Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!


Μεταξύ άλλων, σήμερα η Espresso δίνει Blue Oyster Cult και...Πλούταρχο,
η Ελευθεροτυπία Βασίλη Παπακωνσταντίνου,
ο Επενδυτής τον τζεφιρελικό Ιησού από τη Ναζαρέτ και κλασικά ρεμπέτικα,
η Καθημερινή τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια από τις αποθήκες της MINOS!
Εσύ τι λες να πάρεις απ' όλα;

Εγώ, τα βουνά!

12 σχόλια:

maira είπε...

...κι εγώ, τους δρόμους!

Margo είπε...

Εγώ πήρα τις θάλασσες:))
Εδώ φτάνει το 1/10 του τύπου!

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα Μποσκάκι μου....ααχχαααααχαχχααχααααχαχαχα! δεν έχεις και πολύ άδικο,έχω να πώ όπως φαίνεται οσονούπω όλοι θα την κάνουμε για τα βουνά,όπως το πάμε! δεν είμαστε,και πολύ μακριά από το να στρίψει το κουμπάκι,ο διακόπτης που λένε και να δη δούμε κάπως αλλιώς!....χααααααχαχχαχαχχαχα!τώρα όσο για τις εφημερίδες..ε,νομίζω το έχουν ξευτιλίσει λίγο και αυτές,και πλέον θα πρέπει να τους βρούμε κάποιο άλλο όνομα,να τις ονομάζουμε και όχι εφημερίδες εμ,έτσι όπως τις έχουν κάνει με όλα αυτά τα λογής,λογής ένθετα σι-ντί και λοιπές αηδιούλες που τους βάζουν μέσα...πάντως γιανά πώ την αληθεια μου είχε η Καθημερινή νομίζω;;;τη περασμένη βδομάδα;;ένα σιντάκι,με τραγούδια της Μελίνας μας από Μάνο,Ξαρχάκο,και Μίκη..και είναι εξαιρετικό..τόσο καλό που και μένα μου κανε εντύπωση!..εγώ συνήθως γιανά καταλάβεις έπλητα και βαριόμουν από το πρώτο λεπτό με τέτοιου είδους σιντάκια,άσε που όσα έχω τύχει να πάρω από εφημερίδες είναι ελλεινά και τρισάθλια συνήθως,και έχουν και κάποιο τεχνικό πρόβλημα,δε παίζουν πρόβλημα ήχου,κλπ,κλπ...αυτό όμως με κατενθουσίασε!....από τις σπάνιες φορές που μου άρεσε τέτοιο σιντί....!!πάντως πολύ ωραίο το ποστάκι!....φιλάκιαααααααα!.....

Θράσος είπε...

Πλέον τίποτα.Έφτασα να δίνω το Παρ/Σ/Κ 50 ευρώ σε μαλ...ς των εκδοτών. Με ελάχιστες, πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις, πεταμένα λεφτά.

Kostas L.A. είπε...

οπως ελεγαν κι οι Τσοπανα Ρειβ σε ενα κομματι τους..

"θα ανεβω σε ενα βουνο και θα σας βλεπω ολους απο ψηλα..
θα βλεπω εσας και τη μιζερια σας,μα δε θα σας εχω αναγκη.."

julsmusicbox είπε...

Εγω πάλι αντωνάκο μου λέω να τα πάρω όλα αυτά γιατι που θα βρω τέτοια ευκαιρία ξανά? φαντάζομαι και συ τα πήρες και μάλιστα διπλά για να χαρίσεις και σε κανενα φιλαρακι σου κάποιο cd ε? Τέλεια!

celsius33 είπε...

εγώ Delica ή Diana.

Β.Σ. είπε...

μαζί με το περιοδίκο/εφημερίδα δώρο το περίπτερο.

καλημέρα.

Giannis Kafatos / u-hoo είπε...

παρ' ό,τι θέλεις μπλογκατζή
από μια φυλλάδα που δε ζει
προσφέρει νεα γιαλαντζί
πάρ' ό,τι θέλεις μπλογκατζή ...

μη χειρότερα θέ μου δευτεριάτικο

;)

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

...και ο τίτλος του post να ακούγεται τραγουδισμένος από τη Νένα Βενετσάνου… Σωστά?...


(να την πω την “αμαρτία” μου? τα cds της Καθημερινής τα παίρνω κι εγώ ;-)

Καλή βδομάδα

emigres είπε...

Καλημερα Αντωνη
''Ελλην ο συλλεκτης''. Καθε σπιτι εχει μπουκωσει τα ραφια του με αγγλοελληνικα λεξικα, μαθετε ρωσικα σε 10 μονο dvd, παιδικα παραμυθια, βιογραφιες (απο χριστοδουλο μεχρι Βελουχιωτη), ντοκυμανταιρ και ταινιες 3ης διαλογης, αφιερωματα σε μεγαλους και μη συνθετες, πορνο και και και.
Επιασα τον εαυτο μου να εχει τριπλο το ημερολογιο της Μπριτζετ Τζοουνς! Ο παπους μου ετων 87 μου εδωσε περυσι ταινια του Τζαρμους επειδη δεν βρηκε απλη την εφημεριδα του και επι 15 εβδομαδες πριν κατι χρονια εκρυβα την απογευματινη μεσα στον Ριζοσπαστη λογω δεκαλογου- τριλογιας του Κισλοφσκι και δυο ταινιες του Ταρκοφσκι.Καταναλωτικη, συλλεκτικη παρακρουση. Και αφου ο οχλος γουσταρει και πλερωνει, μας ταιζουν ευπεπτα(πλεον) σκουπιδια με φθηνα πνευματικα δικαιωματα.
Καταλωστε!!! Προλαβετε!!! Θυματα...

παναγιωτης είπε...

Εγω τα βουνα τα εχω παρει απο καιρο ,εσυ το ξερεις καλα αυτο.