Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

εμείς-δεν-είμαστε-σεξιστές-αυτός-είναι-επικίνδυνος-φασίστας

Διαβάζω άρθρα και σχόλια στο διαδίκτυο περί Γαϊτάνου, του στυλ ''Μη γίνεστε σεξιστές, χυδαίοι, ρατσιστές'' κλπ. Έχω να πω ότι παραγίναμε politically correct στον τόπο αυτό. Το να αποκαλέσεις τον Γαϊτάνο ''λούγκρα, πούστρα'' ή ''ξεφωνημένη'' είναι σαφώς απαράδεκτο και καταδικαστέο, ο εύκολος δρόμος, στην τελική η έκφραση της προσωπικής ομοφοβίας του καθενός μας. Το να υπενθυμίσεις σ' έναν ομοφυλόφιλο άνθρωπο, ωστόσο, πως οι ομόφυλοι του υπέστησαν τα πάνδεινα από τους ναζήδες σ
το παρελθόν και πως αυτός οφείλει να καταδικάζει και όχι να γλείφει απροκάλυπτα τους φασίστες, νομίζω επιβάλλεται με οποιοδήποτε τρόπο - αν είναι και χιουμοριστικός ο τρόπος αυτός, ακόμη καλύτερα! Ασχέτως αν ο Γαϊτάνος ουδέποτε δήλωσε ομοφυλόφιλος - τη σεξουαλική του προτίμηση τη γνωρίζουν κι οι όρνιθες κι αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν χαρακτηρίζονται ''σεξιστές ρατσιστές'' και οι ομοφυλόφιλοι που επίσης συζητάνε ανοιχτά στο μεταίχμιο κουτσομπολιού και χαβαλέ τόσα χρόνια και για τον Ρουβά ή τον Ρέμο, οι οποίοι στην τελική δεν έχουν προκαλέσει μέχρι στιγμής με βδελυρές φασιστικές συνεντεύξεις. Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι πρωτίστως κατάπτυστος για το gay κίνημα στην Ελλάδα και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Όλα τ' άλλα, για το αν είναι σωστός χριστιανός, βάσει της τέχνης του, ή για το αν όντως οι παρείσακτοι μαύροι πουλάνε τα cd του, έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Εμένα αυτή ειν' η γνώμη μου και δεν έχω καμία ενοχή που τον έκραζα όλη τη νύχτα χθες. Εν κατακλείδι εμείς δε γίναμε ξαφνικά ρατσιστές, αυτός είναι γελοίος και ντροπή και όνειδος απ' όλες τις μπάντες! 

Τα καλύτερα σχόλια γράφτηκαν πάντως στο facebook από open gay ανθρώπους:

Αυτό που με σοκάρει περισσότερο είναι που ο Γαϊτάνος νομίζει ότι οι μαύροι πουλάνε πειρατικά τα cd του. Κούκλα μου, Πάνο Κιάμο πουλάνε, Πάολα και τσόντες του Sirinaki.
Γιώργος Τσιτιρίδης

Μα καλά, η Χρυσή Αυγή είναι gay κίνημα; Πες το μου, μωρή, να τρέξω να γραφτώ!
Νίκος Σούλης

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Πεθαίνω, με το σχόλιο του Νίκου Σούλη!!!
Πεθαίνω!!!

mahler76 είπε...

καλέ είναι αδερφή ο Γαϊτάνος? τελικά είμαι ποιο ντουβάρι και από τις πέτρες χαχαχα

mahler76 είπε...

μόλις είδα το βίντεο με τις δηλώσεις του. τι καραγκιόζης!!!