Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

bazaar-ειδών-τέχνης-και-χειροποίητων-δημιουργιών

OURBAZAAR.gr / Bazaar Φεβρουαρίου 2012
www.ourbazaar.grourbazaar.gr@gmail.com
Bazaar ειδών τέχνης, χειροποίητων δημιουργιών,
χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων και ρούχων

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 5μμ – 11μμ

Προσφέρονται κρασί και μπουκίτσες Σαντορίνης καθώς και δώρο
η μουσική συλλογή Santorini σε mp3 με τη Μαρίζα Κωχ

Δράκου 33, Κουκάκι
στάση Μετρό Συγγρού-Φιξ


Το OURBAZAAR
Το ourbazaar.gr είναι ένα χώρος έκθεσης εικαστικών έργων, έργων χειροποίητης δημιουργίας, χρηστικών αντικειμένων, vintage ειδών, καθώς και ρούχων.
Το OURBAZAAR είναι ένα κατάστημα που προσφέρει τον χώρο του για την δωρεάν τοποθέτηση από τον καθένα αντικειμένων με στόχο τη μεταπώλησή τους. Απευθύνεται σε όσους έχουν παλιά, καινούργια, ανεκμετάλλευτα αντικείμενα και σε όσους ψάχνουν να βρουν κάποια προϊόντα σε πολύ καλές τιμές και πολύ καλή ποιότητα. Το OURBAZAAR είναι ένας τρόπος ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης πολλών αντικειμένων..
H αγορά από το OURBAZAAR είναι ένας ιδανικός τρόπος για εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς διαθέτει ποιοτικά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές. Η ποικιλία των προϊόντων αλλάζει συνεχώς, αφού καθημερινά δέχεται δεκάδες μοναδικά κομμάτια από διαφορετικούς ανθρώπους. Έτσι, καλύπτει όλα τα γούστα και τις οικονομικές δυνατότητες.
Η ονομασία των παρόμοιων καταστημάτων στις αγγλοσαξονικές χώρες, όπου και έχουν μεγάλη διάδοση, είναι Consignment Stores (Dépot-Vente στη Γαλλία). Στην ελληνική γλώσσα μπορεί να αποδοθεί ως Κατάστημα Τοποθέτησης ή Κατάστημα Μεταπώλησης. Το OURBAZAAR φέρνει στην Ελλάδα αυτήν την κουλτούρα της επαναχρησιμοποίησης των αντικειμένων.



3 σχόλια:

τ2φ είπε...

Έχω ένα box-set συλλεκτικό των ταινιών του Ν.Νικολαίδη,το ανταλλάσω με αντίστοιχο box-set ταινιών του Α.Καφετζόπουλου ή αποσπασματικά.

BOSKO είπε...

τ2φ...
το θέλω!

χειροποιήτες κατασκευές της Αύρας είπε...

diladi mporoume na kanoume kai polisi xeiropoiiton eidon ?