Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ξεφτιλιστείτε-μαζί-μας

Όσοι ''αγγλόφωνοι'', διαβάστε το άρθρο του αμερικανικού περιοδικού VICE.
Τιτλοφορείται Οι ομοφοβικοί φασίστες της Ελλάδας έχουν τον θεό και την αστυνομία με το μέρος τουςhttp://www.vice.com/en_uk/read/greeks-fascist-homophobes-have-gay-jesus-on-their-side
Πάντως εγώ πλέον ντρέπομαι να λέω ότι είμαι Έλληνας και θα προτιμάω το Τούρκος, που τους γουστάρω κιόλας τους γείτονες!

24 σχόλια:

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

H άγνοιά σου, γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, σε οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.

Αφού προσβάλλεσαι προσωπικώς όταν γράφουν για ομοφυλοφοβικούς φασίστες και ντρέπεσαι να λες ότι είσαι έλληνας, προτίμησε να δηλώνεις Σουηδός. Τουλάχιστον. Οι γείτονες που γουστάρεις τόσο, ώστε να θέλεις να δηλώνεσαι ως Τούρκος, σκοτώνουν τα ομοφυλόφιλα παιδιά τους.

BOSKO είπε...

Κατερίνα σ-Μ. ...
κατ' αρχάς έχω τουρκικές ρίζες, αυτόν τον καιρό το ερευνώ δηλαδή το θέμα, που δεν οφείλεις να το ξέρεις.
έπειτα, η πολιτικώς μιλιταριστική Τουρκία είναι πολύ πιο μπροστά από τους Ελληναράδες σε θέματα πολιτισμού.
με Σουηδία δε νιώθω καμία ''συγγένεια'', αν και οι βόρειες χώρες μου ''πάνε'' γενικώς.

Фе́ммe скатале είπε...

Τι lame που είσαι ρε κορίτσι μου!! Κι εγώ μπορώ να σου βρω τώρα μια είδηση που κάποιος στραγγάλισε ένα κουνούπι! Τι μπακαλίστικα επιχειρήματα είναι αυτα; Α πάγαινε απο δω. Εϊσαι τόσο μπούρδα άνθρωπος πια.

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Οι ελληναράδες με την πολιτικώς μιλιταριστική Τουρκία δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη. Ο κανόνας λέει ότι συγκρίνουμε όμοια. Επομένως οι "Ελληναράδες" συγκρίνονται με τους "Τουρκαλάδες" και οι πολιτικές αξίες που υπηρετουν οι Χ κυβερνήσεις με τις πολιτικές αξίες που υπηρετούν οι Ψ κυβερνήσεις.

Αλλά το θέμα της ανάρτησής σου δεν είναι οι διάφοροι -αράδες, ούτε οι πολιτικές αξίες που υπηρετούν τα διάφορα κράτη, ούτε οι ρίζες του καθενός μας, ούτε οι εθνικιστικές προτιμήσεις "εγώ γουστάρω τους Τούρκους, και άλλος γουστάρει τους Σουηδούς". Στο σχόλιό μου αναφέρθηκα στο ζήτημα που έβαλες και μόνον. Για την ομοφυλοφοβία “των γειτόνων που γουστάρεις κιόλας”, και που φθάνει ως την εκτέλεση των ομοφυλόφιλων παιδιών τους, έχεις να πεις κάτι;

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία)...
η Κατερίνα έβαλε θέμα προς συζήτηση και οφείλω να απαντήσω.

Фе́ммe скатале είπε...

Η άγνοιά σου για τους πουτσα-ράδες Κατερίνα σε οδηγεί σε βλακώδη σχόλια προσβλητικά όπως πάντα. Αυτο το δασκαλίστικο, όταν το αποτινάξεις απο πάνω σου, τότε (μαζί τουλάχιστον) ξαναμιλάμε

Фе́ммe скатале είπε...

Bosko η Κατερίνα έβαλε θέμα με το γνωστό ενοχλητικό τρόπο της ταξερωολα. Εγώ διάλογο με τέτοια άτομα δεν κάνω. Κάνε εσύ που είσαι υπομονετικός άνθρωπος.

BOSKO είπε...

Κατερίνα σ-Μ. ...
ναι, έχω.
και στην Ελβετία κάνει θραύση η αιμομειξία, δε σημαίνει πως όλοι όμως είναι αιμομίκτες.
στην Τουρκία τώρα παρατηρείται ένας εκπολιτισμός σε αντίθεση με την Ελλάδα που πάει προς τα πίσω.
δε μου λέει κάτι το ότι απομονώνεις ένα απαράδεκτο εμετικό περιστατικό.
παντού θα μπορούσε να συμβεί, σε οποιαδήποτε υπερσυντηρητική κοινωνία.

τ2φ είπε...

@Κατερίνα σ-Μ.

Πές κοπέλα μου ότι γουστάρεις Κασσιδιάρη και Παναγιώταρο και άσε τις άγνοιες και τις συγκρίσεις.Πές γουστάρω χρυση αυγή,δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε πιά,γαμάτε και δέρνετε!

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία)...
εσύ πάλι από που έκρινες ότι η Κατερίνα σ-Μ. επιθυμεί να ξαναμιλήσει μαζί σου; στο δικό μου blog έγραψε νομίζω.

BOSKO είπε...

τ2φ...
επ' ουδενί λόγω δεν ψηφίζει ΧΑ η φίλη μας, νά'σαι βέβαιος.

Фе́ммe скатале είπε...

Γι αυτό έχω κλειστά σχόλια. Μη τυχόν και κινδυνεψω μια μέρα να λάβω κανένα σχόλιο απο αυτές τις διανοούμενες θείες.

τ2φ είπε...

Και 'συ πού το ξέρεις;Στο ίδιο παραβάν ήσασταν;

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Μαρία Αντουανέττα,
οφείλω να παραδεχθώ ότι τα επιχειρήματά σου "lame, μπούρδα και α πάγαινε" είναι τόσο ισχυρά που με έβαλαν στη θέση μου.

Και μιας και το θέμα της ανάρτησης του bosko είναι οι γελοίες εκδηλώσεις των παλαιοημερολογιτών και τα σιχαμερά ομοφυλοφοβικά που εκστόμισε ο χρυσαυγίτης, και που τον αναγκάζουν να δηλώνεται τούρκος, να συμπληρώσω ότι από τον κάθε ομοφυλοφοβικό φασίστα πολλά περιμένω να ακούσω. Έτσι, ό,τι είπε ο Παναγιώταρος δεν μου έκανε καμμία έκπληξη. Aηδία μού προκάλεσαν μόνο. Αν ο bosco "δεν έχει δει τίποτα πιο σιχαμερό από το βίντεο με τον Παναγιώταρο έξω από το Χύτήριο", εγώ δεν έχω δει τίποτα πιο σιχαμερό και επικίνδυνο για την κοινωνία, από τον χαρακτηρισμό "Κινούμενε ΗΙV" που απηύθυνες εσύ προς τον Μάλερ.

Ό,τι όμως ανάμεσά μας υπάρχουν τέτοιοι ομοφυλοφοβικοί πολίτες σαν εσένα, δεν θα με κάνει να δηλώνω Σουηδή.

. . .
Τρία ταυ,
σε παραπέμπω στο παραπάνω σχόλιο "Κινούμενε ΗΙV" της Μαρίας Αντουανέττας, και θα καταλάβεις ποιά ακολουθεί και αντιγράφει τις χρυσαυγίτικες μεθόδους.

Κατά τα λοιπά, δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει κάποιος σαν εσένα για κάποια σαν εμένα.

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

ΒΟSCO: και στην Ελβετία κάνει θραύση η αιμομειξία, δε σημαίνει πως όλοι όμως είναι αιμομίκτες.
στην Τουρκία τώρα παρατηρείται ένας εκπολιτισμός σε αντίθεση με την Ελλάδα που πάει προς τα πίσω.
δε μου λέει κάτι το ότι απομονώνεις ένα απαράδεκτο εμετικό περιστατικό.
παντού θα μπορούσε να συμβεί, σε οποιαδήποτε υπερσυντηρητική κοινωνία.


Δεν θα χαρακτήριζα ως απαράδεκτο εμετικό, και πολύ περισσότερο, ως περιστατικό την δολοφονία του παιδιού σου. Ύστερα δεν είναι το μόνο "περιστατικό" στην γείτονα.

Όμως χαίρομαι που θα καταλήξουμε, όπως νομίζω, σ' αυτό που υποστηρίζω πάντα. Όπως δεν χαρακτηρίζεται η Χ χώρα από έναν πατέρα που εκτελεί το παιδί του επειδή είναι ομοφυλόφιλο, έτσι δεν χαρακτηρίζεται η Ψ χώρα από έναν ομοφυλοφοβικό χρυσαυγίτη που παραληρεί έξω από ένα θέατρο μαζί με άλλους 100 γελοίους θρησκόληπτους.

Фе́ммe скатале είπε...

Ηξερα οτι είσαι ένα καραβόδι ρε κορίτσι μου, μια πριονισμένη για πάντα κλειτορίδα αλλάόχι και τόσο.
Απο κείνο το ποστ ρε βούρλο μόνο αυτό κράτησες???
Κλασσική δεξιοφασιστικοκατακαημένη τακτική. Δυο μετρα και δυο σταθμά.
Αιντε μωρη ψωλοκόφτρα τράβα σε κάναν θείο σου να σε διορίσει πουθενά. Σούργελο του πλανήτη. ΠΟυ το παίζετε και πολιτισμένοι όλοι . Βρωμίσαμε απο ψεύτικους ανθρώπους σαν εσένα μωρη. Εσύ και το βρωμισυνάφι σου είστε πολύ πιο επικίνδυνοι. Αστο διάλο. Κινούμενη χολέρα

τ2φ είπε...

@Κατερίνα σ-Μ.

Αα ενημερωμένη σε βλέπω.Ρε Κατερινάκι δεν ήξερα ότι είσαι κολλητή με τον μάλερ!Εσύ μας έχεις φακελώσει όλους φράου Κατερίνα.

BOSKO είπε...

Κατερίνα σ-Μ. ...
ε, μεμονωμένο περιστατικό δεν είναι; Όλοι οι πατεράδες δλδ γκέι παιδιών στην Τουρκία βγάζουν καραμπίνα και τα εκτελούν;
Νομίζω επίσης ότι υποτιμάς λίγο το εδώ πρόβλημα. Σαφώς και το γομάρι που έβριζε με άλλους 100 μαζί είναι κι αυτό ένα περιστατικό, με αφορμή μία παράσταση, αλλά έχουν γίνει πολλά τελευταία - και δολοφονίες μεταναστών - που με κάνουν να χάνω κάθε τάση ''επιείκειας''.

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Μαρία Αντουανέττα,
αυτό κράτησα γιατί δεν έχω ακούσει τίποτε χυδαιότερο, ομοφυλοφοβικότερο και κοινωνικώς επικίνδυνο (όλα μαζί) από τον χαρακτηρισμό "Κινούμενε ΗΙV" προς έναν ανοικτά gay άνθρωπο.

Αν δεν καταλαβαίνεις πόσο επικίνδυνο για την κοινωνία είναι αυτό που είπες, έχεις σοβαρότατο πρόβλημα, μεγαλύτερο από του Παναγιώταρου.

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

bosco,
ως εδώ για σήμερα, με καλούν υποχρεώσεις.

Χαιρετώ

τ2φ είπε...

Όπώς και να 'χει,το ότι και μόνο η λέξη Τουρκία σε έκανε να γράψεις σχόλιο τα λέει όλα!Δε πα να λες ότι θέλεις για μάλερ και τρίχες,ένα κατιναριό του κερατά είσαι που μας παρακολουθεί κιόλλας σιωπηλά και περιμένει πότε θα χτυπήσει.

τ2φ είπε...

Άντε γειά έχεις και 10 χαζοκουλτουριάρικα μπόγκς να ενημερώσεις γκεστάπο.

Фе́ммe скатале είπε...

Δεν έχεις ακούσει τίποτα χυδαιότερο αλήθεια λες?
Να σου πω, είσαι κουφή?
Τον εαυτό σου δεν τον ακούς όταν μιλάει? Σοβαρά μιλάς τώρα? Ε βγάλε με στα κανάλια τότε μωρη Τατιάνα.
Δεν έχω όρεξη να ανατρέξω τώρα στο ποστ εκείνο αλλά θυμάμαι να είναι το μοναδικό τόσο κακό και αδικαιολόγητο πέσιμο απο άνθρωπο που δε με ήξερε καν.Και τα λίγα που ήξερε για μένα ( δεν ξέρω απο που) τα οποία είναι επίσης προβλήματα υυγείας τα χρησιμοποίησε με χυδαιότατο τρόπο. Ομοφοβική δεν είμαι κι αυτό το λέω με κανονική διάθεση. ΚΑΚΟΦΟΒΙΚΗ ειμαι. Στο ποστ εκεινο δεν την επεφτα σε εναν gay αλλά σε εναν κακό άνθρωπο΄. Εσεις τελικα οι και καλα προοδευτικοι ανθρωποι φερεστε πιο ομοφοβικα μιας και δεν σταματατε ΠΟΤΕ να λετε και να τονιζετε το οτι καποιος ειναι gay. Οπως εσενα σε βριζω επειση εισαι κοτα και κακος ανθρωπος μεσα στη δηθενια, έτσι την επεσα και στον Μαλερ επειδη απλα μου την επεσε.
Οποτε κυρατσα μου, τρέχα εσύ να προστατευσεις εκεινους που θεωρεις πως εχουν ιδιαιτεροτητες ( καπως ετσι δεν θα το λεγες με τα έντεχνα ελληνικα που ξερεις?????). Εγω δεν διαχωριζω ποτε κανεναν. Ουτε τον Σουηδο απο τον Τουρκο οπως κανεις εσυ ουτε τον γκει απο τον στρειτ. Αει στο διάλο. Πραγματικά τώρα με απόλυτη σοβαρότητα σου λέω οτι είσαι ίσως και η πιο μαλακισμένη κότα που ξέρω. Εϊσαι σιχαμερή. Εϊσαι εντελώς κινούμενη μόλυνση.

Unknown είπε...

E, ρε πλάκες...
Ένα Σάββατο σας άφησα κι έγινε χαμός με τα μηνύματα.
Αλλά τη μεγάλη πλάκα και το μεγάλο γέλιο, το έκανα BOSKO, με ένα δικό σου σχόλιο, κάτω από το κείμενο με τίτλο ΄΄ έρχονται- εκλογές΄΄.
Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, πήγα, γιατί διάβαζα ένα σχόλιο της Κατερίνας σ-Μ, που μας παρέπεμπε σ'εκείνη την ανάρτηση, για να δούμε, υποτίθεται, το ΄΄ποιόν΄΄ της Αντουανέτας(που την πηγαίνω τρελά)... Ε, λέω, για να δω, τι έχουν γράψει... Και πέφτω βέβαια στο κείμενο: ΄΄έρχονται- εκλογές΄΄ και σε όλα τα σχόλια που ακολουθούσαν, το ένα πίσω από το άλλο, σαν πολυβόλο που δε σταματά με τίποτα και κάπου στη μέση, αφού έχουν γίνει οι σωστές- ιωνικού ρυθμού- αναφορές σε κάθε σημείο του σώματος και του ανδρός και της γυναικός και η ανδρεναλίνη του αναγνώστη έχει χτυπήσει κόκκινο , ενώ περιμένει να δει τί άλλο έχει μείνει πια για να ειπωθεί, παρεμβάλεται σαν μικρό τσουτσουνάκι- με συγχωρείς, δεν γνωριζόμαστε κιόλας, αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό- η γνωστή θεϊκή ατάκα ΄΄Δεν ξέρω αν τό'χετε καταλάβει, αλλά έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα...΄΄
... ε, πέθανα στο γέλιο.! Η πλάκα είναι ότι μετά από αυτή τη μικρή παύση, οι ριπές συνεχίστηκαν και απορώ πως δε συνεχίζονται ακόμα... Σε παραδέχτηκα πάντως...