Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ!



Αυτό είναι το official clip- που λένε- του τραγουδιού που έγραψαν ο Ηλίας Λιούγκος με τη Λίνα Νικολακοπούλου, που ερμήνευσε ο Παντελής Θεοχαρίδης και που ακούγεται στους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ. Ότι βλέπετε και ακούτε αποτελεί ουσιαστικά το μουσικό φινάλε της ταινίας. Κάπου εμφανίζομαι κι εγώ να λέω stop, αλλά ο Γαλανάκης με πέταξε από το μοντάζ του clip μας και ορθώς έπραξε!
Εδώ εν τω μεταξύ, διαβάζετε το άρθρο της Μερόπης Κοκκίνη για τις πέντε ταινίες που η lifo αυτής της εβδομάδας ξεχώρισε από το 12ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης:

http://www.lifo.gr/mag/features/2019


Κι εδώ το πλέον συγκινητικό post από τον blogger Αισθηματική ηλικία και την ομάδα Seven Film Gallery! Διαλέχτε:

http://esthimatikiilikia.blogspot.com/2010/03/blog-post_11.html

http://sevenfilmgallery.blogspot.com/2010/03/blog-post_11.html

4 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλό μου...ωραίο το τραγουδάκι..πολύ ωραίο...κ αυτή η φωτό του κύριου Κούνδουρου..πολύ ωραία...ήταν ωραίος νεαρός έχω να πώ...από τότε είχε αυτό,το..'επιβλητικό ύφος που κόβει την ανάσα όποιου θα έχει τη τύχη να το δεί,από κοντά περισσότερο υποθέτω...αυτό τον αφοπλιστικό τύπο..κ αυτό το βλέμμα που αποστομώνει..ωραίο το κλιπάκι...φιλάκια...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το τραγούδι Βosko κ η διασκευή του Χριστοδούλου στο "ποτάμι" του Χατζιδάκι πανέμορφη...να είσαι καλά που μας ενημερώνεις κ μας βάζεις στο κλίμα της ταινίας σου κ του φεστιβάλ....κ αν μπορεσεις να δεις κ το "ταξιδιάρα ψυχή" να μας πεις καμιά εντύπωση...ααααχ!! γιατί να μην μπορώ να κάνω ένα ταξιδάκι να τις δω όλες!!
Φιλιά καλή εκπομπή καλή άνοδο επάνω κ ακόμα πιο πολύ: καλή επιτυχία κ καλή δύναμη για τη μαμά!!
Δέσπ.

Γιώργος είπε...

Καλή επιτυχία εύχομαι για αύριο Σάββατο.

BOSKO είπε...

Αθανασία...
Δέσποινα...
Γιώργος...
σας ευχαριστώ, φίλοι μου!
αναχωρώ πρωί- πρωί οδικώς για τη Θεσσαλονίκη!
θα επανέλθω με post- ανταπόκριση!