Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΑΖ ΤΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ!


Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που είδα το ντοκιμαντέρ για τον Κούνδουρο σε μεγάλη οθόνη! Στο Tone Studio των Εξαρχείων, με τον βετεράνο Θανάση Αρβανίτη στο μιξάζ, τον παραγωγό Μιχάλη Γαλανάκη και τον συνθέτη Ηλία Λιούγκο.
Από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου περιμένουν την κατάθεση της τελικής κόπιας μαζί με φωτογραφικό και δημοσιογραφικό υλικό. Τα ίδια και από το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης Εικόνες 21ου αι., εφόσον ξεκίνησαν ήδη οι υποβολές των αιτήσεων συμμετοχής για τη διοργάνωση του ερχόμενου Μάρτη.
Εδώ ο Λιούγκος και στην οθόνη η ηθοποιός Αγάπη Μανουρά, η οποία θυμάται τα επεισοδιακά γυρίσματα του Μπορντέλο.
Κι εδώ ο φιλοξενούμενος Θεοχαρίδης που συνεχίζει το πήγαινε- έλα Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται οι ηχογραφήσεις του, μελοποιημένου από τον Χρήστο Λεοντή, Πρωινού Άστρου του Γιάννη Ρίτσου με τον Παντελή ερμηνευτή.

22 σχόλια:

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Αγαπητέ Αντώνη, καλοτάξιδι η νέα σου δουλειά και πάντα τέτοια εύχομαι! Θα περιμένω με ανυπομονησία να την δω!

BOSKO είπε...

Μιχάλης Τσαντίλας...
σ' ευχαριστώ πολύ, Μιχάλη.
ακόμη θέλουμε λίγο δρόμο πριν την πρώτη προβολή, δηλαδή κοπή negative, εταλονάζ και λοιπές τεχνικές και συχνά βαρετές απαραίτητες διαδικασίες. Το αποτέλεσμα πάντως μας έχει ικανοποιήσει όλους σε μέγιστο βαθμό κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

να ευχηθώ κι εγώ να πάει καλά, αν όντως αξίζει! Με το βλέμμα στο φνθ!

Και κάτι άσχετο: από πότε το ντιβάνι του δισκαναλυτή εκδίδεται στην ελευθεροτυπία; o.0
το πρόσεξα τις προάλλες και εξεπλάγην!

BOSKO είπε...

Σ.Π.Ρ. ...
θα το δεις τον Μάρτη εσύ, αφού θα κάνει πρεμιέρα αναγκαστικά στη βόρεια Ελλάδα.
πήγαινε στις ετικέτες με τίτλο "Στο ντιβάνι του δισκαναλυτή", στα πλάγια δεξιά της σελίδας, και θα σου λυθεί η απορία.

μαριάννα είπε...

Με το καλό και κάθε καλό! Περιμένουμε κι εμείς με ανυπομονησία και γιατί είναι δουλειά σου, αλλά κυρίως γιατί αφορά πρόσωπο που σεβόμαστε και αγαπάμε.

Δεν μας είπες όμως, πώς σου φάνηκε στη μεγάλη οθόνη, τελειωμένο πια;
Ικανοποιημένος;

BOSKO είπε...

μαριάννα...
α, ναι, ικανοποιημένος 100% κι όχι μόνο εγώ, αλλά κι οι συνεργάτες μου και μερικοί απ' τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες που μπόρεσα να τους πετύχω και να τους δώσω ένα πρώτο dvd.
άντε, περνάει ο καιρός, να ετοιμαζόμαστε για την πρώτη πριβέ προβολή σιγά- σιγά!

μαριάννα είπε...

Δεν ξέρεις πόσο πολύ χαίρομαι! Συνήθως οι δημιουργοί από άγχος και τελειομανία είναι μονίμως σε γκρίνια με τις δουλειές τους. Ευτυχώς που δεν είσαι έτσι. ;)
Ωραία λοιπόν. Σε αναμονή για την πριβέ προβολή...

BOSKO είπε...

μαριάννα...
βαριά λέξη ο "δημιουργός" και θα αρκεστώ να πω στη δική μου περίπτωση ότι ποτέ δε γκρινιάζω και δε μιζεριάζω σε οτιδήποτε κάνω και- εννοείται- με "φτιάχνει", μου αρέσει...

μαριάννα είπε...

Γι αυτό και σ' αγαπάω!
Γιατί είσαι η χαρά της ζωής! ;)

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν και δεν ξέρουν να εκτιμήσουν μερικοί μερικοί μίζεροι που θεωρούν τη χαρά της ζωής, έπαρση. Κι άντε να εξηγείς...

BOSKO είπε...

μαριάννα...
ο καθένας ας βλέπει ότι θέλει, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό. Καλά το είπες, η χαρά της ζωής παρά τα όποια προβλήματα μπορεί ν' αντιμετωπίζει κανείς!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία νέα!! Α! Ρε όλα τα ωραία στα Εξάρχεια γίνονται ακόμα και σήμερα...στο πείσμα της αστυνομοκρατίας!!!

Δέσποινα

Άρτεμις είπε...

Αντε μπράβο!!!! Καλό ταξίδι να'χει, καλό μοίρασμα.
Από την Θεσσαλονίκη πια,
Άρτεμις

logia είπε...

Καλημέρα!!

εύχομαι καλή πορεία στο "παιδί" σου

και να είσαι πάντα έτσι δραστήριος και δημιουργικός
καλή επιτυχία να έχεις σε ό,τι κάνεις,
αλλά κυρίως να μην πάψει ποτέ αυτή η ενασχόληση σου να σου δίνει χαρά!!!!

Αυτό για μένα είναι το κυριότερο!!!

φιλιά

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
όλος ο κιν/φικός κόσμος της χώρας στα Εξάρχεια...τριγυρνάει! Από τον Τεό με το γραφείο του μέχρι τα Εργαστήρια Σκλαβής στη Ζωοδόχου Πηγής. Δε μπορώ να φανταστώ άλλο τόπο κιν/φικών ζυμώσεων πέραν των Εξαρχείων, που τα γνώρισα καλά άλλωστε όντας φοιτητής στη σχολή κιν/φου δεκαπέντε χρόνια πριν.

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
καλωσήλθες!
ήταν καλά στην Πολωνία, έτσι; δεν κάθισες και λίγο, βέβαια, οπότε σίγουρα θα σου έλειψε η Θεσ/νίκη. Ελπίζω να τα πούμε στην πρεμιέρα της ταινίας τον Μάρτιο!

BOSKO είπε...

logia...
ξανά ευχαριστώ για τον καλό τον λόγο σου! Εσάς ελπίζω να σας δω στην αθηναϊκή προβολή!
καλημερίζω!

igkros είπε...

Boskako καλοτάξιδη η ταινία! Όλα τα καλά του κόμσου σε σένα και στο νέο παιδάκι που έβγαλες! Είμαι σίγουρος πως έχεις κάνει το καλύτερο δυνατό και θα σκίσει όπως και το Κύτταρο!

Κλείνουμε από τώρα ραντεβού στη Θεσσαλονίκη για τον Μάρτη. Ελπίζω να μην καείς από την αποχή της Ομίχλης και ότι θα εγκαινιάσεις και το νέο νόμο που δεν θα θέλει Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το στανιό αλλά επειδή σαν δημιουργοί το γουστάρετε και σας στηρίζει.

BOSKO είπε...

alps...
ωραίο το θέμα που θέτεις. Απ' ότι ενημερώθηκα, ο νέος κιν/φικός νόμος είναι έτοιμος και θα δημοσιοποιηθεί μεσ' στον Ιανουάριο. Πράγματι, θα αποδεσμεύει το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ του Εϊπίδη από το μεγάλο φεστιβάλ του Νοέμβρη, για το οποίο- σημειωτέον- δε θα δίνονται πια χρηματικά βραβεία. Ας είναι! Να πάψουν τουλάχιστον οι λαμογιές των ταλιροφονιάδων που με πρόσχημα την κιν/φική τέχνη χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Εγώ πάλι χαίρομαι που έκανα μία καλή ταινία, η οποία τιμάει όλους όσοι συμμετείχαν! Αυτό είναι το βασικότερο για μένα ως σκηνοθέτη και ως ντοκιμαντερίστα! Και σαν είδηση, είσαι ο πρώτος που του ανακοινώνω ότι ο Αλέκος Φασιανός θα σχεδιάσει την αφίσα της ταινίας! Την ερχόμενη εβδομάδα θα την έχω στα χέρια μου!

Άρτεμις είπε...

Εννοειται πως θα τα πούμε το Μάρτη. Φιλιά

igkros είπε...

Φίλε μου ξέρεις πως πάντα χαίρομαι για σένα. Και με τέτοια καλά νέα, όπως το παρόν post ξέρω πως η νέα χρονιά θα έχει οπωσδήποτε ενδιαφέρόν.

Όλα αυτά που αναφέρεις για το νομοσχέδιο είναι εξελίξεις που τις περιμένουμε έτσι κι αλλιώς από τη νέα χρονιά. Όπως και τις αλλαγές που θα προκύψουν σε πρόσωπα.

Ελπίζω βέβαια να τα πούμε πριν τον Μάρτη κάπου μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης ως συνήθως.

Όσο για την αφίσα περιμένω να την δω προσεχώς. Ξέρω πως θα έχεις οπωσδήποτε ξεχωριστό post στο blog!

BOSKO είπε...

Άρτεμις...
εννοείται! Για το ότι θα τα πούμε τον Μάρτιο!

BOSKO είπε...

alps...
Εννοείται! Για το ότι θα κάνω ξεχωριστό post!

ένα μεγάλο ευχαριστώ, Γκρος, για τη στήριξη σου!