Σάββατο 30 Απριλίου 2011

emotional-post

Ladose: Φάρμακο, εκλεκτικός ανταγωνιστής επαναπρόσληψης της σεροτονίνης. Επηρεάζοντας χημικές ουσίες στον εγκέφαλο, θεραπεύει την κατάθλιψη, την ιδεοψυχαναγκαστική συμπεριφορά και τη βουλιμία. Πλέον δεν το βρίσκεις στα φαρμακεία των σπιτιών ή γενικά μόνο στα φαρμακεία, αλλά και κάτω στο δρόμο. Σαν χθες το μεσημέρι μεταξύ Βουλιαγμένης και Συγγρού, ανάμεσα σε ποδοπατημένα χορτάρια και αποτσίγαρα. Εικάζεται πως μέχρι το τέλος του χρόνου όλοι οι υπήκοοι αυτής της χώρας, αν δεν πάνε βέβαια από εγκεφαλικό ή έμφραγμα, θα το χρειαστούν απαραιτήτως.

κκκ

* συνάντησα φίλη δημοσιογράφο. Μήπως διάβασες - τη ρώτησα - τον ζηλόφθονο που ασχολείται πάλι μαζί μας; Όχι, αλλά άσ' τον, μωρέ, τον καημένο - μου απάντησε - για λύπηση είναι. Ας την ακούσω λοιπόν τη φίλη μου κι ας νικηθεί ο θυμός από τον οίκτο. Πολύ άσχημη φάση και τα δύο συναισθήματα, πάντως.

** Παράγγειλα με αντικαταβολή την πρώτη ποιητική συλλογή του Π.Ε.Δημητριάδη, την έφεραν, δεν ήμουν σπίτι και πάλι καλά που την άφησαν στο γραφείο της ECS Courier Service. Με ειδοποιούν. Φτάνω και βλέπω τον κίτρινο φάκελλο, εγώ έξω απ' τη τζαμόπορτα, αυτός και η υπάλληλος μέσα. Ανοίξτε μου, φωνάζω. Δεν γίνεται, κλείσαμε μου λέει η τύπισσα. Δωσ' μου τον φάκελλο, είναι δικός μου, ξαναφωνάζω. Κλείσαμε, επαναλαμβάνει αυτή. Και τότε κολλάω τη μούρη μου στο τζάμι, γουρλώνω τα μάτια, ανοίγω το στόμα κι αφήνω το σάλιο μου να τρέξει στο ούτως ή άλλως βρώμικο τζάμι, υποδυόμενος το πτώμα. Για πότε σηκώθηκε η ευτραφής υπάλληλος απ' τη θέση της και για πότε κατέβασε τα ρολά, δεν περιγράφεται. Βιβλίο πάντως δεν πήρα στα χέρια μου. Αύριο ίσως ή από Δευτέρα...

*** η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Λόλεκ ήταν ομολογουμένως πολύ καλή. Παρακάμπτω τα των τραγουδιών του ή τα των πιστεύω του, αφού έχω την αίσθηση πως τρία χρόνια τώρα τον γνωρίζω καλά αυτόν τον άνθρωπο κι έτσι δεν άκουσα κάτι καινούργιο, μιλώντας σε απόλυτα προσωπικό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Παρακάμπτω την πολύ διαβασμένη και σοβαρή οικοδέσποινα Βίκυ Φλέσσα, τη Λίνα Νικολακοπούλου που ήταν πολύ γλυκειά και διακριτική μεσ' στον συμβουλευτικό χαρακτήρα των λόγων της και τη Λουκία Μιχαλοπούλου που μίλησε αυθόρμητα με έναν πολύ οικείο επίσης- σε μένα- τρόπο. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι, κατά πρώτον, στην πολιτική χροιά που απόκτησε προς το τέλος ο λόγος του φίλου τραγουδοποιού (χαρακτηριστικά είπε Δε μπορείς να λες "Μαζί τα φάγαμε" και να μένεις ατιμώρητος) και, κατά δεύτερον, στην τόλμη του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού να παγώσει την εικόνα για 4 ολόκληρα λεπτά στο φινάλε της εκπομπής, προτείνοντας μας τους στίχους του Κ.Π.Καβάφη στη μελοποίηση τους από τον Λόλεκ.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέτυχα την εκπομπή προς το τέλος και μου έκανε κι εμένα εντύπωση ακριβώς αυτό που είπες με τους στίχους.

Η Φλέσσα αν και έχει κάτι εξυπνακίστικο ο τρόπος της είναι σε όλες τις συνεντεύξεις πολύ διαβασμένη...παρατηρημένο αυτό και μπράβο της δηλαδή...

tzo είπε...

Δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι και δεν είδα το Λόλεκ,αλλά ευτυχώς internet is our friend και κάπου θα τη βρω την εκπομπή!
Όσο για το πεταμένο ladose...το μικρό χαμόγελο που έσκασα με το αστείο σου θάφτηκε γρήγορα από το σοκ που μου προκαλούν τέτοιες εικόνες.Παραπεταμένα χάπια,σύριγγες και άλλα μέσα στο δρόμο...η σκέψη ότι κουβαλούν μια ιστορία,ότι κάποιος τα χρησιμοποίησε και τα πέταξε, είναι too much για μένα.

Αν πάρεις το βιβλίο πες μια γνώμη...αλλιώς πες την υπάλληλο του courier να μας πει τη δική της για σένα! :-)

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν Αντώνη έβλεπα την εκπομπή με το γιο μου, πιτσιρικάς 9 χρονών. Τον εντυπωσίασε ο Λόλεκ. Μάλιστα σχολίασε πως αυτός δεν τραγουδά απλώς ή παίζει ή φτιάχνει τραγούδια. Όπως είπε "είναι σαν να φτιάχνει έναν άλλο κόσμο".
Αν δούμε τη Βίκυ Φλέσσα όπως παρουσιαζόταν πριν από 5, 6 ή 7 χρόνια νόμιζες πως έβλεπες ένα διανοουμενίστικο τσόκαρο που ντυνόταν και βαφόταν σαν λατέρνα και μεσ στην καλή χαρά την έπεφτε με ένα σεξουαλίζον βλέμμα στους αρσενικούς καλεσμένους της. Εδώ και μια τετραετία βλέπω μια μελετημένη δημοσιογράφο η οποία τηρεί απέναντι στον εκάστοτε καλεσμένο τη στάση που του αρμόζει και κυρίως δεν πετά κοτσάνες ούτε και έρχεται ποτέ αδιάβαστη, συμβάλλουν και οι συνεργάτες της σε αυτό φαντάζομαι. Επίσης υποψιάζομαι ότι η συμβολή του πατέρα της γνωστου επικοινωνιολόγου του Σημίτη πρέπει να ήταν καθοριστική. Πρέπει να της είπε κάποια στιγμή: "σοβαρέψου κορίτσι μου, τρώμε κρατικά χρήματα σε δύσκολες εποχές". (εντάξει, απέκτησε και παιδί, κάπως συνέβαλε και αυτό φαντάζομαι...)
Εν κατακλείδει θα συμφωνήσω μαζί σου πως της αξίζουν συγχαρτήρια και για τη συγκεκριμένη της επιλογή, και ο Λόλεκ πάνω απ΄ όλα κύριος και αξιοπρεπής που φιλοσοφεί μέσα από τα τραγούδια του και κυρίως μέσα από τη φωνή του.

Nikatsu είπε...

Εξαιρετικός (και εννίοτε αιρετικός) ο Lolek χθες το βράδυ!!!Σοβαρός και μετρημένος στις κουβέντες του.

logia είπε...

καλημέρα και χρόνια πολλά
ελπίζω η αιτία που βρήκες τα φάρμακα να είναι το γεγονός οτι κάποιος αποφάσισε πως δεν τα χρειάζεται και όχι οτι από κάποιον έπεσαν...

υπομονή για το βιβλίο και θα αποζημειωθείς...
τι κρίμα την εκπομπή τη χάσαμε για΄τι κάνουμε αποtvωση...
φιλιά πολλά και καλή Πρωτομαγιά

ΦΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ είπε...

πολύ καλή η φάση με την courier...!!!

BOSKO είπε...

Angelica...
μα δε θέλει τόλμη μεσ' στο σκουπιδαριό γενικά της τηλεόρασης να προβάλλεις με τον οποιοδήποτε τρόπο τον Καβάφη; μη σου πω ότι περίμενα να κοπούν οι αναφορές του Λόλεκ στον Πάγκαλο και τις δύο κυβερνήσεις απ' τη Μεταπολίτευση και μετά- του τό' χα πει κιόλας.
η Φλέσσα, πραγματικά, ήταν καλή κι αυτή.
έχει στρώσει πολύ!

BOSKO είπε...

tzo...
κι εγώ έτσι πιστεύω, σίγουρα κάποιος θα "σπάσει" τη χθεσινοβραδυνή εκπομπή στο youtube.
εμένα δε με θλίβουν πλέον ούτε τα χάπια, ούτε οι σύριγγες στο δρόμο. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι εδώ που ζούμε θα "βαρέσουμε" όλοι; Πιο πολύ με ενοχλεί η βλαχιά και το κόμπλεξ των ανθρώπων και συνταυτίζομαι με τη φοβερή ατάκα της Αρλέτας "μακρυά από βλάχο με άποψη"...
για το βιβλίο του Δημητριάδη, θα επανέλθω με ολόκληρο post, αφού βέβαια το παραλάβω πρώτα (ελπίζω δηλαδή)...

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
τη Βίκυ Φλέσσα τη γνώρισα τότε που λες, προ 7ετίας, μπορεί και περισσότερο. Μού' χε ζητήσει μέσω μιας κοινής φίλης δυο σπάνιους δίσκους της Αλίκης Καγιαλόγλου. Της τους "έγραψα" σε cd και είχαμε βρεθεί σε κάποιο χώρο, ομολογώ όμως ότι είχε ύφος τότε δέκα καρδιναλίων. Χθες και γενικά τα τελευταία χρόνια, όπως λες, έχει σημειώσει εντυπωσιακή πρόοδο σ' αυτό που κάνει. Παρεμπιπτόντως, όμως, η γυναίκα απ' όσο ξέρω έχει κι ένα γιο 25 ετών- νά 'ναι καλά- εννοώ πως δεν είναι καμιά παιδούλα. Ακόμα κι η εκπομπή πού 'χε κάνει με τον Μίκη Θεοδωράκη ήταν επίσης αξιοπρεπέστατη. Νομίζω πως μετά τον Παπαϊωάννου που τον είχε βγάλει το 2000 στην εκπομπή της, προ Ολυμπιάδας, ο Λόλεκ ήταν χθες ο δεύτερος πιο νέος, φέρελπις, καλλιτέχνης καλεσμένος της. Θεωρώ ακόμη ότι ο σκηνοθέτης που επιμελείται τα κλιπς και τις συνεντεύξεις κάνει κι αυτός καλά τη δουλειά του. Οπότε, μπράβο σε όλους με λίγα λόγια.

υ.γ. ο μπαμπάς της Φλέσσα ήταν επικοινωνιολόγος του Σημίτη; κοίτα τι μαθαίνει κανείς...

BOSKO είπε...

Nikatsu...
συμφωνώ απόλυτα. Ο ίδιος ωστόσο προχθές με ψιλοτρόμαξε, όταν μου έλεγε πόσο δυσκολεύτηκε σε μια εκπομπή τέτοιου ύφους. Αυτό δε φάνηκε καθόλου, ήταν σοβαρός, μετρημένος και εξέθεσε με ωραίο τρόπο τις απόψεις του.

BOSKO είπε...

logia...
μπα, τα χάπια είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί. Το έψαξα, αν και δεν είναι η...μάρκα μου :-)))
αποtvνωση, ε; θα το λέω κι εγώ!

BOSKO είπε...

ΦΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ...
θά 'λεγε η κοπέλα, ποιος τρελός επικίνδυνος ειν' αυτός και έφτασε μέχρι την πόρτα μας; χαχαχα
μού την έσπασε που έβλεπα τον φάκελλο με τ' όνομα μου απ' έξω και δεν μου άνοιγε η κάργια!

Γιώργος είπε...

Την εκπομπή με τον Λόλεκ την έχω γράψει. Θα χρειαστεί λίγο μοντάρισμα να αφαιρέσω τις διαφημίσεις αρχής, τέλους και ενδιάμεσες. Και ίσως την ανεβάσω.
Παρεμπιπτόντως, έχω γράψει και την δίωρη εκπομπή σου στο Κόκκινο 105,5. Πολύ καλή ιδέα η ποίηση και τα τραγούδια. Και μ' άρεσε ιδιαίτερα η επιλογή του τραγουδιού με τον Παντελή Θεοχαρίδη. Έχω ένα ψιλοκόλλημα με την συγκεκριμένη ερμηνεία.

BOSKO είπε...

Γιώργος...
μήπως να βρεθούμε να μου έδινες την εκπομπή της Μ.Παρασκευής; θα τη θέλουν σίγουρα και οι δύο καλεσμένοι μου. Χαίρομαι που σου άρεσε το "Βράδυ" της Πλάτωνος με τον Παντελή, το είπε πολύ ωραία πράγματι!
όσο για την τηλεοπτική εκπομπή του Λόλεκ, να την ανεβάσεις οπωσδήποτε. Εμένα μπορεί να μου τη δώσει ο ίδιος σε dvd κάποια στιγμή, φαντάζομαι :-))
νά 'σαι καλά, φίλε Γιώργο

Unknown είπε...

Σχετικά με την Φλέσσα πραγματικα απορώ απο που πηγάζει όλη αυτή η γνώση όλων των θεμάτων και των καλεσμένων με τα οποια,με τους οποιους καταπιανεται.Πάντα κερδίζει τις εντυπωσεις με τις ερωτήσεις που κάνει πηγαίνοντας πάντα την συζήτηση 10 βήματα πιο πέρα.1 πράγμα λέει ο καλεσμένος 100 απαντάει αυτή.Δεν νομιζω να ηταν ποτε τσοκαρο.Π ερωτισμος που βγαζει ειναι πολυ ωραιος δημιουργει ατμοσφαιρα.Σας παραπέμπω σε εκπομπές με Γιωσαφατ,με Μπαμπινιώτη,με Νανόπουλο όπου πραγματικά μένεις άναυδος απο το πόσο καλά χειρίζεται τέτοια μυαλά στις συνεντεύξεις.Εγω την είχα γνωρίσει σε ενα ταξι.Καθόμασταν πισω.Πολύ θα ήθελα να την γνωρίσω καλύτερα.Μπόσκο κάνε κάτι πες της να παω να δουλεψω αφιλοκερδως στην εκπομπή της.

Stepas είπε...

Καταπληκτική η χτεσινή εκπομπή με τον Λόλεκ. Πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν έπεσα πάνω της. Ο Λόλεκ στη Φλέσσα; Μωρε μπράβο...

Σε κάποιες στιγμές ήταν σαν να ακούω τον εαυτό μου. Τόσο πολύ συμφωνώ με τον τρόπο σκέψης του Λόλεκ και τα όσα έλεγε! Ακόμα και η αδερφή μου που δεν τον ήξερε καθόλου, εντυπωσιάστηκε και μου είπε ότι θα τρέξει να πάρει τους δίσκους του (η δύναμη της tv...). Φοβεροί οι στίχοι των νέων τραγουδιών του!

Έβλεπα πριν 2-3 μήνες τις επαναλήψεις που έβαζε η ΝΕΤ κάθε απόγευμα στις 7, με εκπομπές από τα 90s αφιερωμένους σε τραγουδοποιούς ή ερμηνευτές της προηγούμενης γενιάς (Περίδη, Μάλαμα, Κανά, Μάνου, Παπάζογλου κλπ κλπ). Ζήλευα για το πόσο καλοφτιαγμένα ήταν αυτά τα αφιερώματα και με πόση αγάπη ασχολούνταν με το καλό ελληνικό τραγούδι. Η χτεσινή εκπομπή του Λόλεκ μού θύμισε ακριβώς αυτό. Η νέα γενιά τραγουδοποιών είναι εδώ και λείπει πάρα πολύ μία εκπομπή που να τους παρουσιάζει. Τι λέω σε καιρούς κρίσης ε;
:-))

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου!,ααααααααααα!καλά είσαι!!όχι μόνο Ladose θα θέλουμε σε λίγο, αλλά Lithioum (που είναι φάρμακο που δίνουν,σε βαριά καταθλιπτικούς ή μανιό-καταθλιπτικούς με συνεχείς κρίσεις παραληρήματος,μεγαλείου με αλλοπρόσαλη συμπεριφορά και δε συμμαζέυεται) άστα να πάνε!ε, στο τέλος όλοι έτσι,θα καταντήσουμε!αλλά...αχααααααααααχαααααααχαααααααααχααααααααααχααααααααχαααααααααααχαααααααααχαααααααχααααααααααχααααααααχαααααααααααααα!είσαι απίστευτος παιδάκι μου!ε,εγώ πάντα το λέω!καλά της έκανες,όμως της...'χονδρής' κυρίας που έλεγε κάποτε και ο Εμπειρίκος!(αυτός έλεγε βέβαια για τις 'χονδρες κορασίδες'αλλά τέσπα!)ήθελα να'μαι από μιά μεριά να το δώ αυτό!ε,όσο για τη συνέντευξη του Λόλεκ μας ε, λυπάμαι αλλά δ ε μπόρεσα να τη δώ, αλλά θα ψάξω να τη βρώ...στο νέτ..πάντως από ότι,διάβασα και στο κείμενό σου,θα πρέπει να ήταν πολύυ ωραίο το όλο κόνσεπτ...φιλάκια καλό μου,και καλό ΣΚ.....

BOSKO είπε...

KOSTAS...
εγώ πάντως δεν την είπα τσόκαρο τη γυναίκα, αλλά κάπως επηρμένη τουλάχιστον στο ξεκίνημα της. Το θέμα είναι πως κάνει τελικά καλές εκπομπές και ξέρει να χειρίζεται τον εκάστοτε καλεσμένο της. Άσε που ξανατονίζω ότι το κλείσιμο της χθεσινής εκπομπής της θύμισε κρατική τηλεόραση επί... κομμουνιστικού καθεστώτος! Πάντα τέτοια, για να ξεχωρίζουν τα στάχυα μεσ' στα ζιζάνια!

BOSKO είπε...

Stepas...
η ιδανική τηλεόραση θα ήταν αυτή, φίλε μου, με παρουσιάσεις νέων αξιόλογων παιδιών και όχι μαγειρικές, ξέκωλα και ψώνια.
ο Λόλεκ βγήκε κερδισμένος 100% απ' την πρώτη τηλεοπτική του αναμέτρηση και η Βίκυ Φλέσσα πρόσθεσε στο "ρεπερτόριο" της μία καθ' όλα αξιέπαινη εκπομπή.

BOSKO είπε...

Αθανασία...
γι' αυτό μ' αρέσεις κι εσύ, Αθανασία μου! Γιατί μπλέκεις τα ladose, το lithium, τον Λόλεκ και τον Εμπειρίκο με το μακρόσυρτο πάντα γέλιο σου!

KatArchimandritou είπε...

Τι να το κάνεις το αντικαταθλιπτικό...
Και ας το βρείς τυχαία στον δρόμο...


Η ΖΩΗ ΕΪΝΑΙ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ;-)

Kαι αν δεν το πάρουμε χαμπάρι...
θα ναι αργά...

Γιατι μετά κάποια μέρα...
θα μας "φύγει"

Για αυτό ψυχραιμία
και αναζήτηση για τον θεό των μικρών πραγμάτων.... (για να θυμήσω και τον τίτλο αγαπημένου βίβλίου...που δεν λέει τίποτε άλλο παρά τα αυτονόητα...)

Και που είστε...
Σήμερε είμαστε
Αύριο γιοκ.....

Καληνύχτα και Καλό μήνα!

Ανώνυμος είπε...

Με 'σένα αβανταδόρο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η αρσενική Μόνικα.
Να τον χαίρεσται,σας αξίζει 100%.

BOSKO είπε...

eka...
αφού μπορείς κι είσαι τόσο αισιόδοξη μέσα σ' όλο αυτό το μαύρο χάλι, εγώ προσωπικά σε θαυμάζω!
καλό μήνα!

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
αν άφηνες θαρραλέα το όνομα σου, θα σου απαντούσα καταλλήλως και μπορεί να γινόταν γόνιμη κουβέντα. Τώρα, κάτω απ' τη λασπώδη ανωνυμία σου, τα μόνα που έχω να σου πω είναι ότι, κατά πρώτον, εν μέρει με τιμάει το σχόλιο σου και, κατά δεύτερον, εφόσον εσύ είσαι σίγουρα μουσικός (συνάδελφος του Λόλεκ), να πά 'να μάθεις σωστά ελληνικά και μετά να θες να διατυπώνεις κι απόψεις.
μαγιάτικο νούμερο!

ANTILOLEK είπε...

Giati re file na afhne to onoma tou?


Yia na ton gamhseis apo ta periodika ke tis efhmerides pou grafeis?


Den ton pame dhladh ton lolek den mas pithei kako einai? Tha mas deirete parea?


Akou kei koreydro lolek ke platonos ke min to xaseis to biblio tou poihth ths rock. Spiounoi eksousias oloi sas sas sihainomai

BOSKO είπε...

ANTILOLEK...
δεν τον πας τον Λόλεκ, δεν σε πείθει, ΟΚ, δεκτό. Με τ' όνομα σου δε μπορείς να βγεις; Ξέρεις πολλούς απ' αυτό το χώρο που έχω "γαμήσει" μέσα από τα περιοδικά και τις εφημερίδες, όπου κατά καιρούς συνεργάζομαι; Δε νομίζω ή λάθος σ' έχουν πληροφορήσει. Αντιθέτως, έχω βοηθήσει πολλά νέα παιδιά, ολότελα ανιδιοτελώς, κι έχω εισπράξει και αχαριστία, που για μένα είναι το χειρότερο ανθρώπινο ελάττωμα. Κατάλαβες, κομπλεξικέ αντιλολεκικέ;
αν εννοείς τον Π.Ε.Δημητριάδη "ποιητή της rock", ναι, είναι και αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον το βιβλίο του. Εσύ τι κάνεις, πως περνάς τη μέρα σου; Μπαίνεις στα blogs και βρίζεις; Έχεις κάνει τον Λόλεκ στόχο στον τοίχο και του πετάς βελάκια; Δεν πα' να πάρεις λέω γω κάνα ladose, που λέω και στο post, να δεις τον κόσμο μ' άλλο μάτι;
Άκου να μας πεις κιόλας "σπιούνους εξουσίας", βλακόμετρο!

new-girl-on-the-blog είπε...

Ο Λόλεκ τα είπε μια χαρά και μάλιστα για την ηλικία του..περισσότερο από μια χαρά. Ωραιότατος σκεπτόμενος τραγουδοποιός-αγαπάμε Λόλεκ, είτε τον αγαπούν χιλιάδες είτε μόνο εμείς!
(..θα μπορούσε να χαμογελάει λίίίγο παραπάνω όμως!)
Τα νέα του τραγούδια (ό,τι έχω ακούσει) είναι θαυμάσια-ανυπομονώ να παραγγείλω απ΄την Inner Ear το νέο cd τις επόμενες μέρες!!
Χαχαχα, έκανα εικόνα τα "καμώματά" σου έξω απ΄το γραφείο της εταιρίας ταχυμεταφορών-είσαι απίστευτος, να δω πώς θα καταφέρεις να πάρεις το πακέτο αν τυχόν και όταν πας ξανά είναι η ίδια υπάλληλος!

Καλό μήνα να έχουμε, με ηρεμία και χαμόγελα!
Στέλνω την καλησπέρα μου, αγαπητέ!

BOSKO είπε...

new-girl-on-the-blog...
ο Λόλεκ γενικώς γελάει αρκετά σαν άνθρωπος, αλλά δεν πιστεύω ότι υπήρχε λόγος να το βγάλει αυτό και στην τηλεόραση. Χαμογέλασε, πάντως, δε μπορείς να πεις.
όσο για το δέμα με το βιβλίο του Δημητριάδη, ελπίζω να μου το φέρουν αύριο και να μη χρειαστεί να ξαναπεράσω από ΄κει :-))

new-girl-on-the-blog είπε...

Χαμόγελο, χαμόγελο θα ήθελα...αλλά, θα μου πεις, στη συγκεκριμένη εκπομπή μπορεί και να μην του βγήκε!
Εύχομαι να το παραλάβεις αύριο, αλλά αν δεν....θέλω να το κάνεις ανάρτηση!
(αν πας ξανά, να πάρεις και φίλο-η μαζί για να απαθανατίσει τις μεγάλες στιγμές-χιχι!)
:-)

BOSKO είπε...

new-girl-on-the-blog...
εντάξει, εύληπτο το μήνυμα!
ο λαός χαμόγελο θέλει!