Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΟΝΤΗ!

Αφού η συναυλία του Χρήστου Λεοντή τελευταία στιγμή μεταφέρθηκε από το θεατράκι του Άλσους Βεΐκου στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, όπου η σκηνή απείχε γύρω στο...χιλιόμετρο από τις πρώτες κερκίδες με τους θεατές, δυστυχώς στάθηκε αδύνατη η λήψη φωτογραφιών. Κι εδώ λίγες στιγμές μετά το τέλος της συναυλίας, όταν δηλαδή οι τραγουδιστές με τον συνθέτη επί σκηνής ερμήνευσαν το Και να αδερφέ μου από το Καπνισμένο τσουκάλι του Γιάννη Ρίτσου, κάνοντας μια παράδοξη γείωση με το σήμερα και αποφεύγοντας επίσης παραδόξως την, όλο γραφικότητα, σύνδεση με την Ελλάδα στο γύψο των συνταγματαρχών!

Δυο αγαπημένοι φίλοι, ο Ποιητής Αντρέας Παγουλάτος με τον Ερμηνευτή Παντελή Θεοχαρίδη. Με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα και των δύο οι ιδιότητες, αφού τιμούν την τέχνη τους με τρόπο ουσιαστικό!

Όπως και ο νέος τραγουδοποιός Παναγιώτης Μπούσαλης, τον οποίο ίσως έχετε συναντήσει στο Νοσότρος των Εξαρχείων, να συνοδεύει με τις μουσικές συνθέσεις του την απαγγελία της γλωσσοκεντρικής ποίησης του Παγουλάτου!
- Κύριε Νίκο Δημητράτε, σας ευχαριστούμε!
- Εγώ σας ευχαριστώ θερμά!
Είπε ο σημαντικός λαϊκός τραγουδιστής και υποκλίθηκε στον φακό μου, μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

5 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλημέρα!
Πάντα τέτοια να έχουμε να χαιρόμαστε και «δε θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη!» :)))))
Να 'σαι καλά Αντώνη μου!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μποσκάκι μου.....ααα,ωραίο το πόστ..αλλά να απογοητέυτηκα λίγο επειδή περίμενα να δώ και φωτό από τη συναυλία..αλλά ντάξει..χαίρομαι όμως που πέρασες καλά..και που είδες μεγάλες πρωσοπικότητες του ελληνικού τραγουδιού όπως ο κύριος στη τελευταία φωτό...πάντα τέτοιες όμορφες εξόδους έυχομαι Μποσκάκι και ενδιαφέρουσες..όπως λέει και η αγαπητή Γυτέυτρια.....φιλάκια,Αθαν ασία.

BOSKO είπε...

γητεύτρια...
καλά περάσαμε χθες! Πάντα τέτοια, όπως λες κι εσύ!

αθανασία...
δε γινόταν να τραβήξω φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της συναυλίας, αφού έπρεπε να κάνω κανονικό...σόου μπροστά και γύρω από τη σκηνή, μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών. Ε, είμαι και λίγο αγοραφοβικός, Αθανασία μου, οπότε περίμενα να τελειώσει και απαθανάτισα τους φίλους μου. Την επόμενη φορά θα σου' χω πλήρες ραπόρτο και φωτογραφικά ντοκουμέντα, όπως συνηθίζω άλλωστε!

Ανώνυμος είπε...

Α,Μποσκάκι και σύ αγοραφοβικός;;; α,που να δείς τί έχω τραβήξει εγώ με το θέμα της αγοραφοβίας και τί τραβώ 8 ολόκληρα χρόνια τώρα!!τώρα βέβαια δεν είμαι όπως τότε..είμαι πολύυυυ καλύτερα..αλλά χρειάστηκε να κάνω θεραπεία με φάρμακα..κλπ,κλπ...μεγάλο λούκι.. και εκτός αυτού έχω και κλειστοφοβία..και τα κερατά μου.. άστα να πάνε Μποσκάκι!!για το Δαφνί είμαι μου φαίνεται!!..κατάθλιψη έχω...άστα..φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

αθανασία...
σιγά- σιγά για κει μας βλέπω όλους, δε θα' σαι η μόνη. Άντε, θα κάνουμε και παρέα ως γνήσια ιδρυματικά άτομα!