Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΑΝΤΑΜΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Στο πέρασμα του από την Αθήνα, όσο εγώ βρισκόμουν στην Κρήτη, ο Παντελής Θεοχαρίδης μού άφησε το νέο cd του Χρήστου Νικολόπουλου και του Μανώλη Ρασούλη, στο οποίο συμμετέχει ως ερμηνευτής μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο, τη Σοφία Παπάζογλου, τον Κώστα Σμοκοβίτη, αλλά και τους ίδιους τους δημιουργούς του. Είχαν πολλά χρόνια να κάνουν μαζί δίσκο ο Ρασούλης με τον Νικολόπουλο και νομίζω πως βρίσκονται σε μεγάλες φόρμες! Ειδικά ο Ρασούλης τα λέει καλύτερα στο σημείωμα του στο ένθετο: Κι αν χαμογελάσει κάποιου πικραμένου και αγχωμένου το χείλι μ' αυτά τα άσματα, τόσο καλύτερα! Στη σημερινή εκπομπή μου στο Κανάλι 1 του Πειραιά (18.00- 20.00) θα σας παίξω, λοιπόν, το ομότιτλο κομμάτι του cd, που ερμηνεύουν όλοι οι τραγουδιστές, αλλά και την Σκοπιανή με τη φωνή του Θεοχαρίδη! Ενδιαμέσως, θα ακούσετε τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη, της Μελίνας Κανά, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, του Βασίλη Λέκκα, του Θέμου Σκανδάμη, του Αλκίνοου Ιωαννίδη κ.α. Συντονιστείτε στους 90,4 ή διαδικτυακά στη δ/νση http://www.kanaliena.gr/

8 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλωσόρισες! Και του χρόνου να είσαι καλά!
Τον πήρα τον δίσκο του Ρασούλη εχθές. Δεν θα πω πολλά. Θα περιμένω τα δικά σου σχόλια, με μεγάλη περιέργεια. :)))
Ένα θα σου πω μόνο. Πολύ λυπήθηκα για τον Ρασούλη. Από ατυχής τίτλος, έως μεγάλη πίκρα ο στίχος. Πού να πήγε, πού να πήγε;... ο Ρασούλης που ξέραμε; Τί κρίμα... Η μουσική του Νικολόπουλου, κλασικά πιασάρικη, ελληνοπρεπής. Και ούζο με τον Καρούζο κι ο Εφραιμάκος! Αφού αναρωτιέμαι, αν εγώ γέρασα και ξίνισα ή αν κάποιοι νερομπουρμπουλιάζουνε με το πέρασμα του χρόνου.
Το δεύτερο κομμάτι «η Δοκιμασία» με τον Θεοχαρίδη και χάρη στη θαυμάσια φωνή του, αξιοπρεπές.
Δεν θα έλεγα το ίδιο και για τη Σκοπιανή. Χαβαλές περιπτέρου. :))))
Κι αυτές τις σαχλαμάρες για τον Ομπάμα, τις πιστεύει; Έλεος...

BOSKO είπε...

μαριάννα...
για την ώρα, συντονίσου- αν γίνεται- και θα απαντήσω σε όσα λες αργότερα!
σε φιλώ & σ' ευχαριστώ για την παρέμβαση!

μαριάννα είπε...

Συντονισμένη είμαι. ;)

Φιλιά! Καλή εκπομπή!

BOSKO είπε...

μαριάννα...
thanx!

Ανώνυμος είπε...

μαριάννη ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ...

με όλα μου τα δάκτυλα.

Σπύρος

BOSKO είπε...

μαριάννα...
Σπύρος...
βρε παιδιά, τον άκουσα κι εγώ τον δίσκο δυο- τρεις φορές από χθες το πρωί που τον πήρα στα χέρια μου. Και λοιπόν; Τι να σας πω; Ότι μου άρεσε; Ψεύτης θα ήμουν...Όπως ακριβώς τα λέει η Μαριάννα: μουσική πιασάρικη α λα μπουζουκλερί, στίχος του χαβαλέ, τόσο του χαβαλέ όμως που απορείς για τη φάση στην οποία βρίσκεται ο Ρασούλης. Μόνο οι περισσότεροι από τους ερμηνευτές μου άρεσαν, με κορυφαίο βέβαια τον Παντελή Θεοχαρίδη (πολύ σπουδαία φωνή ο μπαγάσας), αλλά και τη Σοφία Παπάζογλου, τον ίδιο τον Νικολόπουλο, μέχρι και τον Σμοκοβίτη (που ήταν αυτός αλήθεια;) Χθες πάντως που έπαιξα δυο κομμάτια από το ραδιόφωνο, συνειδητοποίησα ότι δεν κόλλησαν με κανένα άλλο τραγούδι κανενός άλλου καλλιτέχνη. Φρίκη...σχεδόν!

μαριάννα είπε...

Σπύρο και Αντώνη, να είσαστε καλά και οι δυο γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω ότι έγινα επικίνδυνα τοξική.
Αντώνη, όντως. Οι επιλογές σου στη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν διαλεχτές μία προς μία. Παραφωνία ήταν η Σκοπιανή. :))))

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!

BOSKO είπε...

μαριάννα...
μα όντως, παραφωνία δε λες τίποτα! Καλά που δε θα γράψω εγώ την κριτική στο δίφωνο, μόνο αυτό σου λέω...
καλή εβδομάδα!