Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

η-σαβίνα-γιαννάτου-στο-επερχόμενο-υπ'-αριθμόν-2-fagazine

Η Σαβίνα Γιαννάτου μου έχει παραχωρήσει τουλάχιστον δέκα συνεντεύξεις την τελευταία 10ετία για τα έντυπα και το ραδιόφωνο. Είναι τόσες πολλές που κάθε φορά αναρωτιόμαστε τι να λέμε για να μην επαναληφθούμε αμφότεροι, ασχέτως αν συνήθως η αφορμή είναι η εκάστοτε καινούργια δισκογραφική εργασία της. Ευτυχώς που το fagazine έχει τελείως άλλη κατεύθυνση, απ' την άποψη του περιεχομένου του, συνεπώς παραχωρώ ένα μικρό απόσπασμα απ' τη συνέντευξη που μου έδωσε η Σαβίνα για τις ανάγκες του επερχόμενου δεύτερου τεύχους του εν λόγω εντύπου (αφού βέβαια ξεπέρασε το υποτιθέμενο...σοκ της θέασης των φωτογραφιών του):



Έχεις ακούσει ποτέ να λένε Η Σαβίνα Γιαννάτου είναι λεσβία;
Βέβαια. Τον πρώτο καιρό που τραγουδούσα, αρχές του ΄80, το άκουγα αρκετά από ένα συγκεκριμένο χώρο. Μέχρι και σήμερα μπορεί να υπάρχει ένας απόηχος.
Σε ενοχλούσε;
Δεν με ένοιαζε καθόλου και ουδέποτε υπήρξε επίπτωση στα επαγγελματικά και τα προσωπικά μου. Δηλαδή, όποιος άνδρας ενδιαφερόταν για μένα, δεν τό 'χε ακούσει. Οι συνεργάτες μου αντίθετα τό 'χαν ακούσει. Για κάποιο λόγο αυτό είχε κυκλοφορήσει στη δουλειά μου. Νομίζω πως ζήλεψε κάποια τραγουδίστρια τότε κι έβγαλε αυτή τη φήμη, για να δικαιολογήσει το γιατί εγώ είχα αυτή τη δουλειά και όχι εκείνη.

* το fagazine κυκλοφορεί την Παρασκευή στην Αθήνα. Τα συγχαρητήρια, τόσο εμού, όσο και της Σαβίνας, στον Γιώργο Στριφτάρη για τις φωτογραφίες του (καμία σχέση μ' αυτές που βλέπετε στο παρόν post)!

70 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

ο στριφ είναι "θεος ", και περιμένω και γω το δεύτερο φαγκαζιν,
μαρεσει η Γιαννατου (ναι βρε ακούω κι άλλες εκτος από αλεξια)

τ2φ είπε...

Ξεθαρεμένο σε κόβω άσωτε και πολύ άνετο τον τελευταίο καιρό.

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
το θέμα δεν είναι ποιούς καλλιτέχνες ακούμε, αλλά να αντιλαμβανόμαστε πως και τι λένε όταν τραγουδούν κάθε φορά, καλά δεν τα λέω;
όσο για τον Στριφτάρη, όντως, πρόκειται για σπουδαίο καλλιτέχνη με ισχυρό προσωπικό βλέμμα στο αντικείμενο του.

BOSKO είπε...

τ2φ...
έλα, ρε, που είσαι και μου λείψατε;
ακόμη δεν ήρθες, στους διαξιφισμούς τό 'ριξες, τί 'σαι συ, ρε παιδάκι μου;

τ2φ είπε...

Όχι διαξιφισμούς,ενώπιος ενωπίο.

BOSKO είπε...

τ2φ...
χα! σωστοοοός!

ασωτος γιος είπε...

τ2φ τον στριφταρη τον ξέρω χρονια και πριν κάνει φωτογραφίες σε έντυπα
την δισκογραφία της Γιαννατου την έχω όλη ,μ αρέσει ,και νιώθω τα τραγούδια, έτσι εγώ τ αντιλαμβάνομαι, όταν τα νιώθω

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
ρε Νίκο, σε πειράζει πάλι ο τ2φ, δεν τον έμαθες ακόμα;
τον καφέ που λέγαμε, πότε θα τον πιούμε;
εκτός κι αν φοβάσαι να μας αντιμετωπίσεις!
έλα, πες το, αυτό δεν είναι;
χαχαχα

ασωτος γιος είπε...

χαχαχα, ναι φοβάμαι, τον έχω ικανό να φέρει καμια 10 πακιστανα ξυπολητα με βρωμοσιαγιοναρες να μου σπάσουν τα νευρα χάχα!
θα σε πάρω τηλ να το κανονίσουμε ρε .

τ2φ είπε...

Άσωτε κανένα πρόβλημα αλλά είπα κάτι άλλο,αμάν,μόλις με βλέπεις αμέσως στη απολογία.Να σου πώ,τον στριφτάρη δεν τον ξέρω,αλλά μου αρέσει να τρώω μακεδονίτικα στριφτάρια,την δισκόγραφία της Σαβίνας δεν την έχω αλλά μου φτάνει που την έχεις όλη εσύ,πέρα απ'όλα αυτά έχω να σου πώ πως τα σχόλια σου γίνονται όλο και πιό ακαταλαβίστικα και ψυχεδελικά,αδυνατώ να τα αφομιώσω.

τ2φ είπε...

Δεν του έχεις πει οτι είμαι πακιστανός;

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
μην το πολυαργήσεις, γιατί μετά θα τα πούμε τέλη του χρόνου (δεν είναι πολύ μακρυά), όταν δηλαδή θά 'χω τελειώσει τα γυρίσματα.
για να δούμε, όμως τώρα, θα συμμεριστεί ο τ2φ το χιούμορ σου ή θά 'χουμε νέα...έκτροπα;
ας έχουμε!
εδώ κοτζάμ Εύα Καΐλη - Μινόγκ και ζήτησε την παραίτηση του Παπανδρέου, εμείς θα κωλώσουμε;

τ2φ είπε...

Εύα Καΐλη - Μινόγκ;;;

πωωω καμενιά!

BOSKO είπε...

τ2φ...
μακεδονίτικα στριφτάρια! τι είπες τώρα, ρε άνθρωπε; νά 'χαμε ένα! και μετά σουτζούκ-λουκούμ απ' την Κομοτηνή!

"Δεν του έχεις πει οτι είμαι πακιστανός;"

χαχαχα, έγραψες!

BOSKO είπε...

τ2φ...
γιατί καμενιά; δε σ' άρεσε το σχόλιο μου;
ήταν που ήθελε νέα άφθαρτα πρόσωπα στη...μπάντα του ο Παπανδρέου. Φάε τώρα την αμφισβήτηση και τη διαπόμπευση και εκ των έσω μάλιστα!

τ2φ είπε...

Φαντάσου να σε θεωρεί άχρηστο η Εύα Καίλη ρε φίλε,είναι σχεδόν ψυχότροπο!

BOSKO είπε...

τ2φ...
μόνο αυτό που λες;
γάμα τα με μεγάλα γράμματα είναι!
πάντως, γίνεται χαμός στο πολιτικό σκηνικό και θέλει παρακολούθηση το όλο πράγμα!

βλαχακι (το) είπε...

Μα! Όλες, πλην των μπιμπιμπό, δεν είναι λεσβίες άλλωστε;
...τσκ τσκ

τ2φ είπε...

Είναι ανώμαλο,αλλά χαίρομαι που ζούμε αυτήν την πολιτική και μη συγκυρία,όχι πως τρέφω καμία ελπίδα,οι άνθρωποι ζώα θα παραμείνουν ες αεί,αλλά έχει πλάκα αυτή η ταυτόχρονη θεοποίηση και εξευτέληση του χρήματως,δείχνει πιο είναι το μόνο κίνιτρο του ανθρώπου.Προτιμώ τελικά τους Πορτογάλους που λέγαμε,τουλάχιστον δεν κρύβονται πίσω απο το δάχτυλό τους.

BOSKO είπε...

βλαχακι(το)...
δε σε "πιάνω", φίλτατε.
δε γίνεσαι λίγο πιο σαφής;

BOSKO είπε...

τ2φ...
εσένα πάλι σε "πιάνω" καλύτερα, σε συνέχεια των όσων λέγαμε.
κοίτα, κι η στάση των Πορτογάλων, των διανοουμένων ή των πιο μορφωμένων τέλος πάντων (γιατί άντε να ξέρεις τώρα ποιοί Πορτογάλοι διαβάζουν Βιτγκεστάιν!), δεν είναι κι ότι καλύτερο, δηλαδή μεσ' στην ηττοπάθεια. Αυτοί, τουλάχιστον, δεν έχουν πολιτικό να τους λέει "μαζί τα φάγαμε", γι' αυτό και μου κάνει εντύπωση πως ΄τους έψησαν ότι αυτοί οι ίδιοι (ο λαός) τα φάγανε και τώρα πρέπει να το βουλώσουν...

βλαχακι (το) είπε...

[άιρονυ, στη συνέντευξη αναφερόμανε και ναι ανάμεσα στα σουτζούκ-λουκούμ, τον βίτκενσταιν και τους πορτογάλους ήταν κάπως εμβόλιμο- scuzi]

BOSKO είπε...

βλαχακι (το)...
κατ' αρχάς, δε χρειάζεται να...scuzi, μια και το comment σου ήταν άσχετο με την κουβέντα, αλλά σχετικότατο (προφανώς) με το post.
επίσης, το άιρονυ το έπιασα, αλλά δεν κατάλαβα που πηγαίνει. Στα λεγόμενα της Σαβίνας; αν ναι, μπορώ να σου εξηγήσω, εφόσον κι εδώ ένα πολύ μικρό απόσπασμα δημοσίευσα από μία μεγάλη συνέντευξη.
γι' αυτό σε ρώτησα, κατάλαβες;

τ2φ είπε...

Δεν είναι ηττοπάθεια,είναι saudade,είναι θλιμένη αξιοπρέπεια.

BOSKO είπε...

τ2φ...
saudade, ε;
κάτι τέτοιο δεν είχε τραγουδήσει και η Evora απ' το Πράσινο Ακρωτήρι;
δεν ξέρω, μάλλον διαφέρουμε ως λαός απ' τους Πορτογάλους, μολονότι Μεσογειακοί. Πάρε και την Επανάσταση τους, αυτήν με τα γαρίφαλα. Μακράν η πιο "χίπικη" απ' όσες έχουν γίνει διεθνώς μεσ' στον 20ο αι. Εν τω μεταξύ, μπορεί να μας τά 'πε έτσι η φίλη που πήγε πρόσφατα στη Λισαβόνα, μην ξεχνάμε όμως ότι πρόσφατα μισό εκατομμύριο και βάλε Πορτογάλοι βγήκαν στο δρόμο πρόσφατα, επομένως ενδέχεται να συζητάμε και στον αέρα αυτή τη στιγμή.

BOSKO είπε...

τ2φ...
κάνα άλλο "πρόσφατα", θα γράψω;
η ασταμάτητη ροή του γραπτού λόγου, βλέπεις:-))

τ2φ είπε...

πρόσφατος -η -ο [prósfatos] Ε5 : που έχει συμβεί ή που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ή που υπάρχει ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα από σήμερα: Πρόσφατα γεγονότα / νέα. Πρόσφατες έρευνες / μελέτες. H πρόσφατη περίοδος / ιστορία. Γεγονότα του πρόσφατου και απώτερου παρελθόντος. || (ψυχ.) πρόσφατη μνήμη, που συγκρατεί πρόσφατα γεγονότα. πρόσφατα & (λόγ.) προσφάτως ΕΠIΡΡ πριν από ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, τελευταία: Tο κτίριο κατασκευάστηκε ~. Tον είδα εντελώς ~. Έως πολύ ~ έμενε εδώ.

BOSKO είπε...

τ2φ...
από τι πίνεις και δε μας δίνεις;
πάω να την πέσω να δω ειδήσεις με τσάι περγαμόντο, τον αργιλέ μου και βέβαια το λάπτοπ επ' ώμου!

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια! Αναμένουμε :D

George Tsitiridis είπε...

μιλάτε τόση ώρα για το fagazine και δεν έχει αναφερθεί η λέξη πούτσα ???????
αίσχος !!

pl@νόδIοS παρατηρητής είπε...

H Σαβινα υπέροχη ... βρήκα και κατέβασα το Σαβίνα Γιαννάτου - Φωνή του κόσμου έχει μέσα και το Ah,mon dieu από το αφιέρωμα στο κόκκινο για το Δεκαπενταύγουστο τρομερός δίσκος ... έβλεπα και παλιότερες αναρτήσεις της Σαβίανας απίστευτη φωνή ...

βλαχακι (το) είπε...

Βρε, το άιρονυ πήγαινε στους σκιώδεις σκοπούς των αλεγκέισιονς των εκάστοτε "συγκεκριμένων χώρων"!

Να ευχαριστηθείτε το περγαμόντο σας, μιας και οι ειδήσεις ποσώς προσφέρονται για λεπτές ηδονές.
Θα πέσει η κυβέρνηση/ για δεν θα πέσει; κ.λπ.

Άντε να τελειώνω και 'γω αυτή τη φρουτοσαλάτα για να rock myself to sleep με τον πρώτο των human league. "Dehumanization Is such a big word" κ.λπ (δις).

BOSKO είπε...

Bad Seed...
τι αναμένετε;
το τσάι περγαμόντο ή το fagazine;
καλό βράδυ σας εύχομαι:-))

βλαχακι (το) είπε...

ps
"μιλάτε τόση ώρα για το fagazine και δεν έχει αναφερθεί η λέξη πούτσα ???????
αίσχος !!"

pisoglentis, ημίθεος και βάλε.

:-P~~~~~~~~~~~

BOSKO είπε...

pisoglendis...
εδώ μέσα, κύριε διευθυντά (ανέκαθεν σεβόμουν τους εργοδότες μου), είναι εκκλησία, μοναστήρι, κατηχητικό και παρθεναγωγείο. Τέτοιες αισχρές λέξεις έχουν θέση μόνο σε διαδικτυακά μπουρδέλα, σαν και το δικό σου!

BOSKO είπε...

Δον κιχωτης...
εγώ τό 'χα επιμεληθεί το compilation αυτό της Σαβίνας για το δίφωνο κι αν κατεβάσεις το εξώφυλλο με το ένθετο του θα διαβάσεις και τα κείμενα μου γι' αυτήν (αν υπάρχουν βέβαια σ' αυτή τη μορφή). Εκτός από το "Ah mon dieu" και τ' άλλα, τσέκαρε και το κομμάτι που κλείνει το cd - αναγεννησιακή μπαλάντα απ' τη συλλογή του John Dowland.
άντε καλή ακρόαση!
σε καλό δρόμο είσαι, νεαρέ!

τ2φ είπε...

John Download;

pl@νόδIοS παρατηρητής είπε...

Το έχω και το ένθετο αλλά τώρα το είδα ... ευχαριστώ για την πληροφορία όντως ισχύουν αυτά που γράφεις και επικεντώνομαι σε αυτά :

Όταν η φωνή της Σαβίνας ακούστηκε ,ο Οδυσσέας δε ζήτησε να τον δέσουν οι σύντροφοι του στο κατάρτι ,αλλά έκανε τη θάλασσα ποτάμι και το καράβι σχεδία ,να την ακούει ανάμεσα από ήχους υδάτων που δε γίνονται ποτέ τρικυμιώδη ..Δεν υπάρχουν σαφείς προσδιορισμοί ούτε κι άλλα κοσμητικά επίθετα για τη φωνή της Σαβίνας Γιαννάτου .Είναι απλώς η τραγουδίστρια που υπηρέτησε και υπηρετεί το τραγούδι μακριά από θορυβώδεις λαϊκές επιδοκιμασίες ,όπως ανέκαθεν ονειρευόταν ο Μάνος Χατζιδάκις
Καλό Βράδυ

BOSKO είπε...

βλαχακι(το)...
ναι, κάτι κατάλαβα απ' τα λεγόμενα σου, αλλά δεν θα ήθελα να σου απαντούσα λάθος. Συμμερίζομαι, λοιπόν, το άιρονυ της γνώμης σου:-))

φρουτοσαλάτα με Human League; Καλή φάση! Εγώ μόλις έκανα mp3 το "Sticky fingers" των Stones, οπότε αναγκαστικά το άκουσα κι ολόκληρο! Λατρεμένο άλμπουμ!

Θα πέσει - δεν θα πέσει η κυβέρνηση, δε λες τίποτα! Θρίλερ για όσοι αρέσκονται στα θρίλερ ή και στις κωμωδίες, το ίδιο κάνει εν προκειμένω.

pisoglendis, ημίθεος! Είναι ο πούστης, γι' αυτό και τον αγαπάμε!

άντε, καλό βράδυ και σε σένα!

BOSKO είπε...

τ2φ...
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Dowland
ε, μπες και σε καμιά wikipedia, ρε παιδί.
αφού εσύ 'σαι αλάνι του διαδικτύου!

BOSKO είπε...

Δον κιχωτης...
δε βαρέθηκες ν' αντιγράφεις τόση ώρα;
μάλλον καλά έκανες, διότι την τελευταία παράγραφο που παραθέτεις, την παραποίησα ελαφρώς και την έκανα πρόλογο για τη συνέντευξη της Σαβίνας στο fagazine.
σ' ευχαριστώ, Δον κιχωτη, που μου έδωσες την ευκαιρία να αυτοεπιβεβαιωθώ ως κειμενογράφος!
αστειεύομαι:-))
καλό βράδυ νά 'χουμε!

τ2φ είπε...

@Δον κιχωτης...
Είδες δεν σου έλεγε ψέματα!

τ2φ είπε...

Μπόσκο copy paste το λένε.

BOSKO είπε...

τ2φ...
χαχαχαχα, δίκιο έχεις!
απλά, ρε συ, εγώ τό 'χω το cd κανονικό, τυπωμένο, όπως είχε κυκλοφορήσει με το περιοδικό και δε μπορώ να φανταστώ πως είναι να το "κατεβάζεις", ειδικά όταν τό 'χεις "φτιάξει" εσύ, εννοώ νά'χεις δουλέψει γι' αυτό.
σωστός, copy paste λέγεται κ΄ είναι απλούστατη διαδικασία!

pl@νόδIοS παρατηρητής είπε...

κι όμως δεν είναι αντιγραφή επικόληση γιατι το έχω σαν εικόνα στα Ins του δίσκου .. και δεν έιναι όλο είναι δυο προτάσεις μονο από το κείμενο ... Τελος πάντων χαιρετώ

BOSKO είπε...

τ2φ...
τελικά, μου φαίνεται με πείραξε ή ο αργιλές ή τα απανωτά σχόλια που δέχομαι (και μάλιστα χωρίς ν' ανοίξω την πόρτα εισόδου στους διασκεδαστικότατους γνωστούς-άγνωστους επισκέπτες μου)!
θέλω να πω ότι μόλις πριν ένα λεπτό έπιασα το ευφυέστατο John...Download σου!
και καθόμουν κι έψαχνα link απ' τη wikipedia ο αγαθιάρης...

BOSKO είπε...

Δον κιχωτης...
εμένα μ' αρέσει πάντως που μόλις έγραψες την ελληνική πιστή μετάφραση του copy-paste! Σωστός κι εσύ! Δοθείσης ευκαιρίας, μια και παραθέτεις απόσπασμα απ' το κείμενο μου στο ένθετο του cd, να πω ότι η πρώτη παράγραφος αναφέρεται στο έργο "Ο Οδυσσέας στο ποτάμι", έναν εξαίρετο δίσκο του Μιχάλη Γρηγορίου που τραγούδησε η Σαβίνα Γιαννάτου στα μέσα του 1980.
Επομένως, ξανά σ' ευχαριστώ!

τ2φ είπε...

Τελικά ο καθένας γράφει οτι θέλει,παρ'ολ'αυτά ο ένα απαντάει στον άλλον φισιολογικότατα,τέλεια!
Αααχ ένα δημοψήφισμα μας σώζει,ι λες και 'σύ ρε Θερβάντες;

τ2φ είπε...

...Δοθείσης ευκαιρίας, μια και παραθέτεις απόσπασμα...

χαχαχαχαχα δεν ξέρω αλλά μου φαίνετε πολύ αστείο ρε μαλάκα..

BOSKO είπε...

τ2φ...
πραγματικά, ο καθένας λέει τα δικά του στο post αυτό και όλοι τα βρίσκουμε μια χαρά.
τι παράδοξο κάποιος να μην έχει μπινελικωθεί με κάποιον τόση ώρα!

άσε που η κουβέντα είχε τα πάντα μέσα: πολιτική, Μεσόγειο, Πακιστάνια, φρουτοσαλάτες και περγαμόντα, πούτσες μπλε και πράσινες, εκλογολογία, world music, rock, downloading κι άλλα πολλά!

BOSKO είπε...

τ2φ...
χαχαχαχα, εμένα να δεις, ειλικρινά!
ειδικά μετά από την εναλλαγή των comments - σωστό Θέατρο του Παραλόγου!
ο πούστης ο pisoglendis την έκανε τη ζημιά, "πέταξε" μια πούτσα, την έκανε με ελαφρά και άντε μετά να γράφεις "δοθείσης ευκαιρίας" και τα τοιαύτα!

τ2φ είπε...

Πάω για ύπνο Αντώνη,θα τα πούμε και από κοντά ωσονούπο..ωσονούπο χαχαχαχααχ,αν η μαλακία ήταν εργόχειρο θα είχαμε κάνει την προίκα μας,χαχαχαχα οτι γράφω μου φαίνετε εντελώς αστείο,sweet dreams,φιλάκια αγκαλιές,καληνύχτες...χαχαχαχαχα δεν την παλεύω

George Tsitiridis είπε...

Στα μοναστήρια ανέκαθεν είχε κρυφοπουτανες...
χαρά σε μας τις φανερές..

δεν ειμαι πούστης ειμαι Πουστάρα !!!


το μπουρδέλο μου ειναι ανοιχτό σε όλους ανοιξαμε και σας περιμένουμε

μετα της 12 00 happy hour

George Tsitiridis είπε...

plakosan oi endexnes
otan eipe ekeino i savina
kai ego me ti savina eimaste files
kai tis ekana 100 ekpompes kai 40 sinendefkseis
rozita sokou

pes tipota gia kamia mpara mori

BOSKO είπε...

τ2φ...
κι από μένα τα ίδια έχετε κι εσύ και η άλλη που κοιμάται στο πλάι σου αυτή τη στιγμή:-))
επίσης δεν την παλεύω...τέλειωσε το τσάι, έσβησε κι ο αργιλές και ποιος βγαίνει τώρα απ' την κουβέρτα να πάει μέσα για τα συμπράγκαλα του...δεύτερου γύρου;
κοίτα κατάντια, ρε πούστη μου, εμείς που έπρεπε νά'χαμε δυο υπηρέτες τουλάχιστον! Αίσχος!

ασωτος γιος είπε...

μόλις γύρισα σπίτι και διαβάζω
sweet dreams,φιλάκια αγκαλιές,καληνύχτες...χαχαχαχαχα δεν την παλεύω t2φ τι παίρνεις? θέλω καιγω

τ2φ είπε...

Άσωτε,από πρέζα μέχρι μαγιονέζα.

BOSKO είπε...

pisoglendis...
μιλάμε, χτυπιέμαι απ' το γέλιο!
καλά, μωρή Πόντια, δε σε προσβάλλαμε κιόλας που σε είπαμε "πούστη" αντί "πουστάρα"!
και μη σκας, όλοι εδώ μέσα εκφραζόμαστε ελεύθερα εξίσου, που από τότε που μπλέχτηκα μαζί σου μού τό'κανες μπουρδέλο και μένα, ήθελα-δεν ήθελα.

χαχαχα, άκου Ροζίτα Σώκου! Στις μπάρες εσύ είσαι ειδικός, έκαστος στο είδος του - που λένε και άλλωστε τη δικιά μου σ' την έστειλα κρυμμένη καλά κάτω από παζαρέ μποξεράκι!

έλα, έλα, για σένα δουλεύω, θραύση θα κάνει πάλι το νέο τεύχος σου!

George Tsitiridis είπε...

σαν το δικό σου Ντέλο δεν έχει
ειναι Έντεχνο

ειπαμε Καλλιτεχνικές πίπες

BOSKO είπε...

τ2φ...
και που να έβγαζα τον μετριασμό σχολίων ή μάλλον τα ανώνυμα σχόλια!
εκεί νά 'βλεπες τι θα γινότανε!

BOSKO είπε...

pisoglendis...
εγώ το φωνάζω χρόνια, Πισωγλέντη μου, ότι είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, αλλά παρεξηγούνται μερικοί κουλτουριάρηδες και μερικές ποιοτικές και την κάνουν από δω μέσα...
καλλιτεχνικές πίπες είπαμε και παραείπαμε απόψε, καλά λες!

Υπερμίκης είπε...

Όνειρο είναι η Σαβίνα,σε μαγεύει είτε την ακούς είτε την έχεις μπροστά σου..Και λειτουργεί πολύ καλά και χωρίς ρεπερτόριο Χατζιδάκι.Πριν λίγα χρόνια παραβρέθηκα σε μια συναυλία της στις Βρυξέλλες και είχα κυριολεκτικά ξετρελαθεί!
Ερμήνευσε αποκλειστικά ξένα παραδοσιακά τραγούδια.Το πρόγραμμα της συμπεριλάμβανε κατά κανόνα δύσκολα και απαιτητικά κομμάτια ως αναφορά την ερμηνεία και όχι μόνο..Καθώς την άκουγα απορούσα πως έβγαιναν όλα αυτά τα πολλαπλά ηχητικά εφέ -αν μπορώ να το πω
έτσι,είμαι σίγουρος καταλαβαίνεις τι θέλω να πω- της φωνής της!!! Ενθουσιάστηκε το κοινο που αποτελείτο κατά 90 τοις εκατό από ξένους.Το μόνο μας παράπονο ήταν η μη εκτέλεση δυο-τριων ελληνικών τραγουδιών.Εγώ περίμενα τουλάχιστον να πει το ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ.Και ο σχετικός της δίσκος με τα τραγούδια του Χατζιδάκι μόλις που είχε κυκλοφορήσει..

despinach. είπε...

στέλνω τον θαυμασμό μου στη Σαβίνα κ μακάρι να ξαναγινόταν εκείνη η συναυλία με έργα της Σαπφούς που την έχασα! είχα πάθει πλάκα όταν άκουσα σε ένα βίντεο αυτή τη δουλειά...
στις φώτο είναι πολύ γλυκειά και χαλαρή & δείχνει πως διαθέτει κ πολύ χιούμορ!

despinach. είπε...

όσο για σένα Aντώνιε...γκρρρρρρρ! ξέρεις εσύ! :D

BOSKO είπε...

Υπερμίκης...
δεν μου κάνει εντύπωση αυτό που λες, εννοώ να μην τραγουδήσει Χατζιδάκι εκείνο το βράδυ, παρ' όλο που είχε μόλις βγει το "Πάω να πω στο σύννεφο", εφόσον η Σαβίνα προτιμάει κάθε φορά να ερμηνεύει ξεχωριστά προγράμματα (ethnic όταν είναι με τους Primavera, Χατζιδάκι όταν έχει μαζί της τον Μισυρλή ή την Καρλαύτη ή βοκαλισμούς όποτε συνεργάζεται με αβάν-γκαρντ, ξένους και Έλληνες, μουσικούς). Συμφωνώ με όλα τα άλλα που λες, η Σαβίνα είναι μοναδική καλλιτέχνιδα κι ένα απ' τα καλύτερα κορίτσια που υπάρχουν στο χώρο αυτό!

BOSKO είπε...

despinach. ...
δεν ξέρω αν θα επαναληφθεί εκείνη η συναυλία με τους Constantinople, ούτε καν αν θα γίνει δίσκος, καθ' ότι ως γνωστόν η Σαβίνα ασχολείται με πολλά συναυλιακά-δισκογραφικά projects. Αν σε "παίρνει", πέρνα πάντως απ' το Half Note, όπου θα συμπράξει για λίγες μέρες (7- 11 Νοεμβρίου) με την Πορτογαλέζα Maria Joao!

* γγγκκκρρρρ εσύ; ααοουουούρργγκκκ εγώ, έτσι, σα νά 'μαστε της προϊστορικής περιόδου!

despinach. είπε...

αν πάμε παρέα θα πάω εννοείται κ με παίρνει μάλλον...και αυτή η συναυλία με την Μ. Φαραντούρη και τις τζαζιές πολύ με ενδιαφέρει!

**γουλφ! :D

τ2φ είπε...

Τι γούυυλφ και άουργκκκκκκ και γγγκκκκκρρρρ ρε παιδιά;

BOSKO είπε...

despinach. ...
και στα δύο - ειδικά στη Φαραντούρη με τον Lloyd - παίζει να είναι όλα τα εισιτήρια ήδη προπωλημένα...άσε που και οι προσκλήσεις πλέον μετριούνται στα δάχτυλα.

BOSKO είπε...

τ2φ...
ε, δεν κατάλαβες; το πνεύμα των χθεσινών comments συνεχίζεται και σήμερα! Πολύ απλό!