Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Sweet Bird of Paradise, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!


Κι επειδή κάπου έπεσε πολύ θανατικό, ευκαιρία να ευχηθούμε να τα εκατοστήσει ο Βρετανός κ. Snowy White, που προχθές έγινε 60 ετών! Κιθαρίστας στο hard- rock γκρουπ των Thin Lizzy, μουσικός συνεργάτης των Pink Floyd στο θρυλικό άλμπουμ Animals του 1977 και σε μετέπειτα δουλειές τους, μέλος μέχρι σήμερα της μπάντας του Roger Waters, αλλά και δημιουργός μιας πολύ όμορφης FM- rock μπαλάντας, που αναζητούσα για χρόνια ως ηχογράφημα και ανακάλυψα μόλις χθες βράδυ με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Το Γλυκό Πουλί του Παραδείσου εμφανίστηκε στα charts τον Ιανουάριο του 1984 και απ' ότι φαίνεται ή μάλλον απ' τον τρόπο με τον οποίο ακούγεται- κυρίως χάρη στο blues παίξιμο της κιθάρας του Snowy White- κατάφερε να ξεπεράσει την εποχή του!

6 σχόλια:

maira είπε...

Που το θυμήθηκες,bosko μου;
Εσύ δεν έχεις blog ,χρονολόγιο έχεις!!!

greekgaylolita είπε...

Αντε να του ευχηθουμε να δουμε τι θα καταλαβεις!!
Sweet bbbird of Paaaradise, chrooonia polla!!!;-PP

BOSKO είπε...

Ειν' αυτό που λέμε το blogging ως απόρροια...κωλοβαρέματος. Συμβαίνει σε όλους ενίοτε!

μαριάννα είπε...

Καλά έκανες και τον θυμήθηκες! Σε χαίρομαι για μερικές ευαίσθητες ώρες κωλοβαρέματος! ;) Κι εγώ έτσι γλυκά και αγαπησιάρικα κωλοβαράω! :Ρ
Να ζήσει λοιπόν το γλυκό πουλί της νιότης των 60 και συ να 'σαι καλά να μας θυμίζεις τα όμορφα που έχει καταγράψει το μυαλουδάκι σου και η καρδιά σου!

nadam είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ PETER GREEN.

BOSKO είπε...

Σωστός/ή ο/η nadam!