Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΗΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ & Η ΠΑΥΛΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Για το cd των παιδιών, το Είμαι ζεν και με ταράζεις, τα είπαμε πρόσφατα. Αν θέλετε να ακούσετε live τις απόψεις των δύο δημιουργών και πολλά από τα τραγούδια που περιέχονται στο πρώτο τους άλμπουμ, συντονιστείτε στο Κανάλι 1 του Πειραιά (http://www.kanaliena.gr/) στους 90,4. Για μία ώρα, από τις 17.00 έως τις 18.00 το απόγευμα, καλεσμένοι της εκπομπής μου στο στούντιο θα είναι ο Ηλίας Βαμβακούσης και η Παυλίνα Κωνσταντοπούλου, εν όψει και της αποψινής εμφάνισης τους στη μουσική σκηνή Πυρήνας. Εννοείται πως θα δώσουμε και μερικές προσκλήσεις για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν εν ώρα δράσης τους συγκεκριμένους ταλαντούχους τραγουδοποιούς.

3 σχόλια:

μαριάννα είπε...

Καλή εκπομπή! Συντονίζομαι... ;)

BOSKO είπε...

μαριάννα...
εντυπώσεις;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρεεες!! Μα τι θέλουν τώρα αυτά τα παιδια...μα ούτε ένα καψουρικο άσμα;;...πώς θα κάνουνε σουξε...κι αυτο το "2004" τι πράματα είναι αυτά...κι ύστερα λέτε γιατί έχει σουξέ ο Κότσιρας...χάθηκε ένα "πας δε φλειμ"..πώς θα τονωθεί το εθνικό μας αφρόνημα έτσι εεε;...αλλά στο τέλος...ντροπή τι ήταν αυτο πάλι ιιιιιι!!! πιπέρι πιπέρι!! "στου αρχιδιά- στου αρχιδιά - στου αρχιδιάκου την αυλή μαζευτήκανε πολλοι"...προσθέτω κι εγώ λόγω της ημέρας..(χιχι)...μα τι τραγούδια ήταν αυτά, καμία σχέση με τα άλλα. Παιδιά χωρίς πλάκα τώρα εύχομαι σιδεροκέφαλοι να είστε, τελικά νομίζω ότι οι καλές μουσικές παρέες αντέχουν περισσότερο και γράφουν ιστορία (μιλάω εκ μπύρας!!)....ταλαντούχοι είστε, καλά παιδιά είστε απ΄ότι κόβω φάτσες, καλή πίστη να έχετε και καλά κρασιά έτσι που τα κάνουνε για τους "υπόλοιπους"..και για 20 και για 30 και για 50 άτομα να παίζετε αν είναι να κρατάτε την ψυχή κ το μεράκι που "σας δέρνει"...σιγά μην κλάψτε!

Δέσποινα
υ.γ: όσο για σας κύριε Μποσκοϊτη..βαρεθήκαμε πια να βλέπουμε βίντεο από το Fuzz...γι αυτό θα αθετήσω την υπόσχεσή μου και θα σας στείλω κι άλλο ένα καινούριο που βρήκα με το "Ερημα βουνά" και ακούγεται καλύτερα..
http://www.youtube.com/watch?v=Yj7WFQxvW-4&feature=player_embedded

Φιλιά