Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΑΣΜΑΤΩΝ & ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ!

Η εκπομπή Άσματα & Μιάσματα στο Κανάλι 1 του Πειραιά, σύμφωνα με τον χειμερινό προγραμματισμό του σταθμού, μεταφέρεται κάθε Παρασκευή στις 17.00 το απόγευμα και για μία ώρα. Αρχής γινομένης από σήμερα, θα σας παίξω minimal ηχογραφήσεις των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Φλέρυς Νταντωνάκη, τις μελοποιήσεις των Μάιρας Λιούγκου- Τάσου Καπίρη στον Καβάφη με τη φωνή του Θάνου Σαμαρά, καθώς και επιλογές από την ελληνική και ξένη δισκογραφία. Ότι προλάβουμε δηλαδή.
Συντονιστείτε στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4 από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα.

14 σχόλια:

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Με το Δίφωνο fm τι έγινε;

BOSKO είπε...

Χρήστος Μιχαήλ...
δεν έχω ιδέα, αν εννοείς περί της δικής μου "υποψηφιότητας". Όπως σου' χα πει, αυτές τις μέρες περνάω μια δοκιμασία κι ακόμη δεν έχω καθαρίσει τελείως. Και λέω "περνάω" και όχι "περνάμε", διότι μάλλον το δικό μου πρόβλημα είναι σοβαρότερο. Εν ολίγοις, τα' χω αφήσει όλα, μέχρι να επανέλθω δυνατότερος.

logia είπε...

Αντώνη σου εύχομαι απ' την καρδιά μου
ολα να πάνε καλά με την υγεία σου
ΟΛΑ!!!!

BOSKO είπε...

logia...
να' σαι καλά και σ' ευχαριστώ, δεν πρόκειται ακριβώς για δικό μου θέμα υγείας ή, σωστότερα, αν ησυχάσω απ' αυτό θα πρέπει να λύσω επειγόντως και το δικό μου.
μόνο να πάνε όλα καλά θέλω για την ώρα, τίποτα άλλο!

Angel ^j^ είπε...

Παρασκευή 17:00 ???

.. ΦΤΟΥ-ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ στα ..Σάββατα δηλαδή ... :)

;)))

crispy είπε...

Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Γιώργος είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το πρόβλημα υγείας και να επιστρέψεις πάλι γερός και δυνατός.

Άρτεμις είπε...

κι από μένα πολλές ευχές για όλα

μαριάννα είπε...

Την ώρα την επέλεξες εσύ; Ή αυτήν διαθέτει ο σταθμός; Καταλαβαίνεις γιατί ρωτάω... επειδή δεν ξέρω αν συνεκτιμώνται διάφορα, προκειμένου να επιλεγεί η ώρα μιας εκπομπής.

BOSKO είπε...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ελπίζω μόνο να είμαι εγώ πολύ πιο...χέστης απ' ότι πρέπει και όπως μου λένε όλοι οι φίλοι μου. Ας είναι...

BOSKO είπε...

μαριάννα...
το μόνο που με χάλασε ήταν ότι μου κόψανε τη μία επιπλέον ώρα. Κατά τ' άλλα, καλύτερα, διότι έχω ελεύθερα τα σαββατοκύριακα μου, όπως σχολίασε εύστοχα και η Angel. Είναι ωραία ώρα πέντε το απόγευμα, καθώς προηγείται κι η εκπομπή δύο άλλων καλών συναδέλφων!

μαριάννα είπε...

Είναι λογικό να φοβάται κάποιος όταν αγαπάει... κι επίσης είναι λογικό να υπερβάλλει. Σημαντικό όμως είναι να σκέφτεσαι και θετικά και να μεταβιβάζεις αισιοδοξία και θετική σκέψη στα αγαπημένα πρόσωπα. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είσαι πολύ πιο δυνατός απ' όσο νομίζεις. ;)
Να λες και να πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε.

Όσον αφορά την ώρα της εκπομπής σου, το κόψιμο της μίας ώρας όντως είναι σπάσιμο. Τι να πρωτοπείς σε μια ώρα; Ειδικά αν έχεις και καλεσμένους. Τώρα για την ώρα... εσύ ξέρεις. Εμένα μου τη σπάει το 5 γιατί κοιμάμαι πάντα μεσημέρι τις εργάσιμες, αφού έχω κοιμηθεί το πολύ 4 ώρες τη νύχτα... συχνά και λιγότερο. Δεν πειράζει, θα σε γράφω και θα σε ακούω μετά. ;)
Αλλά το να έχεις το απόγευμα και το βράδυ σου ελεύθερο καθώς και το ΣΚ σου, είναι κι αυτό σημαντικό.

BOSKO είπε...

μαριάννα...
δε μιλάμε, κορίτσι μου, για απλή υπερβολή εδώ, αλλά για υστερία σχεδόν. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που νιώθω λίγο καλύτερα, βλέποντας πια τον κίνδυνο να απομακρύνεται. Μην πούμε άλλα, μόλις χαλαρώσω τελείως, θα μπορέσω να κάνω και post. Για την ώρα, σερφάρω στο διαδίκτυο, διαβάζω, ακούω μουσική και ξενοκοιμάμαι σε σπίτια φίλων πραγματικών!

μαριάννα είπε...

Τελικά Αντώνη η έκφραση «τρελό αγόρι» από κάτι τέτοιες «υστερίες» θα βγήκε. :)))))
Το πρόσωπο για το οποίο ανησύχησες τόσο, θα πρέπει να είναι πολύ υπερήφανο για σένα!
Όσο για τους πραγματικούς φίλους... το έχω ξαναπεί. Τα διαμάντια της ζωής μας! Χαλάρωσε και απόλαυσέ τους. ;)