Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΛΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ!


Κι εδώ το βίντεο- κολάζ φωτογραφιών του Γιάννη Παλαμίδα που φτιάξαμε με τον μοντέρ Αλέξανδρο Σεϊταρίδη μέσα σε δύο 24ωρα, προκειμένου να μάθει ο θεατής ολόκληρη την πορεία του τραγουδοποιού και ερμηνευτή εντός ενός 10λεπτου! Κάτι κάναμε...

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χΑΙΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΙ ΑΣ ΧΑΘΗΚΕΣ. ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΣΤΕΛΛΑ Β.

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
κι εγώ χαίρομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ που σε "ξανακούω" μετά από πολύ καιρό! Εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Αιολος είπε...

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Κωνσταντίνο Βήτα. Ο Παλαμίδας θα πρέπει να ηχογραφήσει κάποια στιγμή τα τραγούδια αυτά μόνο με πιάνο.

Μια καλή ιδέα που έχω να προτείνω, θα ήταν να βιντεοσκοπηθούν οι παραστάσεις στο Κύτταρο με μια καλή ηχοληψία, όπου, όπως μου είπε ο ίδιος ο Παλαμίδας, τα τραγούδια θα παιχτούν ακουστικά...

Κατά τα λοιπά, η βραδιά ήταν πολύ καλή, η παρέα ευχάριστη και ο ερμηνευτής απολαυστικός.

BOSKO είπε...

Αιολος...
εγώ προτιμώ εξίσου και τις δύο βερσιόν του Παλαμίδα. Δηλαδή, και την unplugged για πιάνο- φωνή που μας παρουσίασε χθες (ή μάλλον προχθές) βράδυ, και τον τριπαριστό κόσμο που μας χάρισε με το άλμπουμ του.
δε νομίζω να παίξει ο Γιάννης δικά του τραγούδια στις παραστάσεις της Λένας στο Κύτταρο (άτιμε, μου έφαγες το θέμα του επόμενου post!), μάλλον θα σου μίλησε για τις δικές του παραστάσεις που ήδη δρομολογούνται. Αυτές, ναι, θα είναι για πιάνο- φωνή και σίγουρα θα ηχογραφηθούν! Μη σου πω, θα κινηματογραφηθούν!
"η βραδιά ήταν πολύ καλή, η παρέα ευχάριστη και ο ερμηνευτής απολαυστικός". Σα ν' ακούω τη Μπήλιω...χαχαχαχαχα, άντε κανόνισε να βρεθώ κι εγώ με τον ερμηνευτή και τον στιχουργό!

Αιολος είπε...

Η Μπίλιω, στο τιμόνι του πολιτισμού :)

Θα κανονίσουμε να βρεθούμε εντός της εβδομάδος που έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

Οφείλουμε να πούμε από εδώ, κάτι που δεν ειπώθηκε από κανέναν (μας) και -κυρίως από το τιμώμενο πρόσωπο-μέσω μικροφώνου, ένα ευχαριστώ στον Αντώνη γιατί "έτρεξε" περισσότερο από όλους και "αγχώθηκε" για τη βραδιά.

Το άγχος και η διακριτικότητα-συστολή της σκηνής, δεν είναι πάντα συνώνυμα με την ευγένεια.

Σπύρος

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
ο Αντώνης γενικά είναι αγχώδης με ό,τι καταπιάνεται, οπότε δεν ήμουν εκεί και σε μια φάση πρωτόγνωρη για μένα. Το δε τιμώμενο πρόσωπο ξέρω πόσο έχει εκτιμήσει το "τρέξιμο" που λες κι εσύ, συνεπώς τα' χουμε πει μεταξύ μας και νομίζω πως δε χρειαζόταν αυτό που λες, ειδικά μέσα σε τόσο κόσμο, μπροστά σε όλους τους άλλους συντελεστές της βραδιάς και ειδικά του δίσκου. Περιμένω το εξαιρετικό κείμενο σου στο e-mail μου, μην ξεχνιέσαι!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι έτσι, Αντώνη, κάποια πράγματα πρεπει να λέγονται δημοσίως, δεν είναι θέμα βλακώδους τακτ ή κανόνες ευγενείας, αλλά αναγνώριση και προς τον κόσμο αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι απέναντί του, για το ποιος και τι.

Δεν αμφιβάλλω για τα προσωπικά σας, εμένα μου έκαναν καταπληκτικοί εντύπωση και ο Γιάννη και ο Κώστας, και χαίρομαι που "ήμουν εκεί", που λένε. Περισσότερο χάρηκα που φαίνεται να υπάρχει συνέπεια λόγων-προσώπου και για τους δύο, αν εξαιρέσουμε το μικρό ατόπημα που ανέφερα...

Υ.Γ Προσπάθησε να "πείσεις" τον Κώστα να γράψει και άλλα ποιήματα! Πραγματικά έχω πάθει την πλάκα μου με "το Ταξίδι":

"Αν φύγεις κα΄ποτε για κεινο το ταξίδι/ μη ξενοικιάσεις το δωμάτιο από μέσα μου"


Σπύρος

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
ο Κώστας- να' σαι σίγουρος- θα χαρεί με το σχόλιο σου. Εμένα μου αρέσει πολύ από το cd του Παλαμίδα και ο "Ταχυδρόμος" με όλη αυτή την πρόταξη του εξπρεσιονίστικου στοιχείου. Όπως είπε και ο Μιχάλης, τελικά οι στίχοι είναι το δυνατό σημείο του "Δωρητή σώματος".
Σ' ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Του τα είπα και κατ' ιδίαν. Αν όντως, όπως μου είπε, δεν έχει γράψει άλλα, αλλά αυτά για τον Γιάννη, τότε τι να πω, μπράβο του.

Χαιρετώ

Σπύρος

Υ.Γ Εκείνο το "καταπληκτικοί εντύπωση" δεν το διορθώνεις βρε Αντώνη, όταν μπορέσεις..βγάζει φιλολογικά μάτια η βιασύνη μου..

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
ούτε που το πρόσεξα, να σου πω την αλήθεια! Επομένως, δε βγάζει και τόσο μάτι, αλλά για να είμαστε σωστοί, καλώς άφησες το διευκρινιστικό σχόλιο!