Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

βρώμα-και-δυσωδία


Χθες βράδυ καλεσμένος του ΣΚΑΪ ήταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Όχι μόνο δε βρέθηκε κανείς να του κουνήσει έστω το δάχτυλο για την τερατωδία, της οποίας ηγείται, αλλά αντίθετα έριχναν συνεχώς διαφημίσεις, πράγμα που φανερώνει το πόσο πουλάνε οι φασίστες στο γυαλί. Σήμερα έγινε μία κακοηθέστατη φάρσα στη βουλευτίνα του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Είναι πια πασιφανές και ο πλέον ηλίθιος τηλεθεατής δύναται να το καταλάβει: όλα τα χουντοκάναλα λειτουργούν ως οι καλύτεροι promoters των νεοναζήδων! Εγώ προτείνω δύο μέτρα προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των: απόθεση κουβάδων με κοπριά και σκατά έξω απ' τον ΣΚΑΪ και μετά απαγωγή της Πόπης Τσαπανίδου και περιφορά της στην πλατεία Εξαρχείων! Άι στο διάολο, εμετικά σκουλήκια! 

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

πίσσα και πούπουλα που έκαναν και πλάκα τα ζώα.

Фе́ммe скатале είπε...

Αμα η γυναίκα δεν κάνει σωστές πίπες και δεν τον παίρνει απο τον κώλο. κάθεται και δικαιολογεί τον κάθε μαλάκα με χιούμορ πενταήμερης. Αλαφουζώα!

τ2φ είπε...

ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,Ο ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ.

http://www.youtube.com/watch?v=Jk63TyESEh4

Unknown είπε...

Μου αρέσει που αυτούς τους απολίτιστους (Μιχαλολιάκο και λοιπούς), τους καλούν και σ'εκπομπές...
Πως να συνομιλήσεις με αυτούς;
Εδώ ταιριάζει, αυτό που έλεγε ο Βουτσινάς, ότι όταν έχεις απέναντί σου το γουρούνι, δεν του ανοίγεις κουβέντα, γιατί δε θα βγει τίποτα. Του κάνεις κι εσύ ΄΄ούι ούι...΄΄