Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


Μαθαίνω ότι το χθεσινό πρώτο live της Λένας Πλάτωνος και των συνεργατών της, στη Θεσσαλονίκη, πήγε πολύ καλά! Ολόκληρο το Stage, ένας αρκετά μεγάλος και καινούργιος χώρος, γέμισε από νέους ανθρώπους που χτυπούσαν ρυθμικά τα πόδια τους ζητώντας ξανά και ξανά encore! Λίγο ακόμα και θα παίζαμε τη συναυλία απ' την αρχή, ήταν τα ευτυχισμένα λόγια της Λένας το πρωί στο τηλέφωνο. Εμείς το ζήσαμε όλο αυτό και το ζούμε τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, πρώτα στο Ηρώδειο, κατόπιν στο Κύτταρο και πρόσφατα στο Παλλάς. Χαίρομαι πολύ, αφενός που τα ίδια συναισθήματα θα νιώσουν οι Θεσσαλονικείς και όσοι δεν μπόρεσαν- λόγω απόστασης- να παραστούν σε κάποιο live της συνθέτριας και αφετέρου που η ίδια η Λένα πήρε την απόφαση να βγει σε tour με το ρηξικέλευθο Σαμποτάζ της! Στο video που είχε την καλωσύνη να μου στείλει ο φίλος μου, Γιάννης Γκροσδάνης, μπορούμε να δούμε πώς ακριβώς παρουσιάστηκε το Κοπερτί στη Θεσσαλονίκη χθες βράδυ! Κι εδώ διαβάστε τη μίνι συνέντευξη της Λένας Πλάτωνος στον Κώστα Καρδερίνη για το διαδικτυακό έντυπο mic.gr:
http://www.mic.gr/themes.asp?id=32888

10 σχόλια:

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

τάπι τάπι ρούσι...

xryc agripnia είπε...

Όταν η Λένα Πλάτωνος βγήκε στη σκηνή, η καρδιά μου έχασε τουλάχιστον ένα χτύπο...
Πες της πολλά "ευχαριστώ".

Γιώργος είπε...

Αθάνατο Σαμποτάζ! Θα συνοδεύεις άπειρες γενεές ακόμα!

BOSKO είπε...

Χρήστος Μιχαήλ...
πες το στην Μαριανίνα που έγραψε τους στίχους του "Κοπερτί" αυτό!

BOSKO είπε...

archive...
μπορώ να φανταστώ πως ένιωσες!
θα σε διαβάσει η Λένα, μείνε ήσυχη και θα το χαρεί το σχόλιο σου!

BOSKO είπε...

Γιώργος...
μερικά έργα τέχνης έχουν τον απέθαντο, που λέμε. Το "Σαμποτάζ", τριάντα χρόνια τώρα, ειν' ένα απ' αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Και κοπερτί το κοπερτί...το χω λιώσει στο πισι...και "σαν δέσμη από τριαντάφυλλα"! ΑΑΑΑΧ!!!

Δέσποινα

BOSKO είπε...

Δέσποινα...
και το "Κοπερτί", και το "Σαν δέσμη από τριαντάφυλλα", και τον "Μάρκο", και τους "Εμιγκρέδες της Ρουμανίας", και τη "Red Rosy", και τη "Θάλασσα" και ΟΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει!! Θέλεις να αναστενάξω πάλι; Καταλαβαίνω από τέτοια πάθη και αγάπες..και το "Αλίμονο"...και όλος ο "Καρυωτάκης" με τη θεική μελοποίηση..τώρα την ανακαλύπτω ουσιαστικά Boskaki, χάρη σε σένα "με κόλλησες", αλλά και σε κάτι παιδιά από το φόρουμ του Γιάννη...βασικά το Σαμποτάζ γνώριζα. Ακουσα να λέει το "Αλίμονο" ο Γισδάκης στο Καμπαρε Βολταιρ κ μου σηκώθηκε η τρίχα κάγγελο με το στίχο κ τη μουσική. Όσο την ανακαλύπτω τόσο νιώθω να με αφορά και να με εκφράζει! Μακάρι να μην αργήσει να ξαναγίνει στην Αθήνα συναυλία γιατί συνειδητοποιώ τι εμπειρία θα είναι..Στέλνω φιλιά και στους δύο σας και ευχαριστούμε!
Καληνύχτες!!

Δεσποινα

Ανώνυμος είπε...

itan pragmatika uperoxo to live...i Lena einai monadiki...o kosmos dakruze ti parapanw na pw???oloi 8auma...katafera na vgalw k merikes kales fwtografies...mporiete na tis katevasete apo edw:

http://rapidshare.com/files/349719938/Lena_Platwnos_10_02_10_Stage_Thessaloniki.rar