Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΨΕ Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΗ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ομιλητής ο δοκιμιογράφος και ποιητής Κώστας Σταθόπουλος.
Ο κινηματογραφιστής Αντώνης Μποσκοΐτης μιλά για τις μελοποιήσεις στο έργο του ποιητή.
Η ηθοποιός Γεωργία Ζώη και ο ποιητής διαβάζουν αποσπάσματα από τις ποιητικές συλλογές του.
Συμμετέχει ο τραγουδοποιός Παναγιώτης Μπούσαλης.
Το μουσικό σχήμα Πλάνητες Εν Πλω (Ηλίας Βαμβακούσης, Ζαχαρίας Βαμβακούσης, Σπύρος Λιβάνης, Νίκος Μάρκου, Μιχάλης Μπακάλης) αποδίδει το έργο Πέραμα σε ποίηση Αντρέα Παγουλάτου και μουσική Ηλία Βαμβακούση.
Δευτέρα 9/ 11
Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, Δημαρχείο Ρέντη, Μπιχάκη 8
Ώρα έναρξης: 20.00
Είσοδος ελεύθερη

8 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλή επιτυχία στην βραδιά σας! Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω. Δεν υπόσχομαι... θα το προσπαθήσω όμως, το θέλω πολύ, αλλά μας το είπες πολύ ξαφνικά κι απότομα.

BOSKO είπε...

μαριάννα...
κάτι είχα πει τις προάλλες (τσέκαρε τα comments του φασαριόζικου post απ' τον Ιανό), αλλά- έχεις δίκιο- έπρεπε να' χω αναρτήσει νωρίτερα...
πολύ τρέξιμο όμως, με πιάνεις!
θα χαρούμε να σε δούμε, λοιπόν!

μαριάννα είπε...

Αϊντάαααα... είμαι παντελώς ούφο. Τώρα είδα πού είχα πάει. Γι αυτό μπερδεύτηκα. Φτουουου! Πήγα Δημαρχείο Ταύρου! Όχι ρε γαμώτο... γι αυτό κανένας δεν ήξερε τίποτα και δεν είχε ιδέα για τη Μπιχάκη. Και που να σφίξουνε οι ζέστες! Συγγνώμη βρε Αντώνη μου και από τον κ. Παγουλάτο! Να του δώσεις πολλά χαιρετίσματα! Τι σου κάνει κι ο έρωτας... τα πάνω κάτω φέρνει. :Ρ

Ανώνυμος είπε...

Ρέντη και Ταύρος είναι κοντά. Φυσικό να μπερδευτείς αγαπημένη μας Μαριάννα. Ο Ανδρέας δε θα σε παρεξηγήσει όπως δε θα παρεξήγησε και μένα που ξέρει ότι αυτή την ώρα σπάνια είμαι ελεύθερος.

@
Βosko. Μου είπανε τα καλύτερα για το κείμενο σου. Πάντα τέτοια!
Νϊκος

Mairi είπε...

Εξαιρετικά γενναιόδωρος άνθρωπος ο κύριος Παγουλάτος. Θαυμάσιος.

BOSKO είπε...

Νίκος...
σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αλλά ποιος είσαι, βρε αδερφέ; αφού δείχνεις να γνωριζόμαστε. μήπως να μας φανέρωνες και την ταυτότητα σου, αν δεν θα' χες πρόβλημα; όχι τίποτα άλλο, ποιος Νίκος δηλαδή, κατάλαβες;
να' σαι καλά!

BOSKO είπε...

mairi alexopoulou...
έτσι ακριβώς είναι ο Αντρέας, όπως το λες. Και για μια σειρά ανθρώπων της γενιάς μου, μουσικών, σκηνοθετών και ποιητών, είναι κάτι σα γκουρού! Τυχεροί που κάνουμε παρέα μαζί του και κερδίζουμε! Σπάνια και υποδειγματική η μεγαλοψυχία του! Αυτός, ναι, είναι καλλιτέχνης με Κ κεφαλαίο!

μαριάννα είπε...

Νίκο είσαι απίστευτος γλύκας!
Πολύ επιεικής στη βλακεία μου. Την πάτησα από τη σιγουριά που έχω ως κάτοικος των νοτίων προαστίων, μια ζωή. Διάβασα Ρέντη και το κλούβιο μυαλό μου κατέγραψε Ταύρο. Μπήκα από παραλιακή Πειραιώς, προσπέρασα αεράτη τον Ρέντη και πήγα Ταύρο. Κι έχασα την παρουσίαση... Τέλος πάντων, ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι παρούσα για να γνωρίσω τον κ.Παγουλάτο για τον οποίον έχω ακούσει τα καλύτερα!