Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

GOD'S AWAY ON BUSSINESS


Υπερρεαλιστικότατο! Ακόμα δεν σαράντισε, που λένε, ο άνθρωπος και τον κάνανε DVD! Ο λόγος για τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος αύριο αναστάται μέσω του Επενδυτή! Μαζί του θα' ναι και ο Frank Sinatra, αλλά και ο Κώστας Βάρναλης. Δηλαδή, και Χριστόδουλος τώρα που' ναι ζεστό ακόμη το θέμα, και Sinatra για τους πιο σικάτους, και Βάρναλης για τους κουλτουριάρηδες! Και συγκίνηση, και αίσθηση χλιδής, και τόνωση του αριστερού φρονήματος! Η εποχή της πλήρους σύγχυσης, του να λες και να πράττεις ότι μαλακία σου κατεβαίνει, αποκτώντας έτσι κύρος, καταξίωση και οικονομική επιφάνεια! Ο κ. Tom Waits, ωστόσο, δε νοιάζεται για όλα αυτά. Με τα απανωτά σφυροκοπήματα της φωνής και της αβάν- γκαρντ ψυχής του μας θυμίζει ακόμη μια φορά πως ο θεός, όπως και πολλοί άλλοι, την έχουν κάνει από καιρό ήδη για bussiness...

4 σχόλια:

greekgaylolita είπε...

Ω,μα ναι!
Μα τι τα συζητατε αγαπητε.
Τι να σου κανει και το δημοσιογραφικο φελεκι του κυριου Φελεκη.Αφου οι δημοσκοπικες αναλυσεις του τμηματος marketing του Ελληνικοθεαματικου Γιαννικειου ομιλου(στον οποιο ανηκει κι ο Επενδυτης) το λενε καθαρα.Ο ελληνας Γιαπης ,οι επιρροες και οι καταβολες του ειναι δορυφορικα ψυχοπαιδια του Steve Jobs με ολιγην απο Babis Vovos κι ολο αυτο τυλιγμενο με μια νεοελληνικη εκμοντερνισμενη ψυχωση που συνισταται σε λιγο Dom Perignion,λιγα φραγκα και το ανεκλαλητο και σεπτο μυστηριο της ακαταπαυστης βουλιμικοτητας που ενδυεται hip και μικροαστικες θεσεις και διαθεσεις(σ'ολα τα επιπεδα)

BOSKO είπε...

Αυτό κι αν είναι χειμαρρωδες λανγκαζ, με τσάκισες! Δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Μπόσκο μας....ούφ ναί έχεις απόλυτο δίκιο...από βλακείες πιά (γιανά μη πώ κάτι άλλο και γίνω και πρόστυχη,δεν κάνει!!δε μου επιτρέπει η αντροφή μου!!)άλλο τίποτε...μου φαίνεται θα πρέπει να αρχίσουν όλα αυτά τα κακόγουστα και πολλές φορές ηλίθια και πρόστυχα ίσως σιντάκια,dvd και λοιπά να περνάνε από 'λογοκρισία'ίσως;;...και να απαγορέυονται....πήξαμε πιά στα κάθε λογής σκουπίδια....Αθανασία.

BOSKO είπε...

Γιατί, Αθανασία μου, εγώ δηλαδή που χρησιμοποιώ κι άλλες λέξεις, πρόστυχος είμαι; απορώ πώς με διαβάζεις κατ' αυτό τον τρόπο... λογοκρισία, κακή λέξη, μην την ξαναπείς σε παρακαλώ...ευχαριστώ για το σχόλιο.