Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

από-την-παρουσίαση-της-''φυγής''-του-Γιώργου-Καγιαλίκου-την-περασμένη-Τρίτη-3.1.15

Ο ερμηνευτής Γιάννης Λεκόπουλος και ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος που ''καθοδηγεί'' την ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη ''Στη λήθη των μαρμάρων''.
Οι ερμηνευτές Μαρία Φαραντούρη, Δώρος Δημοσθένους και Γιάννης Λεκόπουλος με τον συνθέτη Γιώργο Καγιαλίκο λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες της αίθουσας. 
 Γιάννης Λεκόπουλος - Δώρος Δημοσθένους. Εξαίσιες ανδρικές φωνές.
 Ο Γιάννης Λεκόπουλος αποδίδει τη ''Φυγή'' και ο Καγιαλίκος διευθύνει την ορχήστρα.
Επί σκηνής η ερμηνεύτρια Λίλιαν Τσατσαρώνη, η στιχουργός Χριστίνα Κουκέλη και ο Καγιαλίκος στη θέση του.
 Εδώ, ο πιανίστας και συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης στη θέση του, ενόσω κάτι σκέφτεται ο Δώρος Δημοσθένους.
Λίγα λόγια κι από τον στιχουργό Δημήτρη Αναγνωστόπουλο υπό το βλέμμα της Μαρίας Φαραντούρη. Ενδιαφέρουσα ήταν η επιστολή που έστειλε ο Κορσικανός Γκιάκουμου Τιέρ σαν άκουσε τους στίχους του στα ελληνικά μελοποιημένους και ερμηνευμένους από τη Φαραντούρη.
Το κλείσιμο μιας υπέροχης συναυλίας σε μία κατάμεστη αίθουσα με τους τέσσερις ερμηνευτές: Μ. Φαραντούρη - Δ. Δημοσθένους και Λ. Τσατσαρώνη - Γ. Λεκόπουλος.
Το πάρτι συνεχίστηκε στην ''Κόκκινη Κλωστή'' με πολύ κρασί και άλλο τόσο τραγούδι κυρίως από τη Φαραντούρη σε μεγάλα κέφια με τον Καγιαλίκο και τον Απόλλωνα Μπόλλα δίπλα της,
όπως και με τη Μπέττυ Χαρλαύτη, τον Δώρο, τον Λεκόπουλο, τον Νίκο Πιτλόγλου, τη Νανά Καρά, τον Νεοκλή, τον Κώστα Καρτελιά, τη Χάρις Τσεκούρα, τη Ναταλί Χατζηαντωνίου, τον Ανδρέα Ρουμελιώτη, τον Μπάμπη Τσέρτο, τη Νάντια Καραγιάννη, τον Αναγνωστόπουλο, τους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές Λεωνίδα Μπόμπα, Γιώργο Νικητόπουλο. Η μάζωξις έλαβε τέλος κατά τις 4 τα χαράματα, έχοντας ακούσει live από υπέροχες φωνές ξανά μία τα τραγούδια του Καγιαλίκου, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μικρούτσικο κ.ο.κ. Ήταν μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση αυτή στο Ωδείο του Νάκα με κόσμο όλων των ηλικιών που έμοιασε να αγκάλιασε ήδη τη δουλειά του Καγιαλίκου και των εκλεκτών συνεργατών του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: