Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ...


ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΟΝΑΣ: Η Λένα είναι ένα πρόσωπο χωρίς προβολή, δεν κυκλοφορεί έξω, σε πρεμιέρες, σε θέατρα, δε βγαίνει στις τηλεοράσεις. Ακόμη κι αυτοί που λένε ό, τι η Λένα Πλάτωνος είναι η Λιλιπούπολη νομίζω πως δεν τη γνωρίζουν πραγματικά.
ΜΠΟΣΚΟ: Εκτός και αν δεχτούμε ό, τι ολόκληρη η Λιλιπούπολη συνοψίζεται σε ένα μόνο τραγούδι, τη Ρόζα – Ροζαλία!
ΛΕΝΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Πράγματι, το αφιερωμένο στον Μάνο Χατζιδάκι τραγούδι! Όταν το έγραψα, του τηλεφώνησα και του είπα: ακούστε ένα τραγούδι, το’ χω γράψει για εσάς! Κι ήμουν πολύ ερωτευμένη τότε! Ένα τραγούδι έρωτα που το αφιέρωσα στον Μάνο!

5 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Αχ αυτά τα τραγούδια του έρωτα που μας έχουν χαρίσει οι αγαπημένοι μας δημιουργοί, όντας ερωτευμένοι...
Είθε να είναι πάντα τρελά ερωτευμένοι για να γράφουν τέτοια τραγούδια! ;)

celsius33 είπε...

πιο πολύ απ'ολα στο βίντεο αυτό μου αρέσει το ελαφρύ ψεύδισμα της και η νεανική ικμάδα και ομορφάδα της, γιατί για το τραγούδι τι να πεις , δύσκολα να περιγράψεις ένα τέτοιο τραγούδι, που το χεις συνδέσει και με προσωπικά θέματα και καταστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μπόσκο...α,τί ωραία! ένα φανταστικό τραγούδι! η Ρόζα η Ροζαλία!..τί ωραίο...το άκουγα στα παιδικά μου χρόνια...πανέμορφο..είναι τόσο όμορφο να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να εκφράσουν με τόσο όμορφο τρόπο αυτό που νιώθουν...τους αξίζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ που μας έχουν χαρίσει αυτά τα αριστουργήματα..όπως είναι και η Ρόζα ή Ροζαλία...τί όμορφο!...Αθανασία.

Ανώνυμος είπε...

Ενα χαρισματικο ατομο πανω στο αισθημα του ερωτα κανει ΘΑΥΜΑΤΑ οπως βλεπουμε!!

BOSKO είπε...

Συμφωνώ με όλους! Ωραία μου τα είπατε όλοι σήμερα!