Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

η-φωτεινή-βελεσιώτου-από-καρδιάς-στο-lifo.gr

Η συνέντευξη με τη Φωτεινή Βελεσιώτου με ''έφτιαξε'' πολύ ψυχολογικά μετά από ένα σωρό ατυχίες που ήρθαν στο κλείσιμο του 2014. Νομίζω πως οι συνεντεύξεις, γενικά, είναι αυτό που θέλω να κάνω περισσότερο ως δημοσιογράφος, κάτι που μάλλον εκτίμησαν τόσο ο Μιχάλης , όσο και ο Στάθης, εξ ου και ήδη μου ανάθεσαν ακόμη τρεις με πρόσωπα από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού.
Τη Βελεσιώτου, πάλι, είχα αρκετό καιρό να τη συναντήσω. Ένα διάστημα προ 3ετίας βρισκόμασταν τακτικά, στην ''Κληματαριά'' της πλατείας Θεάτρου που τραγουδούσε κι εξακολουθεί να τραγουδάει ή σε φιλικά σπίτια.Μου ''πάει'' σαν άνθρωπος η Φωτεινή με όλη τη λαϊκή αμεσότητα και την ευθύτητα του λόγου της.
Είναι η πρώτη φορά που μου μίλησε δημόσια για πράγματα, τα οποία είχαμε συζητήσει κατ' ιδίαν κάποτε: για την φωνητική ταύτιση της με τη Σωτηρία Μπέλλου, το συναίσθημα του έρωτα, την παρουσία της στη δισκογραφία, τις ''Μέλισσες'' του Γιώργου Καζαντζή και της Ελένης Φωτάκη κι ακόμη για την πολιτική (εκλογές έρχονται γαρ) και την επαφή της με τους ανθρώπους, το κοινό της. Διαβάστε λοιπόν τη συνέντευξη μιας Φωτεινής Βελεσιώτου από καρδιάς και γνωρίστε τη λίγο παραπάνω ως ευαίσθητο άνθρωπο και ως ανήσυχη καλλιτέχνιδα:
http://www.lifo.gr/team/music/54415

Δεν υπάρχουν σχόλια: