό! Εγώ από ποιον θα μαθαίνω τα διάφορα πολιτιστικά; Πώς θα 'μαι μέσα στα πράγματα; (εντωμεταξύ αν είμασταν face-to-face θα μιλούσα στον πληθυντικό γιατί δεν είμαι παρά μια μόλις και μετά βίας ενήλικη :P ) Τέλωσπάντων, εγώ φατσα-μπουκ δεν έχω και ούτε πρόκειται να φτιάξω ποτέ, εκ πεποιθήσεως. Θα περιμένω εναγωνίως το Νο 2.

ΥΓ: Θυμάσαι που σε είδα στο πλοίο για Κρήτη μπροστά απ' τον υπολογιστή και σε γνώρισα επειδή είχες ανοιχτή τη σελίδα του μπλογκ στη διαχείρηση και η αδερφή μου είχε ξεχασει εκεί τα ακουστικά της; Συγκινητικές σκηνές :')

mahler76 είπε...

καλά χτές το βράδυ αυτό σκεφτόμουν να έκανες ένα 2ο μπλόγκ συνέχεια αυτού!!! τέλεια νέα.

Фе́ммe скатале είπε...

Ι μπλογκερ, τράβα γαμήσου. Πάνε χώσε το πουλάκι σου σε καμιά κουράδα μέσα. Χαζένιε τυχάρπαστε. Υπάρχει παντα χώρος να βρίζουμε ζωύφια σαν εσένα.

Фе́ммe скатале είπε...

Είσαι τόσο κακομοίρης-α που από το ν ΙΟύνιο τώρα έκανες ποστ. Μα πόσο ζείτε για μας. Πάρε τον άσωτο το φασιστοστραβογαμημένο κουραδάκι, πάρε και την αιωνίως γεροντοκόρη στεγνομούνα σερενάτα και πάτε όλοι μαζί να χωθείτε στο φέρετρο του μετανάστη, φασιστομουνα, ξεκωλιασμένα σκατά.

ΣΑΝ είπε...

ε ρε bosko, sorry, δεν είναι λόγος να κλέισεις το blog επειδή έχεις τεχνικά προβλήματα! λύσεις υπάρχουν και όχι ανγκαστικά στο blogger.
ή έχεις κλείσει τον κύκλο ή όχι. αυτό είναι άλλο.
τέλος πάντων, θα χαρώ να υπάρχεις και να γράφεις, πράγματι κάποια πράγματα μόνο εδώ τα βλέπουμε..

υγ: internet explorer?? ε όχι..

ΣΑΝ είπε...

άσχετο, σβήστο αν θες.
τους "ταδε" τους έχεις ανακαλύψει;
http://www.youtube.com/watch?v=SQSWQTrrkVY

BOSKO είπε...

ΣΑΝ...
όλα εντάξει, δες το επόμενο post μου :)
θα τα λέμε εκεί πλέον!