Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ DVD ΚΑΙ ΤΙΣ...ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!


Ο ανόητος τηλεδημοσιογράφος, ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας πληροφορεί ότι αγοράζει τσόντες από την Ομόνοια, λες και ερωτήθηκε, το κακόμοιρο πλάσμα δεν είναι και τόσο κακόμοιρο εάν διαπιστωθεί πως τσίμπησε όντως 200.000 ευρώ για να κρεμαστούν στα περίπτερα οι ακατονόμαστες πράξεις του και να τα 'κονομήσουν μαζί κι οι μάγκες- επιβήτορες του, προξενεί τον οίκτο καθώς λέει ότι δε γνώριζε πως συμμετείχε σε επαγγελματικό πορνό, αλλά και γέλιο μέχρι δακρύων όταν υποστηρίζει πως έκανε ότι κάνει κι ο υπόλοιπος κόσμος, δηλαδή δημόσιο hard- core σεξ με τιμή πώλησης τα 19,90 ευρώ κι εγώ αφού τ' ακούω και τα βλέπω αναγκαστικά όλα αυτά στην μικροσκοπική TV του ταξί, κοιτάζω απ' το παράθυρο το χάος των δρόμων, οσμίζομαι την πλήρη παραλυσία μιας χώρας ολόκληρης που ξημερώνει, σκέφτομαι πως δε μπορούμε να πιάσουμε άλλο πάτο, ψιθυρίζω τις λέξεις της Κατερίνας ξεφτίλα, μοναξιά, απελπισία και στο τέλος αντιλαμβάνομαι πως η Ελλάδα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο, συμφώνως και με εκείνο το υπέροχο τραγούδι της Μαρίζας που έλεγε Όλα τα παίρνω/ κι όλα τα δίνω/ όλη η χώρα ένα καζίνο/ ξέφραγο αμπέλι στης γης το χάρτη/ κι η κάθε πόλη ένα κρεβάτι...

4 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

η ελλαδα ειμαστε μεις αγνωστε φιλε,οσο για την τσοντα, ενα χαμενο 23 χρονο κοριτσι ειναι σαν πολλα αλλα που απλα εχι τα φωτα της δημοσιοτητας πανω του και χαιρεται, λιγο πριν το απολυτο "γκρεμισμα".
τωρα το πρωοι βλεπω στην τιβι πολιτικους να μιλαμε κατι ψωμιαδηδες μια κανελλη κατι πασοκοι ενας νεοδημοκρατης, εκνεβριστικα τοσο με την ιδια και απαραλαχτη μαλακια που τους βαραει ολους ομως.
Αλλαζουμε η βουλιαζουμε ειπε ο γιωργακης, και το υπογραφω αλλα αλλιως ας αλλαξουμε εμεις οι ελληνες , δεν υπαρχει πιο κατω, βουλιαξαμε, κρατειστε αναπνοη

BOSKO είπε...

aswtosgios...
πόσο πια να κρατήσει ο Νεοέλληνας την αναπνοή του; θα σκάσει στο τέλος! Όσο για την τηλεόραση, την έχω κόψει προ πολλού και δε θα ήξερα τίποτα για τη λεγάμενη και τα χαμπέρια της, αν δεν μου τη σερβίριζε κυριολεκτικά ο ταρίφας καθ' όλη τη σύντομη διαδρομή. Να καταργηθούν, λοιπόν, οι τηλεοράσεις κ α ι στα ταξί εδώ και τώρα!

Γιώργος είπε...

Έχουμε πέσει χαμηλά. Αλλά μπορούμε να πέσουμε και χαμηλότερα! όπως έλεγε και ο Τζιμάκος.

BOSKO είπε...

Γιώργος...
στα χαμηλότερα θα γίνουμε, αν όχι ανθρωπόμορφα τέρατα, σίγουρα μέλη ενός φελλινικού θιάσου...