Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ PRO ΤΩΝ LOCOMONDO ΣΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ!


Παιδιά, βλέπω πολλά- πολλά κοριτσάκια σήμερα και μου θυμίζει εκείνο το τραγουδάκι που πήγαινε: Τα κορίτσια ξενυχτάνε μ' ένα μυστικό- ο- ο- ό, έτσι κάνω κι εγώ! Τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνα ή δυο- δυο- ο- ο- ό, έτσι είμαι κι εγώ, έτσι κάνω κι εγώ! Αλλά βλέπω και πολλά αγοράκια βέβαια! Τα αγοράκια ειν' εδώ; (Ναιαιαι) Τα αγοράκια ξενυχτάνε μ' ένα μυστικό- ο- ο-ό, πίνω μπάφους και παίζω pro! Απ' το σπίτι δε θα βγω, πίνω μπάφους και παίζω pro/ δεν έχω χρόνο για το μωρό, γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro! Με φωνάζουνε τρελό, πίνω μπάφους και παίζω pro/ ο- ο- ο, πίνω μπάφους και παίζω pro! Έχω κλειστό το κινητό/ γιατί πίνω μπάφους και παίζω pro/ για όλα τ' άλλα αδιαφορώ, πίνω μπάφους και παίζω pro/ λένε πως το κάνεις κι εσύ, πίνω μπάφους και παίζω pro/ ο- ο- ό, πίνω μπάφους και παίζω pro/ και απορώ: που θα βρω αναπληρωματικό, πίνω μπάφους και παίζω pro κλπ.
κκκ

* Μία περιγραφή και όχι μία προτροπή, όπως λέει ο Μάρκος Κούμαρης των Locomondo! Να σας πάρει χαμπάρι ο εισαγγελέας, κύριε Κούμαρη, να τρέχετε και να μη φτάνετε! Ορθώς πράξατε, πάντως, και εντάξατε το Pro στο διπλό ολοκαίνουργιο Live! άλμπουμ σας! Είναι η πρώτη φορά, ξανά μετά από πάρα πολλά χρόνια, που ένα ελληνικό τραγούδι σημειώνει απίστευτη επιτυχία πρώτα στις ζωντανές παρουσιάσεις του και κατόπιν στη δισκογραφία! Ας το ελπίσουμε δηλαδή το δεύτερο! Καλοτάξιδες να είναι οι 38 live ηχογραφήσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της διασκευής στο αγαπημένο Redemption Song του Bob Marley.

4 σχόλια:

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

χαχα άπαιχτοι! τους είχα δει support στο manu chao. τα παιδιά σκίζουν!

BOSKO είπε...

Σ.Π.Ρ. ...
κι είναι και super η έκδοση του νέου cd τους! Αστεία- αστεία, λίγο το' χεις που σήμερα μία από τις καλύτερες reggae μπάντες στην Ευρώπη είναι ελληνική;

Giannis Kafatos είπε...

ειναι πολύ καλοί μουσικοί, εξαιρετικοί διασκεδαστές και πολύ καλά παιδιά!
Νομίζω ότι τους είχα κάνει από τις πρώτες τους παρουσιάσεις στο στούντιο του, τότε Rock FM, και είμαι χαρούμενος από τη γνωριμία μου μαζί τους.
Τα Live τους είναι άπαιχτα, πραγματικό πάρτυ.
τα παιδιά γραφουν πολιτικά τραγούδια χωρίς την πολυτεχνειακή βεβαρημένη ατμόσφαιρα. Γράφου πολιτικά τραγούδια χαρούμενα, απλώς οι "εξεγερμένοι" είναι ακόμη κολλημένοι - αλλ' αυτή είναι άλλη μεγάλη κουβέντα!
(καιρό ειχα να περάσω από τα μέρη σου - σε καλημερίζω Μποσκ)

BOSKO είπε...

Giannis Kafatos...
μα έτσι δεν ήταν η reggae από τα γεννοφάσκια της; πολιτικοποιημένη, χωρίς πομπώδεις τυμπανοκρουσίες κλπ. Το ραχάτι στο πιο rebel, να το πούμε! Σε μένα ο Κούμαρης είχε δηλώσει το άλλο το ωραίο στο δίφωνο: "Απενοχοποιήστε τη γιορτή"! Αυτό είναι!
καλημερίζω!