Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η "ΝΙΡΒΑΝΑ" ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ!


Από χθες βρίσκεται στα δισκοπωλεία το καινούργιο cd του Στέλιου Βαμβακάρη! Τίτλος του, Νιρβάνα, και υπότιτλος Το blues συναντά ξανά το ρεμπέτικο! Είναι η πρώτη επιμέλεια παραγωγής που υπογράφω σε δίσκο, ο οποίος κυκλοφορεί με το νέο υλικό ενός σημαντικού καλλιτέχνη και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος! Περισσότερο που επιτέλους τα τραγούδια αυτά βγήκαν από την καβάντζα του υιού Βαμβακάρη, ενορχηστρώθηκαν ηλεκτρικά από τον Γιάννη Ζαχαρόπουλο και φόρεσαν τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, του Σωτήρη Κακίση, του Πάνου Ηλιόπουλου και του Στέλιου!
Στελάρα, καλοτάξιδο το cd μας κι άρχισε να ετοιμάζεις από τώρα την επόμενη έκδοση!

7 σχόλια:

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Αντώνη συγχαρητήρια! Δεν ήξερα ότι μπήκες και στα δισκογραφικά! Εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτή τη δουλειά αλλά και στις επόμενες!

BOSKO είπε...

Μιχάλης Τσαντίλας...
και που να' ξερες σε πόσα cd που' χουν βγει την τελευταία πενταετία βρισκόταν ο bosko από πίσω! Αν εξαιρέσεις τις αρχειακές εκδόσεις (Φλέρυ Νταντωνάκη λόγου χάριν), είχα επιμεληθεί δίσκους φίλων καλλιτεχνών, της Κωχ, του Λέκκα κλπ. Τώρα όμως με το cd του Στέλιου αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή, αφού έζησα όλα τα καινούργια τραγούδια του τη στιγμή της δημιουργίας τους! Εύχομαι να πάει καλά και να ακουστεί πολύ ξανά ο υιός Βαμβακάρης, αφού το δικαιούται 100%!

Giousurum είπε...

ΚΑλη επυτυχια στην δουλειά του Βαμβακάρη και την δική σου φυσικά.
Ότι καλύτερο. Κάποια στιγμή κάτι είχαμε (έιχες) πει για την επιμέλεια ενός CD συγκροτήματος της αγγλόφωνης σκηνής αν θυμάμαι καλα...Πως πάει αυτό??
see you in giousurum...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΛΙΟΥ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

BOSKO είπε...

Giousurum...
ουσιαστικά τίποτα δεν έχει γίνει. Που να βρεθεί χρόνος όταν κάνεις δέκα πράγματα μαζί; συμφώνως και με το επόμενο post, για να καταλάβεις, μόλις μού προέκυψε ένα μικρό κιν/φημένο πορτραίτο του Γιάννη Παλαμίδα! Panic, σου λέω...

BOSKO είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ...
Γρήγορα στο δισκοπωλείο! Ειδοποίησε τον Σήφη να παραγγείλει πέντε- έξι κομμάτια της βαμβακαρικής "Νιρβάνα"!

Giousurum είπε...

Kouragio..Toulaxiston kaneis kati pou sou aresei (apo oti exo katalavei)..keep up the good job..