Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ BLOGGERS ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ!

Η ώρα άλλαξε. Ξημερώνει Δευτέρα 31 Μαρτίου, τελευταία ημέρα του τρίτου μήνα του 2008 και αίσθηση μου είναι πως ακόμα έχουμε Κυριακή απόγευμα και σε λίγο θα φύγω για άλλη μια εκπομπή στο ραδιόφωνο. Ασχέτως αν επέστρεψα από κει πριν λίγο...Σήμερα Δευτέρα, λοιπόν, είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Το πρωί θα περάσω από τα γραφεία του καινούργιου διφώνου να παραδώσω δισκοκριτικές και τις συνεντεύξεις της Λένας Πλάτωνος και του Μιλτιάδη Πασχαλίδη. Το μεσημέρι, Κύτταρο στο γραφείο Τύπου, τα γνωστά δηλαδή. Το απόγευμα θα βρίσκομαι σε δημοτικό κινηματογράφο του Βύρωνα σε μια τιμητική εκδήλωση για τη συνθέτρια Βάσω Αλλαγιάννη. Από τον περασμένο Γενάρη με είχαν ειδοποιήσει από τον δήμο Βύρωνα ό,τι επιθυμούν να συμπεριληφθώ στο πάνελ αυτών που θα μιλήσουν για την Αλλαγιάννη. Νομίζω πως με πρότεινε ο στιχουργός Ηλίας Κατσούλης και οφείλω να τον ευχαριστήσω δημόσια γι' αυτό! Θα βρίσκομαι λοιπόν εκεί στις οκτώ το βράδυ, θα χαιρετίσω τη σημαντική συνθέτρια, θα πω ό,τι έχω σχεδιάσει να πω κι αφού ακούσω τους υπόλοιπους συνομιλητές, θα την κάνω σφαίρα για Κύτταρο. Κρίμα που δε θ' απολαύσω την αγαπητή Σοφία Παπάζογλου σε τραγούδια της Αλλαγιάννη, μα στις δέκα ακριβώς θα ξεκινήσει η παράσταση του μονόπρακτου του Χρονά. Απορώ συχνά με τον εαυτό μου που βρίσκω τελικά χρόνο για όλα...Ό,τι είχα να πω γι' αυτό το event που θα διεξαχθεί εις τριπλούν στο Κύτταρο, το έχω ήδη πει και περιγράψει καλά μέσα απ' αυτό εδώ το blog. Ας αρκεστώ τώρα να δηλώσω πως είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που καταπιάνομαι επαγγελματικά με τη σκηνοθεσία θεάτρου, πέραν της ενασχόλησης μου με τα κινηματογραφικά (και άλλα τέτοια γραφικά, όπως έχω γράψει στο παρελθόν πάλι απ' αυτό εδώ το blog)! Τέλος, κάνω ανοιχτή πρόσκληση στους εξής φίλους bloggers: την maira del mar, την ισμήνη μπονάτσου, τον greek- gaylolita, την candyblue, τον celsius33, τον trashman και τον etalon. Λέγοντας ακριβώς όπως γράφω εδώ το όνομα τους στην είσοδο του Κύτταρου θα έχουν δωρεάν είσοδο για την αποψινή μουσικο- θεατρική παράσταση. Εκτός της ισμήνης μπονάτσου, πιθανότατα σε όλους τους άλλους η κοπέλα στο ταμείο να κάνει λες και τη χτύπησε...ρεύμα, αλλά μη φοβάστε, θα την έχω ενημερώσει από πριν για τα nicknames σας! Απλά εσείς όλοι να είστε εκεί 21.30 ακριβώς, διότι ξεκινάμε αυστηρά- υποτίθεται- μισή ώρα αργότερα. Θα έχετε free είσοδο και από ένα μπυρόνι! Την ερχόμενη Δευτέρα θα καλέσω άλλους τόσους φίλους bloggers- την κατανόηση σας ζητώ, έπρεπε λόγω της ενδεχόμενης γενικής κοσμοσυρροής να σας γκρουπάρω κάπως. Θα καλούσα και τους φίλους alps, mixalis e. και θρασύβουλο, αλλά γνωρίζω ό,τι δεν κατοικούν στην Αθήνα κι ως εκ τούτου θα πήγαινε στράφι η πρόσκληση μου. Αν τους βγάλει ο δρόμος τους, καλώς να' ρθούν! Τα λέμε στις 21.30, λοιπόν, στο Κύτταρο κι όσοι διαβάσουν το post αυτό και δούνε τα ονόματα τους, ας αφήσουν ένα σχόλιο για το αν μπορούν ή όχι να έρθουν.
Καλή εβδομάδα σε όλους!

21 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Αχ! Καλά να περνάτε! Ελπίζω στο επόμενο ταξίδι να τα καταφέρω να έρθω. Πάντως το πρόγραμμα είναι άπαιχτο ως τα μέσα Απρίλη, όπως είδα στη σελίδα του Κύτταρου. Άξιος! ;)

greekgaylolita είπε...

Απο τη γευση που πηρα μουσικα απο την εκπομπη σημερα το ενστικτο μου λεει πως η Σωτηρια θα σκισει.Θεατρικα σας εχω εμπιστοσυνη και των 2(αντε και του Georges;-)πως δε θα μας απογοητευσετε, και θα μας καταγοητευσετε:-)
Αντε καλη επιτυχια!(και μακροημερευση στη παρασταση:)

Aντώνης είπε...

Ευχαριστώ πολύ πολύ όμως λόγω σεμιναριακού κωλύματος δεν μπορώ να δεχτώ :( Εύχομαι τα καλύτερα!!!!

maira είπε...

Μετά χαράς... να με υπολογίσετε !

Λείπει ο Μάρτης...;

Καλή επιτυχία, bosko μου!!!!!

BOSKO είπε...

γητεύτρια...
που' σαι συ; χαθήκαμε...Κρίμα και σου' χα ένα πακετάκι CDs για το ταξίδι της επιστροφής. Next time, εδώ θα' μαστε!

ggl...
σ' ευχαριστώ, Πανόσιε, με τον καλό το λόγο πάντα! Σίγουρα δε θα σας απογοητεύσουμε, ενώ παίζει για το αν θα σας καταγοητεύσουμε- θέατρο σε μουσική σκηνή γαρ, κάποια μικροπροβληματάκια με τον ήχο ενδεχομένως και να τα έχουμε...

αντώνη...
σ' ευχαριστώ και σένα, αντώνη, another time που λένε. Καλά σεμινάρια σου εύχομαι κι εγώ!

maira del mar...
πράγματι, λείπει ο μάρτης; τα σχόλια σου ώρες- ώρες συναγωνίζονται σε χιούμορ και σε πνεύμα αυτά του trashman!

Ανώνυμος είπε...

Το έσελον έπιασε το όνομά μου ή μου φάνηκε; Μπόσκο σ'ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!..Θα είμαι εκεί!..Σου υπόσχομαι επίσης ότι,όσο είμαι εκεί,θα βρίσκομαι εκεί!..
Όσο για το άλλο σου σχόλιο,μην ξεχνάς ότι είμαι επαγγελματίας χιουμορίστας!..Θα μπορούσα να λέω ατάκες με τις (εργατο)ώρες...

BOSKO είπε...

trashman...
σε είχα "δρομολογήσει" για την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά μου ακύρωσε ένας, οπότε μπαίνεις εσύ στη θέση του απόψε! See U 21.30 στο Κύτταρο!

Ισμήνη Μπονάτσου/ Ismini Bonatsou είπε...

Με μεγάλη χαρά !! Θα είμαι εκεί!
Σ ευχαριστώ μποσκο μου
και καλή καλή επιτυχία!!!!

celsius33 είπε...

ευχαριστώ πολύ Μπόσκο, όμως απόψε δουλέυω, δεν μπορώ να ρθω, μπορώ να ρθω την επόμενη Δευτέρα please? Θα είναι ωραία βραδυά είμαι σίγουρος!

BOSKO είπε...

ισμήνη μπονάτσου...
τέλεια, θα σε δω το βράδυ!

celsius33...
κανένα πρόβλημα, σου κρατάω από τώρα για την επόμενη Δευτέρα!

Καλημερίζω

candyblue είπε...

μεσααααααα

BOSKO είπε...

candy blue...
ναιαιαιαιαι

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Καλή επιτυχία!

BOSKO είπε...

μάκης...
σ' ευχαριστώ, μάκη. Εννοείται πως κι εσύ είσαι καλεσμένος για την επόμενη ή τη μεθεπόμενη Δευτέρα, όποτε μπορείς δηλαδή. Να' σαι καλά!

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Μπόσκο, σ’ ευχαριστώ πολύ. Πες μου εσύ πότε θα το κανονίσεις (μη σε πρήζω κι όλας!) και γω θα είμαι εκεί.

Ευχαριστώ και πάλι.

thras είπε...

δε νομίζω να 'μαι, οπόταν, θα αρκεστώ στις ετυπώσεις σας και στις περιγραφές. εχει ιστοσελίδα το κύτταρο?? που? ποια? τα κλύτερα χάνω!!! :( //:) βασικά, τώρα το σκέφτόμουν,γιατί δεν βάζεις την ταινία για τη φλέρυ στο youtube??
βέβαια με αυτόν τον τρόπο δε θα ναι ιδιαίτερα δύσκολο να τη βρεις και δε θα χει την μαγεία του ψαξίματος. Έχω περάσει άπειρες ώρες μπροστά στον υπολογιστή ψάχνοντας για τη φλέρυ αλλά δε το χω μετανιώσει, μ' έκανε να την αγαπήσω περισσότερο! Παρεπιπτόντως, δεν είναι η αγαπημένη μου η Βενετσιάνου, απλώς μ' αρέσει! Δε θα μπορούσα ποτέ να απατήσω τη Φλέρυ (χιχιχι).α, άλλο μου ρθε τώρα στο μυαλό, διαβαζοντας παλιά σου ποστ, είδα ότι έχεις αδυναμία στην Joplin,μόλις έκανα ένα ποστ γι αυτήν, αν θες πέρνα να αφήσεις το αποτυπωματάκι σου! καληνύχτα!!(σε ζάλισα φαντάζομαι ε?)

stereonova είπε...

s'euxaristo gia tin prosklisi..:-)
tha erxomouna sigoura...!
kali,petyximeni synexeia !!!

BOSKO είπε...

mixalis e. ...
εγώ σ' ευχαριστώ, Μιχάλη κι όποτε κατέβεις Αθήνα επικοινώνησε. Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

zeis?

BOSKO είπε...

ανώνυμος...
kai vasilevo...

demis είπε...

Γειά σου φίλε Μπόσκο από την ερωτική συμβασι(ουχοβο)λεύουσα. Πολύ ενδιαφέρον το blog σου, πολύ ουσιαστικό.