Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΑΪΦΥΛΛΙΑΣ & Η FLOWER POWER MADE IN GREECE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ευκαιρία να θυμηθούμε λίγο τα παλιά στη σημερινή εκπομπή μου και αφορμή είναι οι παραστάσεις του Θανάση Γκαϊφύλλια, της Λήδας και του Δημήτρη Ψαριανού από αυτή τη Δευτέρα και για όλες τις Δευτέρες του Νοέμβρη στο Κύτταρο! Εν μέσω πρόβας τους, λοιπόν, θα συνδεθούμε τηλεφωνικά με τον αγαπημένο τραγουδοποιό και φίλο από την Κομοτηνή, του οποίου κάθε εμφάνιση στην πρωτεύουσα σπανίζει τα τελευταία χρόνια! Ενδιαμέσως και για δύο ώρες (18.00- 20.00) θα ακουστούν κομμάτια από το Ωτοστόπ του, όπως και από καλλιτέχνες και συγκροτήματα της χρυσής εποχής του ελληνικού rock: Poll, Νοστράδαμος, Λήδα- Σπύρος, Δ. Σαββόπουλος, Γ. Ρωμανός, Δάμων & Φιντίας κλπ.
Συντονιστείτε στο Κανάλι 1 του Πειραιά (www.kanaliena.gr) στους 90,4!

9 σχόλια:

Kostas L.A. είπε...

ααα..παρα πολυ ωραια..
θα ειμαι συντονισμενος ολο το διωρο να σε απολαυσω φιλε!!

υγ : καλως σε ξανα-βρηκα!! :)

BOSKO είπε...

Kostas L.A. ...
καλώς τον!
χαθήκαμε, αλλά σα να το' ξερα ότι αυτή η εκπομπή σήμερα σού ανήκει!
συντονίσου!

λουκιια είπε...

ειδα χανεκε..ο σκηνοθετης και αυτος αγαπημενος ...τα σπαει

BOSKO είπε...

λουκιια...
έχω διαβάσει και ακούσει τα καλύτερα! Θα το δω σίγουρα! Δε μου λες, "Κυνόδοντα" θα πάμε;

Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης είπε...

Αντώνη σε άκουσα για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο απόψε.Εξαιρετικές επιλογές από μια άλλη εποχή...δυστυχώς δεν άκουσε το τηλέφωνο ο Θανάσης...Κάποια άλλη φορά ίσως,έχει πολλά να πει νομίζω! Καλή συνέχεια.

BOSKO είπε...

Θεοδόσης Βαφειάδης...
θα τον δω λάιβ τη Δευτέρα τον Θανάση. Η αλήθεια είναι ότι ανησυχώ, γιατί μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουμε μιλήσει κι είχαμε συνεννοηθεί καλά για το πως θα' βγαινε στον αέρα.
see u!

annie είπε...

τελεια!!

BOSKO είπε...

annie...
άκουσες την εκπομπή;

Θεοδόσιος Π. Βαφειάδης είπε...

Πήγες στο Κύτταρο; Προχτές στη δεύτερη συναυλία άκουσα και έμαθα πως ήταν όλα υπέροχα.Η ΛΥΡΑ έγραψε τη συναυλία και θα κυκλοφορήσει live δίσκος με τραγούδια του επιτέλους.Ήταν μια ιδέα του φίλου Άγγελου Κουτσούκη! Αυτή την Δευτέρα θα τον ακούσω και εγώ...στον παρακάτω σύνδεσμο η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που μου έδωσε τον Ιούνιο του 2009: http://theovaf.blogspot.com/2009/10/blog-post_8913.html

Να πω πως μαζί με τον Θανάση Γκαϊφύλλια είναι η Λήδα Χαλκιαδάκη και εξαιρετικοί μουσικοί.Ο Δημήτρης Ψαριανός τελικά δεν θα εμφανιστεί μαζί τους για προσωπικούς λόγους.