Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

άμα το' χεις το trash, ότι και να κάνεις μετά...

...και φυσικά δεν αναφέρομαι στην εικονιζόμενη κυρία Μπαξεβάνη, αλλά στη μοίρα μου, που θέλει ένα από τα πρώτα δημοσιεύματα για το κουνδουρικό ντοκιμαντέρ να έρχεται από την Espresso!
Άντε, με το καλό, και στο Je t' aime της Πάνια!
Ωιμέ, ωιμέ...
διαβάστε αυτό και τα ξαναλέμε:

14 σχόλια:

Ιω είπε...

Πρώτη φορά διαβάζω Espresso!

BOSKO είπε...

Ιω...
α, δεν ξέρεις τι χάνεις!
καλημέρα!

Μουσικά Προάστια είπε...

Πολιτικες Επιστήμες Παντείου, το ευαίσθητο σημείο μου!
Αλλά κι εσύ βρε παιδί μου, είσαι σκέτη ίντριγκα. Αλήθεια, με το "Μουσικό Καπουτσίνο" τι θα γίνει, θα το βγάλουμε ποτέ, ή θα μας τρώει η Εσπρέσο όλα τα θέματα;

Και για να σοβαρέψουμε, Αντώνη, καλή επιτυχία στην ταινία σου στη Θεσσαλονίκη, και με το καλό να βγει και στις Αθηναϊκές αίθουσες! Γερά!

BOSKO είπε...

Μουσικά Προάστια...
έτσι και ανοίξουμε τον "Μουσικό Καπουτσίνο", να' σαι σίγουρος, θα τα 'κονομήσουμε χοντρά, θα γίνουμε διάσημοι και θα μας μας χώσουν και στην ψειρού (για λίγο, μη φανταστείς, θα τα σκάσουμε και μετά θα' μαστε πάλι έξω να συνεχίσουμε το πολιτιστικό μας έργο)!
μακάρι να μπορούσες ν' ανέβαινες Θεσ/νίκη, ειδάλλως θα σε δούμε στην επίσημη αθηναϊκή προβολή τέλη του μήνα αυτού!

ΒΙΒΙΑΝ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ είπε...

είδα πάντως ότι το όνομά σου απουσιάζει, οπότε -δυστυχώς- δεν θα δώσεις συνέντευξη στην espresso, θα τη χάσεις αυτή τη χαρά!

Ανώνυμος είπε...

Είδες όμως...έμαθε το χαριτωμένο αυτό κορίτσι ότι "το εργαλείο του ηθοποιού είναι (και) η φωνή του".. ουχί μόνο το κορμί του! Λίγο το 'χεις; Πολύ γελασαμε πάλι ρε Boskaki...θα σε μάθει κ το κοινό της Εspresso δηλαδή; χααχαχα!! Τι ακούω τέλη του μηνα είναι η προβολή στην Αθήνα; Ωωωω, ρε συ ελπίζω μόνο να μην ειμαι στην Κρήτη τότε...
Καλημέρεεες!!

Δέσποινα

BOSKO είπε...

Βίβιαν Γιαδικιάρογλου...
είδες; να σου πω, χάρηκα που δεν υπάρχει έστω μια αναφορά, αλλά μετά λυπήθηκα που θα τη χάσω τη συνέντευξη. Δε βαριέσαι, θα τ' αντέξουμε κι αυτό!

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
εγώ να δεις πόσο γέλασα όταν μου το έστειλε ο οπερατέρ μου. Ομολογώ πως δεν τη θυμάμαι καθόλου την κοπέλα αυτή μέσα στο άγχος και το...κοριτσομάνι εκείνου του γυρίσματος, παρουσία του Κούνδουρου. Φαίνεται όμως πως θα το θυμάται εκείνη σε όλη της τη ζωή ότι έγινε, οπότε- κι εδώ σοβαρολογώ- είναι έως και συγκινητικό.
να σε δούμε στην προβολή, μην μας την κάνεις πάλι...

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα Μποσκάκι...αμάαααν!καλέ αυτή η παλιόφυλλάδα,βρήκε να γράψει για σένα?...δεν έπιανε κάναν άλλον να ασχοληθεί?όπως ας πούμε τη κυρία?Αλεξανδράτου,ή τη κυρία Μπάστα ίσως?...ή τη Πετρούλα?...ή...ή δε ξέρω κ γώ ποιόν άλλον..αλλά έλεος ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ....ΙΕΡΟΣΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!ε,με συγχωρείς δεν θέλω να μπώ καν στον κόπο να διαβάσω,αξιότιμε φιλαράκο μου τι έχει γράψει,αυτή η βρωμόφυλλάδα για σένα επειδή,το υπογλώσσιο που λένε κ οι γιαγιούλες θα το χρειαστώ σίγουρα!!ταράζονται τα νέυρα μου,κ επειδή δε θέλω να πάθω κανένα γερό,νευρικό κλονισμό βραδιάτικα..άστο καλύτερα είμαι που είμαι σε υστερική,κατάσταση γενικότερα αυτό το καιρό,με αυτά που μου συμβαίνουν συνεχώς...αλλά ΕΣΕΝΑ βρήκαν να ασχοληθούν ρε φιλαράκο???μα...ΕΣΕΝΑ...τι ζόρι τραβάνε οι άνθρωποι...άντε κ να δούμε τί άλλο παράξενο έχουμε ακόμη να δούμε...καλησπέρες....

BOSKO είπε...

Αθανασία...
χαχαχαχα, σκέτος κήπος είσαι, Αθανασία μου!
διάβασε, δεν πρόκειται να σου χρειαστεί υπογλώσσιο, άκου με που σου λέω!

Ρωμανός Σκλαβενίτης-Πιστοφίδης είπε...

χαχαχαχα

ανεπανάληπτο! Με καθάρισες!

BOSKO είπε...

Σ.Π.Ρ. ...
ελπίζω να τα πούμε απάνω σε μια βδομάδα ακριβώς!

Yannis είπε...

διαφήμιση να΄ναι κι ότι να΄ναι..
μπορεί και κάποιος απ΄αυτό το κοινό να δει την ταινία, να φτάσει στις ταινίες του Κούνδουρου,κλπ.κλπ

χάνω την προβολή στο Φεστιβάλ γαμώτο γιατί φτάνω αργά..
άντε καλό αέρα στα πανιά της!

BOSKO είπε...

Yannis...
καλώς τον!
δεν ξέρω τι εννοείς "αργά", πάντως η επαναληπτική προβολή θα γίνει τρεις μέρες μετά, 16 Μαρτίου, στις 18.00 το απόγευμα, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας, αν δεν κάνω λάθος.
οπότε, αν έχεις φτάσει, έλα από κει να μας δεις.