Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

ΝΑΥΑΓΙΟ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟ "ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ"!


Δυστυχώς δεν θα υποδυθεί ο Δημήτρης Πουλικάκος τον διάβολο αυτοπροσώπως στο ανέβασμα του έργου Το Αλφαβητάρι του Διαβόλου του Ambrose Bierce που ετοιμάζουμε με τους Magic de Spell για τον χειμώνα. Πάντως, έχει την πλάκα του να κανονίζεις συνεργασίες με τον θείο Νώντα στο καφενείο του Σκυφτούλη στα Εξάρχεια και όχι σε κυριλέ, κολονακιώτικα φερ' ειπείν, καλλιτεχνικά ή καλλιτεχνίζοντα στέκια!

Όσο και αν τον θέλαμε ως μοναδικό και αναντικατάστατο performer, στο τέλος κι εγώ και ο Θοδωρής Βλαχάκης συμφωνήσαμε μαζί του. Στο ότι έχει κι εκείνος μια rock μπάντα και μάλιστα σε αναδιάρθρωση, επομένως θα είναι δύσκολο να αφήσει τους μουσικούς και τις πρόβες του. Συν τοις άλλοις, ακόμη και για δυο- τρεις μεμονωμένες παραστάσεις να μιλάγαμε, πάλι θα υπήρχε ο κίνδυνος να συμπέσουν με τις δικές του εντός και εκτός Αθήνας.


Μεσ' στις επόμενες μέρες πάντως ο Πουλικάκος θα συναντήσει ξανά τον Βλαχάκη, ο οποίος θα του παραδώσει το βιβλίο του Bierce, μήπως και...
Το project το γουστάρει και του πάει, όπως είπε, απλά είναι κι αυτός ένας πολυάσχολος άνθρωπος, μονίμως on the road, για να κάνουμε μια σύνδεση και με τους αγαπημένους του beatniks! Νεότερα θα έχουμε στο τέλος αυτής ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς τώρα ετοιμάζομαι για το βραδινό στούντιο με τη διασκευή του Γιώργη Χριστοδούλου στο Ποτάμι! Εν τω μεταξύ, η επιλογή να πέφτει το συγκεκριμένο χατζιδακικό/ κουνδουρικό θέμα στην εναρκτήρια sequence του ντοκιμαντέρ μάλλον αποδεικνύεται σοφή: σα να χορεύουν ασπρόμαυρα ημίγυμνα γυναικεία σώματα, μονταρισμένα σ' ένα jazzy ρυθμικό κομμάτι! Επί της παρούσης βέβαια, μιας και η ενορχήστρωση του Γιώργη θα βασίζεται στη χρήση παιδικών φυσικών οργάνων! Για να δούμε τι θα δούμε ή, σωστότερα, για ν' ακούσουμε τι θ' ακούσουμε!
* πάρτε να' χετε και μια πολύ original ξεκαρδιστική δήλωση τροχαίου ατυχήματος που μου έστειλε ο zelig on drums στο e- mail μου! Όλα τα λεφτά!

4 σχόλια:

Μαρία είπε...

Κρίμα... γιατι όντως είναι μοναδικός και ιδανικός για κάτι τετοιο.... Μην το αφήσετε όμως...είναι πολύ ωραία ιδέα....
Κι επειδη σου είπα οτι πρέπει να την μάθω,βρήκα το αλφαβητάρι μου,και έπεσα με τα μούτρα....(τετοια δίψα για μάθηση δεν είχα ούτε στο σχολείο,αλήθεια λέω....)Πολύ γέλιο καλοκαιριάτικα και γι'αυτό thanks again.... θα περιμένω νεότερα.Να είστε καλά....

BOSKO είπε...

Μαρία...
να' σαι καλά! Εδώ "θα' μαστε" και θα μαθαίνεις τα νέα από το φιλόδοξον τούτο project!

logia είπε...

Εμένα πάντως κάτι λέει μέσα μου οτι μετά την ανάγνωση ο θείος Νώντας θα δεχτεί...
καλημέρα και καλή τύχη!

BOSKO είπε...

logia...
μακάρι, αν και δεν το πιστεύω!
καλημερίζω!