Κυριακή 24 Απριλίου 2011

πασχαλινό-τραπέζι-με-τον-πάνο-κουτρουμπούση-μέρος-2ο

Ο Πάνος Κουτρουμπούσης, ο bosko και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού τους στο ετήσιο πασχαλινό τραπέζι στην οικία του τρίτου και της Μάρσας Μακρή. Με τον πρώτο να θυμάται τη γνωριμία του στο Παρίσι με τον Γκαμπριέλ Μαρσία Μαρκές. Τότε που ο Μαρκές ασκούσε την ιατρική κι είχε συστήσει στον Έλληνα beat συγγραφέα να φάει ρύζι και να μείνει μέσα. Έτσι έκανε κι έτσι έγινε καλά, αλλά μάλλον δε θά 'χε και τίποτα σοβαρό.
Με τον προικισμένο γιο του Δημήτρη και της Μάρσας, τον 23χρονο εικαστικό και μουσικό Μένη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος στήθηκε στο φακό με φόντο τον πίνακα του και παρέα με τους φίλους του: από αριστερά, ο Μένης με τη Βάσια και τον Ανδρέα, το συγκρότημα δηλαδή των Phoenix Catscratch. Ο Αποστόλης έλειπε για να είχαν απαρτία!

Με το ψητό αρνάκι που εξαφανίστηκε εντός ολίγων λεπτών!

Με την καρυδόπιτα, επίσης, που δεν είχε διαφορετική τύχη!

Τι να σημειώνει εδώ ο Κουτρουμπούσης; Πιθανώς και να κρατάει τα απομνημονεύματα του από το φετινό Πάσχα στο σπίτι των κοινών αγαπημένων φίλων μας.

Χρόνια πολλά, παίδες, και του χρόνου νά 'μαστε καλά πάλι εκεί τέτοια μέρα!

4 σχόλια:

Unknown είπε...

ασε τι επαθα,εγω δεν τρωω αρνι και εφαγα μονος μου ενα ταψι σουφλε με μπεικον και μανιτάρια και πήγα 20 φορες τουαλετα...ειμαι λαιμαργος γαμωτοο

despinach. είπε...

Bosko, στα εθιμοτυπικά που έχουν να κάνουν με φαί και καλή παρέα δε λέμε ποτέ όχι! DDDDD

BOSKO είπε...

KOSTAS...
εσύ ένα θεματάκι με την τουαλέτα τό 'χες πάντα, η αλήθεια είναι.
περαστικά σου...

BOSKO είπε...

despinisOutopia...
ασφαλώς και δε λέμε ποτέ όχι στο καλό φαΐ και ειδικά στο φαΐ της κυρίας Μακρή, όπως και στη συγκεκριμένη παρέα :-))