Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

η-μαρία-πανοσιάν-και-ο-filtig-στο-κόκκινο-105,5

Η Μαρία Πανοσιάν είναι Κύπρια που ζει μόνιμα στην Ελλάδα και εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός. Τη γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια του rock συγκροτήματος Ελελεύ και πρόσφατα ως συνθέτρια ενός, instrumental στην πλειοψηφία του, ηλεκτρονικού άλμπουμ υπό τον τίτλο Πατώματα βρεγμένα (www.onairmusic.gr). Ο filtig - Θεόφιλος Ιερόπουλος είναι Έλληνας που ζει μόνιμα μεταξύ Λονδίνου και Βερολίνου και εργάζεται ως καθηγητής video art και dj. Τον γνωρίσαμε μέσα από τα Χρώματα, οικογενειακό μουσικό project με την αδερφή του, Εύα Ιεροπούλου, και πρόσφατα με το The world is yellow, τον πρώτο προσωπικό του δίσκο. Αυτοί οι δύο νέοι δημιουργοί είναι καλεσμένοι της σημερινής έκτακτης εκπομπής μου Στο Κόκκινο 105,5 για δύο ώρες, από τις 19.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ. Μέσω internet μπορείτε να μας ακούσετε στη διεύθυνση www.left.gr Συντονιστείτε!

4 σχόλια:

ΦΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ είπε...

Αντώνη μου καλημέρα και καλό μήνα.
Σε λίγες μέρες θα πάω στην Κω για να κάνω τις βραδινές βουτιές μου, κάνουν καλό στην τρέλα :·) όταν επιστρέψω λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο να πάμε για ένα καφέ , να κεράσω , σαν ελάχιστη ευχαριστώ γι ' αυτά που μου έμαθες στην μουσική.

Φανατικός αναγνώστης σου πάντα.
Φώτης

BOSKO είπε...

ΦΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ...
όποτε θες, Φώτη, κανονίστε με τη Δανάη και θα περιμένω τηλεφώνημα σας.
εδώ θά' μαι γενικώς, πέραν δυο 3ημέρων που θα λείψω μεσ' στον Αύγουστο.
καλά να περάσεις!

BOSKO είπε...

pisoglendis...
όπως βλέπεις το post άλλαξε "δομή", οπότε το σχόλιο σου είναι άκυρο!

pl@νόδIοS παρατηρητής είπε...

bosko την συνέντευξη θα την κάνεις εσύ ?? ειμαι τελείως άσχετος ...αν κάνεισ εκπομπή στο ράδιο στείλε σε παρακαλώ το λινκ του σταθμού και τις ώρες ....ευχαριστώ