Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΕΜΕΤΟΣ...

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Παναγιώτης Μπούσαλης, που επρόκειτο να δισκογραφήσει με τον Αντρέα Παγουλάτο, μου τηλεφώνησε πριν από λίγη ώρα φρικαρισμένος μεσ' στα μαύρα μεσάνυχτα. Αιτία ήταν αυτό εδώ:

Πρόκειται για τερατωδία. Σήμερα είναι η πανελλαδική απεργία, από την Πέμπτη όμως, αν δεν έχει εξαφανιστεί μέχρι τότε τούτο το post, το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να επικοινωνήσω με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το θέμα σηκώνει έως και μήνυση από την πλευρά των συγγενών του αποθανόντος για προσβολή στη μνήμη του και ασύστολο ψεύδος στα όρια της χυδαιότητας. Ας καθαρίσει επιτέλους το διαδίκτυο από τα σιχαμερά troll και την κάθε μία ασημαντότητα που κρύβεται πίσω από ένα nickname και σπιλώνει υπολήψεις ανθρώπων, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι εν ζωή. Τέρμα πια στον φασισμό της Ανωνυμίας του internet και στο μασκοφορεμένο πρόσωπο του τέρατος!

11 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Μα τι μίσος/μισαλλοδοξία τρέφουν ορισμένοι συνάνθρωποι μας; Και μάλιστα για κάποιον θανόντα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Η μιασματική σελίδα πάντως αφαιρέθηκε.

BOSKO είπε...

Γιώργος...
πρόλαβες να το διαβάσεις να φρίξεις; τέλος πάντων, με τίποτα δε θα ήθελα την αναπαραγωγή ενός τόσο κατάπτυστου κειμένου.
ορθώς αφαιρέθηκε για να μη μπαίναμε σε τρεχάματα απ' αύριο.
καλημερίζω &
σ' ευχαριστώ για το ωραίο νέο που μου έφερες πρωί- πρωί.

Γιάννης είπε...

Καλημέρα.
Για τι πράγμα μιλούσε τελικά?

BOSKO είπε...

Γιάννης...
τίποτα.
αφού το κατέβασε, δεν έχω λόγο- όπως είπα- να αναπαράξω το αίσχος.

Λεωνίδας είπε...

Διάβασα την ανάρτηση του κύριου ή της κυρίας νωρίς το πρωί σήμερα. Ήτανε πραγματικά απαράδεκτη και πολύ ύποπτη. Κυρίως φάνηκε ότι ο γραφιάς δεν είχε καμμία σχέση με τον αγαπητό ποιητή, που τόσο ξεδιάντροπα προσέβαλλε μετά θάνατον. Έμπαινε, BOSKO, γιατί σηκωνε χωρις πλακα μήνυση το πράγμα. Είναι και βρωμόκοτες τα φασιστάκια, όπως αντιλαμβάνεσαι, αντι να βγει να πει ότι είμαι αυτός κι αυτό το ξέρω από εκεί και ότι όλοι έχετε άδικο. Ντροπή του και σε χαίρομαι για την αγωνιστικότητα σου, φίλε.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τη σημερινή διαδήλωση!

BOSKO είπε...

Λεωνίδας...
γειά σου, Λεωνίδα!
κοίταξε, ο τύπος χρησιμοποίησε κάποια αληθή στοιχεία, διαστρεβλώνοντας τα τόσο χυδαία, που σχεδόν σε τρόμαζαν με την αρρωστημένη- τάχα μου δημοσιογραφική- λογική του. Μπροστά του η Espresso είναι Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα! Το ότι συμμορφώθηκε και διέγραψε την ανάρτηση, δηλώνει πόσο αδαής ήταν και άσχετος με ότι πιο ιδανικό πρέσβευε ο άνθρωπος, που τόλμησε φασιστοειδώς να σπιλώσει.

την περπάτησα κι εγώ λίγο την πορεία, κοντά στα μέρη μου. Πολύ εντυπωσιακή πραγματικά!

μαριάννα είπε...

Πάντως για να ψαρώσει έτσι, την ξέρει τη δουλειά. Το 'χει φάει το μπερντάκι του. :))))

Ή είναι πανάσχετος, που δεν μου φαίνεται. Τα τρολλ συνήθως φθονούν ζωντανούς και νεκρούς με το ίδιο πάθος.

Μη δίνεις σημασία. Ο θάνατός τους είναι να εισπράττουν την αδιαφορία σου. Πεθαίνουν όταν τους αγνοείς. :)

BOSKO είπε...

μαριάννα...
βρε, λες;
ξέρεις εσύ...καμμένη μου!

Ανώνυμος είπε...

γάμα τα τα κωλοπαίδια που θα μιλήσουν για τον αντρέα!
Δεν μπορούμε να μάθουμε ποιο καθίκι είναι να του την πέσουμε;

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
εϊ, εϊ, cool, ήξερα κι εγώ να μιλήσω έτσι, αλλά συνετίστηκε με άλλο τρόπο. Αν φτάναμε στη δίωξη ηλεκτρον. εγκλήματος, θα μαθαίναμε ποιος ήταν. Τώρα γραφ' τον εκεί που του πρέπει!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Αντώνη που με την παρέμβασή σου έφυγε αυτό το απαράδεκτο ποστ που έτυχε να ανακαλύψω. Η πληγή από την απώλεια του Αντρέα είναι τόσο ανοιχτή που δεν μπορούμε να ανεχτούμε να την σκαλίζουν με τέτοιο μιασματικό τρόπο. Τουλάχιστον αφαιρέθηκε το ποστ

Παναγιώτης