Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

τρεις-προτάσεις-για-το-βράδυ-της-σημερινής-κυριακής

Συνεχίζονται οι κυριακάτικες παραστάσεις της Νένας Βενετσάνου στο Cabaret Voltaire με ώρα έναρξης 20.30 και εισιτήριο 10 ευρώ με κρασί ή μπίρα. Την κορυφαία τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια συνοδεύει το Trio Solvista σε μία αναδρομή στην προσωπική της δισκογραφία, αλλά και σε τραγούδια - σταθμούς του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού. 
Στη μπουάτ Απανεμιά της Πλάκας ο Λόλεκ θα δώσει απόψε μία μοναδική παράσταση με τη συμμετοχή της ερμηνεύτριας Λίνας Σωπιάδου σε τραγούδια δικά του, όπως και σε fados και ρεμπέτικα. Φημολογείται ότι η Μαρίζα Κωχ θα βρίσκεται επίσης στην Απανεμιά, όπου και θα συμπράξει εκτάκτως με τον Λόλεκ. Ίδωμεν! Είσοδος: 8 ευρώ με μπίρα.
Ένας νέος τραγουδοποιός, ο Πάνος Μπίρμπας, την παραγωγή του οποίου επιμελείται ο Λόλεκ αυτόν τον καιρό, θα δώσει ακόμη μία συναυλία στη μουσική σκηνή Αυλαία στο Βοτανικό, ύστερα από την πρώτη επιτυχημένη εμφάνιση του στον ίδιο χώρο. Είσοδος: 5 ευρώ

1 σχόλιο:

τ2φ είπε...

Σας υπενθυμίζω ότι δεν έχουν όλοι φέισμπουκ κ.Μποσκοίτη!Θα χαιρόμασταν να μας γράφατε κάτι εδώ για την χθεσινή βραδιά.Ήσασταν στην Απανεμιά έμαθα!