Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

εν-κατακλείδι

Κάποιος, υποτιθέμενος ''φίλος'' από το 2007, μπαίνει στο inbox του facebook σου και σου πιάνει την κουβέντα. Εσύ εν βρασμώ ψυχής του γράφεις ένα κατεβατό, στο οποίο του περιγράφεις την οργή και την πίκρα σου. Αυτός μετά παίρνει το κατεβατό σου ή απομονώνει την πιο δηκτική φράση σου και τη στέλνει ντουγρού σ' αυτόν, του οποίου λέει ότι ''προστατεύει'' την άσκημη ψυχολογία. Συμπέρασμα: Ο φορμαλισμός, ο φίλος και το φίδι από φου ξεκινάνε ή, αλλιώς, το παρακράτος ξαναζεί από τάχα μου πολιτισμένους ανθρώπους. Μαθαίνω ακόμη ότι το εν λόγω άτομο μίλησε άσκημα στο ''αφεντικό'' του για ένα θέμα σχετικά με την τελευταία ταινία μου, κοινώς υπερασπίστηκε τη δουλειά μου. Τον ευχαριστώ. Θα προτιμούσα ωστόσο την ίδια ευαισθησία να επιδείκνυε και σήμερα, όχι απέναντι μου, αλλά απέναντι στον άνθρωπο, του οποίου - επαναλαμβάνω - νοιαζόταν για την άσκημη ψυχολογία του. Λυπάμαι πολύ ειλικρινά, το εν λόγω άτομο το είχα σε υψηλή θέση μέσα μου. Ορκίζομαι να μην του ξαναμιλήσω στη ζωή μου όποτε το συναντήσω στην πόλη αυτή ή αλλού. Το ίδιο ισχύει και για έναν άλλο, ας μην αναφέρω καν την ιδιότητα του, γιατί πολύ απλά προκαλεί τον οίκτο μου. Ο μόνος, με τον οποίο μιλήσαμε σαν άνθρωποι φυσιολογικοί από τηλεφώνου και όχι ωσάν κατίνες ή Αρτέμηδες Μάτσες, ήταν ο διευθυντής του σταθμού. Ότι του είπα, τη γνώμη μου δηλαδή, τη λέω κι εδώ: Εξακολουθώ να πιστεύω πως ένα ραδιόφωνο δεν στήνεται από ''γαμπρίσματα στο facebook'', τη σάρα και τη μάρα ή το, κατά το κοινώς λεγόμενον, ''φύγε συ - έλα συ''. Από που κι ως που εκπομπές σε ραδιόφωνο, έστω ιντερνετικό, αυτό το βλακόμετρο ο άσωτος και άλλοι μάλλον άσχετοι με το αντικείμενο; Δεν στήνεται, λοιπόν, έτσι ένα σωστό επαγγελματικό ραδιόφωνο, διότι καταντάει παρεάκι, μικρόκοσμος, ερασιτεχνικός θίασος της κακιάς ώρας. Πράγματα που ο ίδιος ο δ/ντής του σταθμού δεν θα τα ήθελε σε καμία περίπτωση. Συνέβησαν, όμως. Συνεπώς, παραιτήθηκα από μόνος μου προτού αποπεμφθώ. Κι ας θεωρούμαι αιτία τώρα για ότι έγινε. Με το προαναφερθέν παρεάκι δεν θέλω καμία περαιτέρω σχέση και άλλωστε οι δικοί μου άνθρωποι, αυτοί που με στηρίζουν και με εκτιμούν τόσα χρόνια, είναι άλλης κλάσης - γνωστό τοις πάσι αυτό. Ευτυχώς δηλαδή που δεν έχουν θητεύσει στο...Cacoyannis Foundation και δεν περιφέρουν την κακοφορμισμένη καλοκαιρινή γύμνια τους στο διαδίκτυο. Άντε τζους, εν κατακλείδι, και οι ''σύμμαχοι στο δρόμο και τους αγώνες'' δε βρίσκονται μεταξύ ημιτελών και ανάπηρων υπάρξεων. Αυτά τα ολίγα από μένα.   

25 σχόλια:

spacefreak είπε...

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τί είναι αυτή η πρόσφατη μόδα με τα web radios που μας προέκυψε;

Πάντως είναι μαγικά! Ο κάθε πτυχιούχος του clopy / paste Πανεπιστημίου της Παπαρολογίας που download-άρει 1.000 albumάκια σε mp3 με σκατο κομπρεσσαρισμένο ήχο, αναγορεύεται σε μουσικό guru...

Τύφλα να 'χουν όσοι έχουν φάει περιουσίες να φτιάξουν δισκοθήκες και μουσικές βιβλιοθήκες...

BOSKO είπε...

spacefreak...
υποτίθεται ότι ένα web radio είναι ανεξάρτητο, αδέσμευτο και όλα αυτά τα ρομαντικά. Παίζεις ότι θες, έως και λες ότι θες άνευ λογοκρισίας. Στο μουσικό κομμάτι που θίγεις κι εγώ από mp3 έπαιζα, συνήθως μεταγράφοντας κατ'ευθείαν από βινύλιο. Το σημαντικότερο πάντως είναι πως κάποιος είναι παραγωγός σε ένα web radio από το ψώνιο του ή το μεράκι του, αν θες, εφόσον αμοιβές δεν παίζουν ούτε κατά διάνοια. Εγώ πάλι αν αποδέχτηκα την πρόταση συνεργασίας με τον clipartradio ήταν για να δώσω βήμα μέσω συνεντεύξεων σε αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως και έγινε. Τα άλλα που λέω είναι μάλλον εσωτερικής κατανάλωσης.

spacefreak είπε...

Δεν προσωποποίησα το σχόλιο αφού δεν σας έχω ακούσει για να έχω άποψη... Έτυχε προσφάτως να ακούσω διαφόρους που εμφανίζονται (με μεγάλο ντόρο -ιδίως ιντερνετικώς σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και blogs) από περιέργεια και σχημάτισα χείριστη εντύπωση για το web radio. Τους διαβάζεις και τύφλα να 'χει ο John Peel, τους ακούς και ...ξεχνάς και το όνομά σου.

Τελικώς, μάλλον με τρομάζει η ευκολία του ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να παρουσιάζεται ως ειδήμων και οι πραγματικοί γνώστες-μύστες που την έχουν πονέσει την ιστορία μουσική απουσιάζουν δεικτικώς (ή πιθανόν να σπανίζουν)... Το αν θα βάλεις τους όποιους Ash Ra Tempel πχ. έχει ελάχιστη πλέον σημασία γιατί απέχουν από τον καθένα στο πάτημα ενός κουμπιού, το τί θα πεις για τους Ash Ra Tempel είναι αυτό που μετράει. Και μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι τα εγχώρια web radios ΔΕΝ έχουν άποψη.

Μπορεί όμως και να σφάλλω... Ευχαριστώ πάντως για τη κατάχρηση του χώρου σας.

BOSKO είπε...

spacefreak...
Σώπα, άνθρωπε μου, σιγά την κατάχρηση. Κοίτα, εκεί που ήμουν οι περισσότεροι έλεγαν ρομαντικές μπούρδες και άλλαζαν τη φωνή τους κάθε βράδυ μπας και πιάσουν κάνα γκομενάκι. Έπιναν και πολύ και γινόταν κωμωδία η όλη φάση. Εγώ πάλι ήμουν στην αντιπέρα όχθη, προτιμούσα το μπινελίκι, το οποίο ούτως ή άλλως το έχω στο αίμα μου. Αυτό, που λες, για το τι λέγεται στα web radios και όχι τι μουσική ακούγεται. Διότι στο μουσικό κομμάτι οι άνθρωποι ήταν ενημερωμένοι, μη φανταστείς βέβαια Ash Ra Tempel...Οι Ash Ra Tempel ήταν καταδικαστέοι λόγω έλλειψης χαμουρεματικής διάθεσης. Παρ' όλα αυτά υπήρχε μια καλή εκπομπή του Πάνου Τράγου και φυσικά άλλων, των οποίων όμως δεν είχα μπορέσει ν' ακούσω.

τ2φ είπε...

Η ευθύνη βαραίνει ολοκληρωτικά τον διευθυντή του σταθμού και την άγνοιά του ως προς τους συνεργάτες του.Με την σειρά τους οι συνεργάτες θέλουν να γίνουν και αυτοί διευθυντές.Αυτό που έγινε εχθές είμαι σχεδόν σίγουρος πως ήταν σχεδιασμένο από τον άσωτο,ήξερε μια χαρά τι θα γίνει αφού μια χαρά ήξερε την καφρίλα που είχε κάνει στην δική σου εκπομπή.Μπέρδεψε όμως κάτι,το γεγονός ότι μετέφερε τις όποιες διαφωνίες έχουμε στα μπλογκς στο ραδιόφωνο.Φώναξε και τους παρατρεχάμενους και τα υπόλοιπα ήταν απλό να γίνουν.Κατά την γνώμη μου Αντώνη μια χαρά στημένη στην είχαν.Δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθον που συγκεκριμένος παραγωγός του κλιπ αρτ ερχόταν στην εκπομπή σου και αφού έβλεπε πόσοι ήμασταν και πόσο γαμώ περνούσαμε μας προσκαλούσε να πάμε και στην δική του,προφανώς γιατί υπολοιπόταν ακροαματικότητας και σημετοχής στο τσατ,πράγμα το οποιό και κάναμε.Ξαφνικά αυτός ο άνθρωπος-φέισμπουκ υποστηρίζει τον άσωτο χωρίς να ξέρει γιατί,το μόνο που ήξερε είναι οτι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δημιουργήσει θέμα στο σταθμό για εσένα,ας είναι,δεν πειράζει,γέρος άνθρωπος είναι είναι αργά για αλλάγες.Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν σε συνδιασμό με τον .Cacoyannis Foundation φτάσανε στο σημείο να πουν δημόσια ότι είμαστε ναρκόμανείς,μου θυμήζουν κάτι θεούσες κυρίες που όταν βλέπουν έναν πιτσιρικά με σκουλαρίκι συμπερένουν ότι είναι αληταράς,μιλάμε για τέτοια κατάλοιπα.Ο .Cacoyannis Foundation και ο άλλος ο 'καλλιτέχνη' είναι άξιοι της μοίρας τους και ας είναι καλά το φέισμπουκ που τους κρατάει στην ζωή.Τους εύχομαι κάθε καλό και καλή σταδιοδρομία στον κλιπ αρτ τώρα που καθάρισαν την 'βρώμα'.Τώρα κάτι τσουτσέκια που τρέξανε να τους υπερσπιστουν με αφήνουν παντελώς αδιάφορω,τόσο τους κόβει,τόσα κάνουν.΄Πάντως οι μαφίες Μπόσκο έτσι κάνουν,περάστε,σκουπίστε,τελειώσατε.Δεν τους ένοιξε καν να δουν τι είναι ο άσωτος,να διαβάσουν το μπλογκ του και καθαρά να δουν τι φασισταριό είναι,αυτός αλλά και το θεοσεβούμενο κοινό του,ας πάει και το παλιάμπελο και με δαύτον,ένα κακόμοιρο θα είναι μια ζωή,που είχε και την 'μαγκιά' στο τέλος της εκπομπής του να μου στήλει και μύνημα..'σας έσκισα σήμερα',ναι άσωτε μας έσκισες,μας νίκησες,βγες στο δρόμο και πανηγυρισέ το στον Αγιο Παντελεήμωνα μάζι με τους συντρόφους σου.
Μεγάλη ντροπή λοιπόν στον κλιπ αρτ και δύσκολα αυτό θα αποκατασταθεί άσχετα με τις καλές προθέσεις του διευθυντή του που δεν έχω κανέναν λόγο να μην πιστέψω,αλλά ακόμα και να γυρνούσε ο Μπόσκο σε έναν καθαρό κλπι αρτ εγώ -και όχι μόνο εγώ-δεν θα ξαναμπαινα με καμία παναγία να σχολιάσω,θα ακουγα τον φίλο μου τον Αντώνη που έπειζε τραγούδια που ούτε στην ΕΡΑ δεν γνωρίζουν,θα άκουγα καλεσμένους που τους θαυμάζω και μόνο μέσω του Αντώνη γνώρισα και από κοντά.
Αυτά σαν πρώτο μέρος...

Фе́ммe скатале είπε...

Εγώ ότι είχα να πω σχετικά με αυτούς τους ανθρώπους της άλλης ( για μένα) διάστασης και τους τρομακτικούς εγκεφάλους τους που δυνάμει είναι υπερεπικίνδυνοι. Απλά να ξεκαθαρίσω κάτι με τον ιδιοκτήτη του σταθμού. Δεν σας γνωρίζω κύριε Β.Γ, ούτε εσείς. Δεν είχα ούτε έχω κάτι μαζί σας. Δεν αμφισβητώ πως είχατε όντως ένα όραμα γι αυτό το ραδιόφωνο. Θα συμφωνήσω όμως με όλους τους απο πάνω μου πως πρώτον μαι κύριον θα έπρεπε να ελέγχεται ο κάθε άνθρωπος που έρχεται εκεί ως μόνιμος παραγωγός ή ως guest. Αρχικά να ελέγχεται ώς προς την ποιότητά του ώς άνθρωπος ( ας πούμε ένας φασίστας ρουφιάνος οπως ο άσωτος θα έπρεπε εκ των προτέρων να έχει πάρει πόδι), και έπειτα ώς παραγωγός. Όχι πως θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουν τους Ash Ra Tempel για να γίνουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Στο κάτω κάτω κι εγώ τους γνωρίζω αλλά αν είχα εκπομπή δεν ξέρω αν θα έπαιζα. Δεν είναι το γούστο που καθορίζει πόσο καλός είναι ένας παραγωγός αλλά η συνέπεια που έχει και η δυνατότητα του να δέσει ένα δύωρο. Ο άσωτος πέραν του οτι είναι ένα σκουπίδι κανονικό απο αυτά που ανεμίζουν εδώ κι εκεί κατά πως τους βολεύει, είναι κι ένα ζωόν που απλά ξαναλέω έπαιζε χιτάκια που ακούγονται μέσα στα H&M, στα ZARA, στα HONDOS και σε όλα αυτά τα ποιοτικά μαγαζάκια. Έτσι κι αλλιώς και το μπλογκ του με αυτή την αντιαισθητική αισθητική σαν στραβογαμημένο mall είναι. Τελοσπάντων ας μην αναλλωθώ στο σκουπίδι. Επιστρέφω. Για να τελειώνουμε κι επειδή ΔΕΝ μου αρέσει να σβήνουν οι φίλοι μου τα σχόλιά μου, να ξέρετε πως δε με απασχολείτε καν, δνε έχω καμία κακή πρόθεση απέναντί σας. ΑΠλά να σας πω πως απάντησα σε συγκεκριμένο άνθρωπο που ωσαν το δακρυσμένο αιδοίο παρακαλούσε τον Αντώνη να σβήσει πράγματα που δεν τον συνέφεραν. Επίσης αν και σιχαίνομαι τις συμβουλές να σας πω πως είναι δύσκολο να διαφοροποιηθείτε οταν έχετε μαζέψει εκεί τη σάρα και τη μάρα, ανθρώπους τίγκα κακοήθεις με παχυλά ντεμεκ βιογραφικά που τα οκτσάρουν εκεί με θράσσος και περισσή ψωνάρα. Αυτό.

Фе́ммe скатале είπε...

Όσο για τον κύριο σιχαμάκη, το μόνο που έχω να του πω είναι όταν ξεκινάει χυδαίως έναν καβγά και επιτίθεται σα λυσασμένο σκυλάκι να έχει και τη δύναμη να υπερασπίζεται τον εαυτό του και να μην μυξοκλαίει σαν κοτούλα στις γωνίες προσπαθώντας παράλληλα να με συκοφαντίσει. Ξαναλέω να το εμπεδώσει όσο μπορεί, τον σιχαίνομαι όσο λίγους έχω σιψαθεί σε όλη τη ζωή μου. Καλύτερα να μην τον πετύχω πουθενά γιατί θα είναι απο τις λίγες περιπτώσεις που μάλλον δεν θα αποφύγω τον εμετό!

τ2φ είπε...


Ας πω και γω λοιπόν μερικές εξυπνάδες σαν αυτές που ακούστηκαν ή γράφτηκαν εχθές.Αγαπητέ και συμπαθέστατε κ.Τρανουδάκη ,(που είμαι σίγουρος ότι το τελευταίο -η στο όνομά σας θα θέλατε να γράφετε με γιώτα),είστε δυστυχής που γνωρίζετε την Λίνα Σωπιάδου;Κύριε Τρανουδάκη αυτή να δείτε πόσο δυστυχής είναι που σπατάλησε σάλιο για εσάς εκείνο το βράδυ που την είδατε να τραγουδάει.Βέβαια αν ήταν καμιά τραγουδιάρα γνωστή τεμενάδες θα της κάνατε και εχθές το μέρος της θα πέρνατε.Σας πείραξε γιατί έγραψε κάποια πράγματα ας το πούμε προσωπικά εχθές στο φέισμπουκ και θέλετε συμβιβασμούς.Ακου να δεις φίλε Τρανουδάκη μου επειδη και εμένα προσωπικοί λόγοι με κάνουν να σου γράφω αυτά,γιατί η Λίνα Σωπιάδου τυχαίνει να είναι γυναίκα μου,αν ξαναγράψεις ακόμα και το όνομα της στο γαμίδι το φέισμπουκ θα φας τέτοιο κράξιμο που τώρα δεν το έφαγες καθαρά λόγω Μποσκοίτη.Φαντάσου σε προστάτεψε αυτός που του έσκαβες τον λάκο,εκεί να καταλάβεις τι είδος ανθρωπος είσαι.
Εξοχότατε κ.Κυριαζή μου,θα σας στεναχωρήσω αλλά ναρκωτικά δεν χρησιμοποιούμε,αυτά που διαβάσατε γράφτηκαν εν πλήρη νυφαλιότητα,τώρα αν εσείς χρειάζεστε ντόπα για να είστε ο εαυτός σας τότε δικό σας πρόβλημα.Καλή συνέχεια στον σταθμό σας εύχομαι και καλή σταδιοδρομία ως μοντελο για μαγιό.
Κ.Άννα,ως ειρηνοποιός αποτύχατε οικτρά,δεν είχατε καν την περιέργια να διαβάσετε το μπλογκ του άσωτου,παρ'όλ'αυτά συνεχίσατε να τον υποστηρίζετε,δεν πειράζει,αν και ομολογω πως με ξενερώσατε μιας και στα μέιλ που είχαμε ανταλάξει προ ημερών μου δώσατε την εικόνα ανθρώπου που τον ενδιέφερε ο κλιπ αρτ.Προφανώς είστε και εσείς του 'κάτω από το χαλάκι'.Καλή συνέχεια.

Εμφανίστηκε και άλλος σταυροφόρος του σταθμού,ο μέγιστος Μάριος,που το μπλογκ σου κακόμοιρε το έχει και ο Μπόσκο στο μπλογκρολ του μπας και διαβάσει κανείς τις μελιστάλαχτες παπαριές που γράφεις,ήρθες και συ λοιπόν να επιβεβαιώσεις στον κύριο Κυριάζη οτι ναι μάλλον είμασταν μαστουρωμένοι,όχι δεν είμασταν,εγώ τα μόνα χάπια που παίρνω είναι για την φαλάκρα,θέλις μερικά;
Τώρα κάτι κούλες,σούλες,σερενάτες και γκοφρέτες τις αφήνω στην ησυχία τους,δεν θέλω να τους κλέβω χρόνο,ψάχνουν και για άντρα οι κακόμοιρες και είναι αμαρτία,σαν να κλέβω εκκλησία θα είναι.Καλές φιλανθρωπίες εύχομαι!
Τελευταίο άφησα το πουλεν μου ,τον άσωτο,δεν ξέρω αν θα με πάρεις για τρελο,αλλά σε συγχωρώ καθαρά λόγω νοητικής στέρησης,σχεδόν νοιώθω οίκτο για σένα,δεν μπορώ καν να γράψω κάτι παραπάνω για σενα.
Και για να τελειώνω,μια παράκληση,παιδιά μην μπάινετε στο μπλογκ μου για να δείτε ποιός είναι αυτός ο τ2φ,όχι τίποτε άλλο αλλά ακόμα και η ματιά σας μου βρωμίζει αυτά που γράφω.

τ2φ είπε...

Κοίτα να δεις πως ξεσαλώνουν όταν ξεμπροστιάζονται....

...ομόνοια, χριστουγεννιατικο τοπίο??!!
λίγο πιο κάτω σύριγγες, μαυροι που πουλανε κόκα
και άστεγοι..

Ο Άσωτος αναρωτιέται!Για ακόμη μια φορά συγχαρήτήρια σε αυτόν και στους υποστιρηχτές του!

άσωτος

Фе́ммe скатале είπε...

Σαν βγεις στον πηγαιμο για το ποτο;;;; τι εμετίλα είναι αυτός ο ερμαφρόδιττος ρε; Άσωτε μαλακισμένη σαγιονάρα, επειδή απο ότι είδα στο πεδίο του άρεως σουλατσάρεις τις κυριακές, πρόσεχε μη σε πετύχω πουθενά την ώρα που ο Ζοζέ αφήνει τις κουράδες του στην καθαρή σου Αθήνα. Και ξέρεις ε; με ένα προσταγματάκι δαγκώνει ανύπαρκτα αρχίδια.

Фе́ммe скатале είπε...

Σορρι αγορίνα αλλά εσύ παίζεις στην εκπομπή σου λοχαγο έρωτα κι εμείς είμαστε που πέρνουμε ναρκωτικά;;;
κοιτα δω ντουέτα που έπαιξε ο 18ΑΝΩ

Jane Birkin et Serge Gainsbourg - Je t'aime...moi non plus / Rihanna ft.Calvin Harris - We found love / Eros Ramazzotti & Tina Turner -Cosa Della Vita / Joe Cocker & Jennifer Warnes - Up where we belong / Damien Rice ft. Lisa Hannigan - 9 Crimes / LouisArmstrong & Ella Fitzgerald - Dream a little dream of me / Κωστής Μαραβέγιας & Πάνος Μουζουράκης - Φίλα με ακόμα / Nancy Sinatra & Lee Hazlewood - Summer Wine / Bill Medley & Jennifer Warnes - I've Had the time of my life / Madonna & Justin Timberlake - 4 minutes / Jay-Z ft. Alicia Keys - Empire state of mind / Sonny & Cher - i got you babe / Minor Project ft. Μarietta Fafouti - Fairytale / Νατάσσα Μποφίλιου & Αλκίνοος Ιωαννίδης - Λοχαγός Έρωτας / Bjork ft. Anthony Hegarty - Dull flame of desire / Ornella Vanoni & Pooh - Eternita / Σταύρος Σιόλας & Ελευθερία Αρβανιτάκη - Χωρίς εσένα / Robbie Williams & Nicole Kidman - Something Stupid / Nat King Cole & Natalie - Unforgettable / Diana Ross & Lionel Richie - My endless love / Johnny Cash & June Carter - It Ain't me , babe / Timbaland ft.Nelly Furtado - Morning after dark / Laura Pausini & James Blunt - Primavera anticipada / Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Είπα στους φίλους μου για σένα / Nick Cave & Kylie Minongue - Where the Wild roses grow / Peter Gabriel & Kate Bush - Don't give up / Fun. ft. Janelle Monae - We are young

BOSKO είπε...

χαχαχαχαχα, ο 18ΑΝΩ!
Καθιερώθηκε!

Фе́ммe скатале είπε...

παίρνουμε ήθελα να πω, μη μας την πει και κανενα αγράμματο για ανορθόγραφους!

BOSKO είπε...

Το θέμα έληξε!

Βαρέθηκα, παίδες!

Ειλικρινά!

τ2φ είπε...

@spacefreak

Ούτε αν ξέρoυμε πράγματα για τους Ashra και τους Ash ra tempel σημαίνει ότι ξέρουμε και από μουσική αν δεν ξέρουμε για τον Μότζαρτ και τον Σκριάμπιν και πάει λέγοντας.Δεν είναι απαραίτητο να ξέρουμε πότε έκλανε ο Κλάους Σούλτζε για να ακούμε την μουσική του.Ένας ήταν που ήξερε,ο Πετρίδης αλλά και αυτόν τον σούταραν.,τουλάχιστον από το τρίτο.

BOSKO είπε...

τ2φ...
μα το βλάκα
''μαύροι πουλάνε κόκα'' λέει
σούμπιτος για το δελτίο του MEGA ο σκατοπουστροφασίστας!

τ2φ είπε...

Ε αφού του χαλάνε τα Χριστούγεννα του κακόμοιρου του Έλληνα.

τ2φ είπε...

Ούτε ο Άργύρης Ντινόπουλος να ήταν.

τ2φ είπε...

Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτός θέλει να νοιώσει σάντα κλάους ις κάμινγκ του τάουν!

BOSKO είπε...

τ2φ...
αϋπνίες, ε;
τι να πεις :(

τ2φ είπε...

Ετοιμαζόμαστε να δούμε καμιά ταινία,ελληνική φυσικά με τον Πρέκα.

Ζαχαροπλάστης είπε...

Ρε τι είναι ο "λοχαγός έρωτας";Τραγούδι είναι;;;χαχαχα
Άντε και συνταγματάρχης εύχομαι...
Μη χειρότερα!

BOSKO είπε...

Ζαχαροπλάστης...
εσύ, βλέπω, πάντα μεσ' στην καρδιά των γεγονότων είσαι :))

BOSKO είπε...

τ2φ...
άσ' τον Πρέκα, ο Αρτέμης Μάτσας είναι πιο επίκαιρος.

Ζαχαροπλάστης είπε...

Αυτό μου έκανε εντύπωση απ' όλο τον πανικό...λολ Είμαι άκυρος κάτι ώρες (τις περισσότερες μάλλον!)