Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γιώργος-Νταλάρας-εξομολογητικός-και-εφ'-όλης-της-ύλης-στο-LIFO.gr

Η συνέντευξη με τον Γιώργο Νταλάρα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο στούντιο Odeon της Μεσογείων, εκεί που είχαμε ξαναβρεθεί πριν από αρκετά χρόνια για ένα γύρισμα. Ήταν ευδιάθετος αν και ερχόταν κατ'ευθείαν από γιατρό - όχι για κάτι σοβαρό, χαίρει άκρας υγείας ο άνθρωπος. 
Αμέσως τσέκαραν με τον Πάρι τα σημεία του στούντιο όπου θα φωτογραφιζόταν, χαλαρά, χωρίς κανένα άγχος. Έπειτα προθυμοποιήθηκε ο ίδιος να μας φτιάξει καφέ στην καφετιέρα, μια και το στούντιο ήταν άδειο σχεδόν κυριακάτικα.
Ο Πάρις έπρεπε να φύγει για άλλη ''αποστολή'' της LIFO, παρ' όλο που ήθελε να καθίσει - μου έλεγε - για να παρακολουθούσε μία συζήτηση με τον Νο 1 Έλληνα τραγουδιστή. Μείναμε οι δυο μας με τον Νταλάρα. Και λίγο πριν το μαγνητοφωνάκι μου αρχίσει να γράφει, μια πόρτα άνοιξε κι εμφανίστηκε ο συνθέτης Μίνως Μάτσας. ''Πως πάει ο δίσκος σας;'' (σ.σ. ο νέος δίσκος του Μάτσα με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) τον ρώτησε ο Νταλάρας, ''καλά πράγματα ακούω'' απάντησε ο συνθέτης.
Η συνέντευξη με τον Γιώργο Νταλάρα διήρκησε ένα δίωρο σχεδόν. Είχα σημειώσει κάποιες ερωτήσεις, κυρίως για να μην τις ξεχάσω πάνω στη ροή της κουβέντας, αν και δε χρειάστηκε τελικά. Η κουβέντα από μόνη της μας πήγε, εκεί που ήθελα να μας πάει απ' την πρώτη στιγμή που μου ανατέθηκε το εν λόγω interview. Μπορείτε να διαβάσετε τον λόγο του Νταλάρα στη LIFO, στο ακόλουθο link: 
 http://www.lifo.gr/articles/music_articles/84556
Για μένα, πάντως, είναι μία από τις καλύτερες μέχρι τώρα συνεντεύξεις μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: