Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

σύρος VI review

Ήξερα ότι η Σύρος θεωρείται και ενδεχομένως να είναι το ωραιότερο νησί των Κυκλάδων, λόγω Ερμούπολης περισσότερο, εγώ όμως καλώς ή κακώς δε μπόρεσα να το διαπιστώσω.
Είδα ένα μικρό σχετικά λιμάνι περιτριγυρισμένο από ξερά βουνά και βιομηχανικές άσχημες εγκαταστάσεις. Αν δεν υπήρχε η γνώριμη τουριστική ανάπτυξη με τα καφέ και τα εστιατόρια πέριξ του λιμανιού, πολύ δε περισσότερο η επιβλητική υπερυψωμένη Καθολική εκκλησία, θα νόμιζα ότι βρίσκομαι σ' ένα οποιοδήποτε άλλο ελληνικό νησί και όχι στην πανέμορφη Σύρο.

Η αλήθεια είναι ότι αναζήτησα, έστω και επιπόλαια, να βρω τα ίχνη του Μάρκου Βαμβακάρη χωρίς αποτέλεσμα. Το σφαγείο που δούλευε ο γεννήτορας του ρεμπέτικου τώρα έγινε αρτιστίκ κρεπερί με σπιτικές τάρτες ή κοσμική ταβέρνα κάτω από κληματαριές. Κανένα Σκύλα μ' έκανες και λιώνω δεν άκουσα, παρά μόνο τις διενέξεις τουριστών στα στενά γραφικά σοκάκια.

Ίσως οι ομορφιές του νησιού να βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του, στην Ποσειδωνία ή Ντελαγκράτσια, εκεί που βρισκόταν ο Νίκος Κυπουργός και γι' αυτό δε στάθηκε δυνατή η συνάντηση μας. Ωστόσο, ο Κυπουργός ήρθε στο live του λόλεκ. Θα τα πούμε παρακάτω.

Υπεύθυνος για τη συναυλία του λόλεκ στη Σύρο ήταν ο Θέμης Ροδαμίτης, γνωστός μουσικός παραγωγός και καλλιτεχνικός διευθυντής των φεστιβάλ Ερμουπόλεια και Ποσειδώνεια. Αυτός προλόγισε στο κοινό της Σύρου τον νέο τραγουδοποιό, αρκούμενος στο, ομολογουμένως καλογραμμένο, δελτίο τύπου της εταιρείας του λόλεκ, Inner Ear.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο θερινό σινεμά Παλλάς, λίγα μέτρα πιο κάτω από το Δημαρχείο της Ερμούπολης, στο κέντρο της πόλης, και έφερε τον τίτλο Στα καλοκαιρινά σινεμά. Είχε πολύ κακό ήχο - μάλλον θά 'ναι αυστηρά ελληνικό αυτό το θλιβερό προνόμιο -, σμήνη αιμοδιψών κουνουπιών

και κάτι ντραμς που σε κάθε τραγούδι τούς έφευγε κι από ένα πιατίνι, εξαγριώνοντας δικαιολογημένα τον ντράμερ Δημήτρη. Πάλι καλά που ο Κώστας, σαν μουσικός - ασκητής μοναχός, κουβαλάει το piano rhodes από το σπίτι του και δεν χρεώνει την τέχνη του με τις κακοτεχνίες και τις ελλείψεις αθηναϊκών, νησιωτικών και επαρχιώτικων διοργανώσεων. Όσο για τον άλλο Δημήτρη, τον μπασίστα, αυτός ίσως ήταν ο μόνος που το χάρηκε, δέσμιος της μόνιμης ιλαρής διάθεσης του για εξωστρεφείς, χορευτικές σχεδόν, ροκάδικες εμφανίσεις!

Το πιο ευχάριστο απ' όλα όμως ήταν η θερμή ανταπόκριση του κοινού της Σύρου, αποτελούμενο από άτομα όλων των ηλικιών. Μου έκανε εντύπωση η παρουσία πολλών μικρών παιδιών! Ποιος ξέρει - σχολίασε δίπλα μου ο μπασίστας Δημήτρης - θα είδαν οι γονείς το όνομα λόλεκ και θα έφεραν τα πιτσιρίκια τους μήπως δουν τίποτα σε στυλ...μπόλεκ και λόλεκ!

Απόλυτη ησυχία επικράτησε όση ώρα ο λόλεκ επί σκηνής ερμήνευσε τα τραγούδια του από το Alone και τον Αχινό. Στο Have you noticed, το χειροκρότημα έπεσε απ' τις πρώτες νότες, αποδεικνύοντας ότι οι περισσότεροι εκεί πέρα τελικά γνώριζαν καλά τον καλλιτέχνη. Εγώ την έβγαλα καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας καθισμένος στη σκηνή, σε μία γωνία, με μπίρες και πολλά τσιγάρα, έτοιμος για λήψη με τη βιντεοκάμερα στα κομμάτια που ήθελα, βάσει του list που είχα στα χέρια μου. Αυτή ήταν και η αιτία που δε μπόρεσα να δω τον Κυπουργό, ο οποίος προσήλθε στο σινεμά, παρακολούθησε ένα μεγάλο μέρος του live και αποχώρησε.

Ουδεμία σχέση, πάντως, το κοινό της Σύρου μ' αυτό της Κέρκυρας. Δεν πάνε πολλές εβδομάδες που ο λόλεκ με τους Τεφλόν εμφανίστηκαν στο νησί των Φαιάκων για να παίξουν μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σωκράτη Μάλαμα (άσχετο)! Και να πεις με τον Μάλαμα, ψιλοκολλάει ο λόλεκ, song-writers- που λένε- τροβαδούροι και κιθαρωδοί αμφότεροι, πάει στο διάολο. Με τη Ζουγανέλη τι σχέση είχε ο εναλλακτικός και underground από ηχητικής και αισθητικής άποψης λόλεκ; Αποτέλεσμα ήταν να αποδοκιμαστεί από τους μισούς ανθρώπους που βρίσκονταν στον χώρο, αλλά και να πωρωθούν άσχημα οι μουσικοί του με αποτέλεσμα να τα σπάσουν κυριολεκτικά επί σκηνής! Ήταν ένα από τα καλύτερα live μας, το φχαριστηθήκαμε ολόψυχα, μου διηγούνταν τα παιδιά. Ο Κερκυραίος Βασίλης Γισδάκης απ' την άλλη, που επίσης παρακολούθησε τη συναυλία του λόλεκ στο νησί του, μού 'χε τηλεφωνήσει για να με ενημερώσει πόσο ντράπηκε με την καφρίλα των Κερκυραίων. Τον ηρέμησα βέβαια, όταν τού 'πα πως το κοινό του Μάλαμα είναι μονίμως καυλωμένο για τα λαϊκοέντεχνα σουξέ του, οπότε δε θά 'πρεπε να περιμένει και καλύτερη αντιμετώπιση απέναντι στις νωχελικές αγγλόφωνες μπαλάντες του λόλεκ και τα άγρια ηλεκτρισμένα νέα τραγούδια του.

Τέλος πάντων, όπως είπαμε, σε αντίθεση με τους Κερκυραίους, οι Συριανοί απόλαυσαν πραγματικά τη συναυλία και ώθησαν τον τραγουδοποιό σε ένα unplugged ανκόρ με το Παπάκι του Άσιμου και το δικό του River of diseases.

Τα μεσημέρια τα καλοκαιρινά, τη μύγα κυνηγούσε απ' τη σαλάτα η μαμά...τραγούδησε μια φορά κι έναν καιρό ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας. Εμείς βέβαια δε φάγαμε σαλάτα, μεταξύ άλλων εδεσμάτων (μεσ' στη λαδίλα ήταν), κάποιο μεσημέρι, αλλά το βράδυ, αμέσως μετά τη συναυλία.

Αίνιγμα: Σε ποιού χέρι ν' ανήκουν αυτά τα δάχτυλα που βουτάνε μεσ' στη ντομάτα; Στου ίδιου του λόλεκ, στου πιανίστα, στου μπασίστα ή στου ντράμερ του; Όποιος το βρει, κερδίζει πρόσκληση για το επόμενο live τους στην Αθήνα!

Μαζί μας ήταν και ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και πανταχού παρών, Γιώργος Κεφαλλωνίτης Perou, με τη νεαρά σαντουρίστρια, της οποίας δυστυχώς δε συγκράτησα το όνομα και ζητώ συγνώμη γι' αυτό. Ο Perou θα άνοιγε την επόμενη μέρα τη συναυλία του Σπύρου Γραμμένου στη Σύρο.

Εδώ η κανονική φάση των φωτογραφιών μέσα από τη νερομπουκάλα που τράβηξε ο λόλεκ και που αναρτήθηκαν ήδη σε παρακάτω post.

Κι εδώ ο λόλεκ γεμίζει με οίνο ερυθρό το ποτήρι του. Σα να λέμε Γιάννης κερνάει-Γιάννης πίνει!

Την ώρα που γίνονταν όλα αυτά κατέφτασε το sms του Κυπουργού στο κινητό μου, που έλεγε ότι πρόλαβε ν' ακούσει τέσσερα κομμάτια του λόλεκ, τα οποία τον κέρδισαν με τον underground ήχο τους. Αυτός έχει πράγματα να πει και τα λέει καλά, μου αρέσει, ήταν σε γενικές γραμμές το σχόλιο του συνθέτη για τον λόλεκ!

Την επόμενη, αναλωθήκαμε στα τετριμμένα: μπουγάτσα Θεσ/νίκης στη Σύρο και καλά που βρέθηκε η εικονιζόμενη μπουγατσαρία, διότι η απέναντι, στην οποία είχα οδηγήσει εγώ την παρέα, θα γινόταν αιτία να τις φάω πρωί-πρωί από τον Τσιώλη...

Άντε και μια βόλτα στα ενδότερα του νησιού, έτσι, για να μη λέμε ότι είδαμε μόνο το λιμάνι. Πάντως, πολύ ανηφόρα και καλντερίμι, βρε παιδί μου, δε λέει, κοψομεσιάζεσαι για να πας λίγο παραμέσα. Γι' αυτό τελικά μπορεί να μην τα γουστάρω τα, για άλλους, γραφικά κυκλαδίτικα νησιά.

Κι ένας καφές άθλιος, ντεκαφεϊνέ και νερομπούλι, σε εξίσου γραφικό συριανό καφενέ, λίγο πριν το πλοίο αναχωρήσει για Πειραιά.


Αυτά λοιπόν συνέβησαν το διήμερο 16 - 17 Αυγούστου του 2011 στη Σύρο με αφορμή το επιτυχημένο live του λόλεκ. Σε λίγες μέρες αναχωρώ για την Κρήτη, όπου θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ, προορισμένο για την αγορά του dvd, που είχα φτιάξει για τον Στέλιο Καζαντζίδη. Θα πρέπει σιγά-σιγά να κάτσω να γράψω το κείμενο που θα διαβάσω λίγο πριν την προβολή, αν και ευτυχώς θα πάμε εκεί μαζί με τον πρύτανη της Ανωτάτης...Καζαντζιδικής, Κώστα Μπαλαχούτη. Αυτά είναι! Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει και, εν προκειμένω, ο μύλος του bosko αλέθει από Καζαντζίδη μέχρι λόλεκ!

158 σχόλια:

pl@νόδIοS παρατηρητής είπε...

h anamenomenh anarthsh ths syrou epiteloys anevhke ... ton lolek den ton hksera omologoymenws ... katevasa ton disko toy alone kai exw entypwsiastei me to have you noticed ..... na pw oti eliwsa xthes me ta comments dyo blogger poy malwnan gia enan typa ....xaxax poly gelio kai h apanthsh .... kai mia erwthsh o lolek pera toy alone kai toy axinoy ton opoio disko prepei na promitheytw apo to public exei allo disko ...psaxnw kai sto google alla vgazei liga gia ergografia kai loipa ....

despinach. είπε...

Μπράβο στον Λόλεκ, έτσι δυνατά!!!

Και για σένα Βoskaki, καλή κάθοδο & διαμονή εις την νήσο μας!! :)

maria_cheguevara είπε...

Πιανιστας δαγκωτο :)
Καλα να περασεις στην Κρητη!

μ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε...

Αγαπητέ Αντώνη καλησπέρα. Καλώς ήρθα στη παρέα σας. Θράσος! Παρακολουθώ τα μιάσματα και είναι όντως μια χρήσιμη καλλιτεχνική ατζέντα. Όσο για το ύφος γραφής σου, περιέχει γνώση και μελέτη αλλά και προσωπικές καταθέσεις που δηλώνουν ευαισθησία και χαρακτήρα. Ο ρεαλισμός που σε διακατέχει με βρίσκει ομόψυχη. Θα ήθελα να προσθέσω κάτι για τη Σύρο. Μη ξεχνάκανείς να επισκεφτεί το Ινστιτούτο Κυβέλη,άλλο ένα στολίδι του νησιού με ιστορία. Λίγο πιο πάνω απ τον Αγιο Νικόλαο. Γνωρίστε τη Βαλεντίνη Ποταμιάνου, ταξιδέψτε με αντικείμενα και κοστούμια, μυρίστε παλιό θέατρο σαν μέσα από τις σελίδες του Μάνου Ελευθερίου ΄΄Λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα΄΄. Χριστίνα

BOSKO είπε...

Διαμαντής...
γειά σου, Διαμαντή
όχι, ο λόλεκ έχει βγάλει μόνο αυτούς τους δύο δίσκους. Το αναφέρω νομίζω και μέσα στο post, αν προσέξεις. Τους βρίσκεις εύκολα σε κεντρικά δισκοπωλεία.

* πάλι άλλαξες την προφιλόφατσα; Αποφάσισε!
χειρότερος από μένα έχεις γίνει:-))

BOSKO είπε...

despinach. ...
αύριο πρωί αναχωρώ ακτοπλοϊκώς. Δευτέρα βράδυ η εκδήλωση. Πιστεύω, Τρίτη ή Τετάρτη το αργότερο, να επιστρέψω. Κρίμα που δε θα βρεθούμε, αλλά ούτως ή άλλως τα λέμε και στην Αθήνα εμείς.

BOSKO είπε...

Μ. ...
Bingo!
στο επόμενο live του λόλεκ θα έχεις πρόσκληση από μένα, αρκεί να είσαι Αθήνα βέβαια:-))

σ' ευχαριστώ!

BOSKO είπε...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ...
γειά σου και σένα, καλή και ευγενική Χριστίνα. Το σχόλιο σου είναι χρήσιμο για όποιον προτίθεται να ταξιδέψει στη Σύρο και να γνωρίσει τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του νησιού. Πες μου, ξεναγός είσαι ή τουριστικός πράκτορας; Χαίρομαι που διαβάζεις Άσματα και Μιάσματα - και όχι σκέτο μιάσματα - και να έρχεσαι να σχολιάζεις όποτε θες:-))

despinach. είπε...

...κρίμα δε λες τίποτα Boskaki & που πολύ ήθελα να πάω εκεί & που σε έχω πεθυμήσει!
θα τα λέμε όμως σε λίγες μέρες στην Αθήνα σε καμιά καλή συναυλία! ;)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε...

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Όχι δεν είμαι τίποτα απ΄αυτά! Αγαπώ τις τέχνες, το θέατρο και γενικώς περιφέρομαι κοντά σας! Σόρυ που για λόγους συντομίας κατακρεούργησα τον τίτλο! Χριστίνα

BOSKO είπε...

despinach. ...
δεν πειράζει, θα τηλεφωνηθούμε όπως και νά 'χει! Καλά να περνάμε!

BOSKO είπε...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ...
νά 'σαι καλά, γλυκειά μου. Χαρά μου να περιφέρεσαι κοντά μου/μας!

pl@νόδIοS παρατηρητής είπε...

xaxa nomizw pws katastalaksa se ayth th photo ...vevaia aprovlepto on ws eimai ayrio methayrio mporei na ksanallaksw ...to blog na deis toy exw allaksei ta fwta ..ana dyo meres kai allagh style .... ti na leme twra .... eyxaristw gia thn plhroforia tha to psaksw ...twra anevainw giannena opote tha paw pros public ... pantws den toys asdiko toys syrianoys ..to have you noticed einai kommatara ... pes toy an mporei na valei sto programma toy kamia synaylia sta giannena mes to xeimwna ... mas exoyn trelanei sta clubweidh bitakia ...

BOSKO είπε...

Διαμαντής...
και δε φτάνει που αλλάζεις προφίλ και τρομάζουμε να σε αναγνωρίσουμε, γράφεις και σε greeklish, που δεν τα γουστάρω καθόλου:-))
νέος είσαι στο blogging, θα μάθεις.
νά 'σαι σίγουρος, το σχόλιο σου θα διαβαστεί τόσο από την Αντιγόνη, τη μάνατζερ του λόλεκ, όσο κι από τον ίδιο τον τραγουδοποιό, οπότε...

pl@νόδIοS παρατηρητής είπε...

Το προβλημα με τα γρεεκλισ πρέπει να το διορθώσω ...ευχαριστώ πολύ θα χαρούμε πολύ να τον δούμε στα γιάννενα ... φέτος ήρθαν αγαπημένοι καλλιτέχνες απο τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Διονύση Τσακνή μεχρι την Ελένη Πέτα και τον Μάργαρη ... Ο Λολεκ πρέπει να ανέβει μια βόλτα ... :))

BOSKO είπε...

Διαμαντής...
για να δούμε!
έχει και πολύ φοιτητόκοσμο στα Γιάννενα!
ΟΚ, Διαμαντή, εδώ θά 'μαστε και θα τα λέμε!

τ2φ είπε...

Με τον καλό τον λόγο,μέλι στάζει το στόμα σου (για τη σύρο),πάντως η χαλβαδόπιτα έγραψε.

BOSKO είπε...

τ2φ...
ε, τι να γράψω, ρε συ, πήγα εδώ, πήγα εκεί και τα τοιαύτα; αφού δεν είδα και τίποτα και το λιμάνι δεν μου έκανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση.
καλά δηλαδή που ήρθε κι η ΧΡΙΣΤΙΝΑ και μας έδωσε δυο-τρεις περισσότερες πληροφορίες για το νησί.
ναι, γαμάτες οι χαλβαδόπιτες. Χθες βράδυ έφαγα την τελευταία, γελώντας ξέρεις με τι, ε;

τ2φ είπε...

Ξέρω ξέρω Αντωνάκοοοοοο,πάντως είναι ωραία η σύρος πέρα απο την ερμούπολη έχει φοβερα μέρη και παραλίες,λίγο οικογενιακή φάση αλλά ωραία.Αύριο πρωι φεύγεις για κρήτη;

BOSKO είπε...

τ2φ...
περιμένω τηλέφωνο από τον διοργανωτή για να μου πει όνομα πλοίου, ώρα κλπ. Πρωί φεύγω, πάντως. Άσε που πήρε ο άνθρωπος στις 11, αλλά εγώ φυσικά κοιμόμουν, μετά τα καθιερωμένα πλέον διαδικτυακά ξενύχτια μας. Και μια και τον λένε Γιώργο Χατζηδάκη, νόμιζα πως μου τηλεφωνούσε μεσ' στον ύπνο μου ο θετός γιος του Μάνου. "Τι θέλει να κάνω στην Κρήτη;" είπα μέσα μου "να κιν/φήσω καμιά συναυλία με τον Φραγκούλη;" Μετά κατάλαβα, δήλωσα ότι ακόμη κοιμάμαι κι από εκείνη την ώρα περιμένω νέο τηλεφώνημα.

llll είπε...

Κυρία Χριστίνα είστε πολύ μελιστάλαχτη και ομόψυχη αλλά και κατακρεούργα,μεσιμεριάτικα τόσο ποιητική,μπράβο!

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
να είσαι πιο ευγενικός, φίλε μου, με τους νέους επισκέπτες μου, όπως και γενικώς με ανθρώπους που δε γνωρίζεις. Είδες πως έγινες μπίλιες με τη μενεξε χθες βράδυ στο δευτερόλεπτο. Εγώ εδώ μέσα δεν θα σ' αφήσω. Άντε, τράβα στο θερινό ΙΕΚ και μη μου πειράζεις τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

llll είπε...

Δεν είπα τιποτα κακό βόσκο,απλα είναι σαν την μενεξέ,γεμάτη γνώσεις,και εμένα η γνώση με εκνευρίζει.

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
ε, πως δεν είπες; Ειρωνεύθηκες. Η κοπέλα δε φτάνει που μπήκε και μας άφησε ωραίες πληροφορίες για τη Σύρο, θα πέσει τώρα και θύμα χλευασμού λόγω της ευγένειας της; Δεν έχεις καθόλου καλή συμπεριφορά, Φάνη, και θά 'πρεπε να σε έχει διδάξει το ποιοτικό χιούμορ της andromeda. Δεν πειράζει, θα μάθεις κι εσύ, τώρα βγαίνεις στη ζωή.

llll είπε...

Συγνώμη βόσκο,δεν είμαι τέτοιος, με έχουν διαφθήρει και ηδεικά κάποιος φ.κ.ρ.,χριστίνα συγνώμη πες μας κι άλλα για οποιο νισί θέλεις,εμένα μου αρέσει η Ευβοια αλλά και το Κρανίδι.

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
καλά, άμα είναι νησί το Κρανίδι, εγώ ειμ' ο Κόκοτας! Τέλος πάντων, αν δεν έχει σπαστεί η ΧΡΙΣΤΙΝΑ από το υφάκι σου, ας επανέλθει κι ας σου απαντήσει, Φάνη Χανιώτη!

andromeda είπε...

kala exete poly plaka
aaxxxxx!!
sas pao!!!
bosko xthes pali den gamithika me ton gagkoura pou empleksa!!
teleios fsst boiiiing!!!

BOSKO είπε...

andromeda...
δε γαμήθηκες πάλι, πουλάκι μου, ε;
κι εμείς δηλαδή τι φταίμε;
άιντε, κάν'τηνα τώρα, μη μπει η Maria_Adouaneta και σου αλλάξει τον αδόξαστο!
γειά σου, γειά σου, αγάμητη andromeda μου!

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΦΑΝΗ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΓΚΑ ΕΓΩ,ΑΛΑΝΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ.ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΣΟΥ,ΦΤΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ.

andromeda είπε...

kale olo me dioxnete tin ksanthia!
na meino i na fygo?
apofasiste guyyyyyyss!!
Sas agapaoooo!
niaouououou!

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΦΥΓΕ ΑΠΛΑ!

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
θύμησε μου, Φ.Κ.Ρ., τι σημαίνουν τα αρχικά του nickname σου;
άσ' το μωρέ το κορίτσι, είδε φως και μπήκε! Μην το αποπαίρνετε όλοι!

BOSKO είπε...

andromeda...
κάτσε αν σ' αρέσει, απλά προσπάθησε να μην πετάς μαλακίες, φυσική ξανθιά μου!

andromeda είπε...

Fevgo...Tha ta poume apo to block mou pou tha exei mono sklirous antres ohi maries adouanetes kai tragoudistries aristeres tis papariga.
xaxaxaaxxx FKR mou eisai gia potaki sto hockston?? kernao antraki mou
niaouououou

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΗΝΥΓΟΣ ΡΟΔΕΛΑΣ ΛΕΜΕ

BOSKO είπε...

andromeda...
άντε, τά 'παμε, πάρ' τον αγκαζέ τον Φ.Κ.Ρ. και όρμα στο Χόστον μπας και γαμηθείς κι ησυχάσεις κι εσύ κι εμείς!
ρε τι τραβάω καλοκαιριάτικα...

andromeda είπε...

Boskaki kai s'exo pethimisei kai pote tha ertheis kai aaaxxxx pos tis varieme tis aristeres culturiares gomenes!!
ciaoooo fevgoooo guys!!!

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
χαχαχαχαχα
αυτός είσαι λέμε!

BOSKO είπε...

andromeda...
πες μου πρώτα που αναφέρεται το σχόλιο σου αυτό και μετά θ' αποφασίσω για την ποινή που θα σου επιβληθεί.
τζους τώρα, τζους!

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!

llll είπε...

Α ΣΟΡΥ ΤΟ ΛΙΝΚ
http://www.youtube.com/watch?v=zyRWD7UCEQI

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
εγώ να δεις!

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
σ' αρέσει η Ελεωνόρα, Φάνη;
εγώ, τό 'χω ξαναπεί, ούτε ένα τραγούδι της δεν ξέρω, ειλικρινά!

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
είδες πού 'χα δίκιο να μην το αποπαίρνουμε και χάσουμε τέτοιο κομμάτι; συλλεκτικό!
και σκέψου ότι είχαμε ξεκινήσει με καυγάδες εδώ μέσα!

ΣΤΕΛΑΡΑΣ είπε...

Μπόσκε κοίτα να τα πεις καλά στην Κρήτη, αλλιώς θα σου δώσω μια να σπάσεις, αχ ρε blogger γυάλινε!

BOSKO είπε...

ΣΤΕΛΑΡΑΣ...
τι, ο Στελάρας είσαι;
αχαχαχαχαχα RESPECT!
μείνε ήσυχος, θα σε βγάλω εγώ ασπροπρόσωπο!

Φ.Κ.Ρ. είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KgPPCrJvruo

ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΣΤΑΣΗ!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=T2llFLEPVfE&feature=related

Фе́ммe скатале είπε...

Παρτε βιμπρατα ατελειωτα κοσμε. Βιμπράτο για παντα, πόζα για πάντα..αυτα ειναι Ζητω το ελληνικο τραγουδι. ΦΚΡ παρε τη ροδελα μου.

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
σ' ευχαριστώ, αν και δεν πιστεύω ότι ανήκει στις καλύτερες στιγμές της. Άπό τις εκπομπές στυλ Μπήλιω κακώς, κατά τη γνώμη μου, ανεβάζουν κάποιοι βίντεο στο youtube.

Фе́ммe скатале είπε...

Μαλλον εννοει να την παρεις στο παρτυ σου ρε.

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
άπαξ κι είσαι μποφιλικός θα συνεννοηθούμε! Κομματάρα!

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta...
βρε καλώς την!
είναι μια τάση κι αυτή του ελληνικού έντεχνου τραγουδιού, αν και παραείσαι υπερβολική στις αντιδράσεις σου:-))

Фе́ммe скатале είπε...

Οχι υπερβολικότερη των τραγουδιστριουληδων της π-ρ-οζας αγάπη μου.

andromeda είπε...

Edo eisai, antouanetitsa mou kotitsa mou? Den pas mpofiliou e??
Les na ginoume files ke na se kykloforiso gazaki na fame pou olo pinas? aaxxxxaxaxaxa

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta...
χαχαχαχα, σταματήστε, χτυπιέμαι χάμω πάλι!

llll είπε...

Μήπως η Χριστίνα είναι cross dresser;

Φ.Κ.Ρ. είπε...

Ο ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΣΚΟ Η ΜΕΘΑΔΩΝΗ!

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
πάει, αυτό ήταν πάλι, μαζεύτε με!
αχαχαχαχαχαχα

Фе́ммe скатале είπε...

Εδω εισαι μωρη κουράδα; Ανδρομεδα ανηκεις σε κεινο το τελευταιο ειδος υπαρξης που προκειμενου να πάρει λίγη σημασία μπορει να ξεφτιλιστει σε βαθμό που αν αμέσως μετά κοιταχτεί στον καθρεφτη, το είδωλό του θα τον αυτοκτονήσει.

Λοιπον αφου ηρθε η διαρροια κι αφού κι εσυ με λογοκρίνεις φεύγω πάλι. Σας αφήνω με αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=GUcXI2BIUOQ

μήπως μάθει ο κόσμος τι θα πει τραγουδίστρια, και μηπως μαθουν κι οι τραγουδίστριες τι πρεπει να τραγουδανε και τι ΟΧΙ.....΄Τα οχι που λεμε σαυτη τη ζωη πρπει να ειναι παντα σημαντικότερα απο τα ναι...σας αγαπώ

υ.γ: μποσκιδη το βραδυ θα μαρτυρησεις.

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
ναι, έφυγε ο μαλάκας και μου κουβαληθήκατε όλοι εδώ! Ελάτε να το κάνουμε πουτάνα! Δεν υπάρχετε! Είμαι το υποκατάστατο σας!

Annabel είπε...

kale to 'xete to 'xete!
pethainooo! aaxxx!

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta...
ε, κάτσε ρε μαλάκα τώρα, που πας;
μην είσαι ξενέρωτη.
άσ' τη να λέει, θα βαρεθεί και θα φύγει.
enjoy yourself κι εσύ λίγο, εδώ μέσα γελάμε αυτή τη στιγμή, δεν το καταλαβαίνεις;
λατρεύουμε Nina Simone, ανυπέρβλητη!

BOSKO είπε...

Annabel...
τό 'χουμε κι εδώ λες ε;
εσύ και να λείπεις, μωρή σάικο;

Фе́ммe скатале είπε...

Ε οχι και να εχω γατσρεντερικες διαταραχες απο το γκουντα ρε μαλάκα. Ανδρομέδα σου χώνω όλο το young chang της Nina στον κώλο

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΝΙΝΑ ΣΙΜΟΝ;ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ;

Фе́ммe скатале είπε...

Τι να καταδεχτει μωρη. Καλυτερα να τον κοψει με ζιλετ να τον βαλει μεσα σε σαλατα σεφ. αντε να λουστεις που εισαι απο τι λιγδα σα βρεμμενο πουλι

andromeda είπε...

boske thanxx gia ta kalo sou loyia ston aswto alla fevgo gia diakopes prin tin exetastiki , avrio kai gyrnao telos mina
tha sas parakoloutho pou k pou
pao kefallonia.
se paw bosko , kai mu to lege o aswtos oti otan de vrizeis eisai cool atomo kai psagmeno
@ aduaneta tyravas megalo zori mazi mu ee xairomai to xo afto : na travane megalo zori gia party mou
pare tora ton vouvalopaido kai kante kamia volta sta blogs xixixi!
sas latrevo
take care guys& girlzzz
pisoglendis einai thriskia agapi mu
we believe in pisoglendis
we follow bosko
we love aswtos and let the others eat our dust

andromeda είπε...

a kai ksehasa kati sxolia meta tis 3 to vrady sto post tou pisoglenti de ta kana ego
ekeini tin ora xlavadiaza ena 19riko tekno ( to 19 panta se cm ok?)

Фе́ммe скатале είπε...

Ναι μοντελο αγορι μου αλλα εβαλε μερικα κιλα επειδη ετρωγε πολυ γκουντα και το πρακτορειο την ετζασε κι ειπε ν αρχισει να τραγουδαει. Ξεκινησε απο χαμηλα μαζι με την ελεωνορα ζουγανελη , μετα ανεβηκε σκαλοπατια, την πηρε η νατασσα να κανει φωνητικα και μετα ειπε να κανει σολο καριερα, γιατι δεν αντεχε με την ψωλο καριερα των αλλων.

andromeda είπε...

Gouda mari sakafliara exeis esy sto tservelo sou paliopipa! Oussstttt!!
ax agapao kai miso!!

andromeda είπε...

den xero ti exoun pathei oloi kai me klwnopoioun
eimai megali firma telika hahahahah

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
είδες κι εσύ τα χάλια σου;
για να κυνηγάς φανατικά ροδέλες, δε γνωρίζεις μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες του 20ου αι.

Фе́ммe скатале είπε...

ρε ανδρομεδα, σοβαρα τωρα. Δεν το χεις κουκλα μου θα στο πει κι η αναμπελ. Δεν το χεις. Αει πανε να κανεις πρασορυζο να φας.

BOSKO είπε...

Κορίτσια κι αγόρια, με έχετε πεθάνει, δεν σας προλαβαίνω! Σε καλό μας πάλι σαββατιάτικα!

annabel είπε...

den to xeis ksekoli, oust ouuuuustttt vromas tirila

BOSKO είπε...

andromeda...
ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται.
φαίνεται πως παραέγινες δημοφιλής και σε αντιγράφουν.
καλή φάση!
άντε, πες του ασωτου γιου να ανατινάξει τα ip μας να δούμε τι σατανικό κόλπο παίζει!

llll είπε...

Είσαι καλό παιδί όταν δεν βρίζεις;ωωωωωωωωωω

Фе́ммe скатале είπε...

Oριστε, τοπε. Αντε τωρα στο φεισμπουκ να κανεις ποουκς και λαικς γιατι εδω μονο dislike εχει για την παρτη σου.

BOSKO είπε...

Αει πανε να κανεις πρασορυζο να φας.

Maria_Adouaneta, θεά!
χαχαχα

andromeda είπε...

Bosk ego eimai i original andromeda. Oles oi ales einai imitasion lol
tespa misoume ki oi dio antouaneta ke tin afino na troei ti skoni mas!!
aaxxxxaa
ciaoooo babys gia sou Antouaneta megali artista tou cabaret axaxaxa

Фе́ммe скатале είπε...

ρε μυριζει σαπιο κρεας; αα δεν εφυγε ακομα γι αυτο. Δεν πειραζει που δεν εβγαλες δημοτικο κοριτσι μου μπορουσες να γινεις κορδελιαστρα γιατι δινεις τζαπα λεφτα στο ιντερνετ;

Annabel είπε...

kale den eimai ego i Annabel i original.
alla to 'xete to 'xete

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
"Αντωνάκο;ωωωωωωωωω"
χαχαχαχα, respect ρε φίλε, όποιος κι αν είσαι!

BOSKO είπε...

andromedes...
δε γαμιέται ποια ειν' η ορίτζιναλ και ποια ειν' η ιμιτασιόν!
είπαμε, αφήστε τις μιζέριες κι απολαύστε το και φάτε βέβαια και το δέον αντουανετίκειο μπινελίκι σας!

andromeda είπε...

Kalitera tou dimotikou para katavothra san esena lol
axaxaxaxaxa Skatokomounistria latzerissa

BOSKO είπε...

Annabel...
εσύ αφού τό 'χουμε, μη σκας για τα υπόλοιπα!

BOSKO είπε...

andromeda...
εσύ τώρα ποια απ' τις δύο andromedes είσαι;
ρε παιδιά, έλεος, ένας-ένας, δεν σας προλαβαίνω!

llll είπε...

Να πω ένα ανέκδοτο;Τι κάνει ένα στυλο όταν είναι στην κίνηση;

llll είπε...

bic-bic

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
για πες...

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
μπράβο, boy.
λέτε κι άλλα τέτοια στο κυλικείο του σχολείου;
αχαχαχα

llll είπε...

Ναί,όπως το πώς λέγεται ο πιο αργός οδηγός αγώνων φορμουλα 1...

Νίκι Λάου-Λάου Λάουντα
καλο;

BOSKO είπε...

Φάνης Χανιώτης...
αυτό ήταν πολύ καλό, μπορώ να πω!

Μήτσος Πεοκρούστης είπε...

Τελικά κι από ΄δω μέσα μπορώ να μαζέψω πολλά νέα μέλη!

Μήτσος Πεοκρούστης
εκ μέρους του Συνδέσμου Ψωλοβρόντηδων Αθηνών & Πάσης Ελλάδος

BOSKO είπε...

Μήτσος Πεοκρούστης...
γειά χαρά, Μητσάρα!
εσύ τι λες, τό 'χουμε;

Φ.Κ.Ρ. είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ!ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΛΕΜΕ.ΜΠΟΣΚΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΧΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΕΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ.

BOSKO είπε...

Φ.Κ.Ρ. ...
από Σεπτέμβρη ξεκινάνε οι εγγραφές, είπεν ο Μητσάρας.
τρέξε να γραφτείς απ' τους πρώτους λοιπόν, μια και τακιμιάσατε!

Δήμητρα Λάτυβτ είπε...

100

BOSKO είπε...

Δήμητρα Λάτυβτ...
χαχαχαχα, το περίμενα 100% κι εγώ!

ασωτος γιος είπε...

Μποσκο σας διαβαζω απο Σαντορινη ρε!
Εχετε πολυ πλθκα!
Κι εγω εδω με το μωρουλινι μου ακουμε Αλεξια και τρωμε Παλαμηδα.
Παλαμηδας Θεος οπως και Αρλετα.
I love Πλατωνος επισχς!

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
γειά σου, ασωτε γιε!
καλό καλοκαίρι εύχομαι!
άκου και τίποτ' άλλο, όμως, όχι όλο τα ίδια και τα ίδια!

ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ είπε...

ΠΑΡΤΕ! ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΦΡΕΣΚΑ!

BOSKO είπε...

ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ...
εντάξει, εντάξει, πήραμε χαλβαδόπιτες, το ίδιο κάνει!

ασωτος γιος είπε...

χαχα κλωνοποιησες και μενα ρε συ? καλα παλαμιδας θεος δε το συζητω αλλα μονο ως τραγουδιστης, δεν ειμαι σαντορινη σημερα εχουμε κατεβει σ αλλο νησι
χα! στη εφερα!
και αυτη την στιγμη ακουω santana
σε σοκαρα εε
χα!
καλα να περνατε

ασωτος γιος είπε...

και επισης σιχαινομαι τη λεξη μωρουλινι, οποιος με κοπιαρε δε με ξερει καν!
α και μποσκο την αλεξια θα την δω LA τελη σεπτεμβρη
θα της δωσω χαιρετισματα

ασωτος γιος είπε...

σορρυ ρε παιδια δε μπορω να παρακολουθησω ολα τα σχολια μια φορα τη μερα μπαινω
εχει καλυτερη θεα απο δω απ οτι να κοιτω τα μπλογκς
ριξε χολη αντουανετα χαχαχαχ

ασωτος γιος είπε...

και κατι τελευταιο το κανουμε πλακα με μενα κανενα προβλημα κλωνοποιηστε με
αλλα με το ονομα του γιαννη παλαμιδα ως ψαρι το θεωρω παιδικο !
ο παλαμιδας ειναι τεραστιος καλλιτεχνης
αν ο γιαννης προσβληθει αυτος που το γραψε θα αναλαβει τις ευθυνες του (σικ)

Фе́ммe скатале είπε...

Ρε ασωτες εισαι πολυ μεγάλη κότα. Χαλάρωσε δε σε κυνηγάει η αστυνομία. Μπόσκο θα αφήσεις το ίντερνετ να κάνουμε καμια τσάρκα;

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
ρε ασωτε, ειλικρινά, με όλη μου τη συμπάθεια, πως τα καταφέρνεις και γίνεσαι τόσο ξενερουά; όχι, πες μου, δηλαδή! Εδώ η andromeda και δεν παρεξηγήθηκε που από χθες έχει κατακλωνοποιηθεί κι έχει ενταχθεί μια χαρά στο τζέρτζελο. Χαλάρωσε, ειλικρινά δεν πήρα είδηση ότι είναι άλλος ασωτος, αφού δεν κλικάρισα πάνω στο όνομα. Στην τελική, άμα πιστεύεις ότι σε κλωνοποιώ, ανατίναξε τα ip μας, σε προ(σ)καλώ!
κοίτα εκεί να περάσεις καλά που βρίσκεσαι κι εδώ όλοι τον χαβαλέ τους κάνουν. Ναι, να δώσεις θερμούς χαιρετισμούς στην Αλέξια, αν και της ξανάστειλα μέσω της μάνατζερ του λόλεκ, πού 'ναι κολλητή φίλη της. Όσο για τ' άλλο που λες με τον Παλαμίδα, φανερώνει πως όποιος τό 'γραψε, έχει παραπάνω χιούμορ από σένα. Λίγο, ε; Άντε, have a nice time!

BOSKO είπε...

Maria_Adouaneta...
δυστυχώς ξυπνάω πρωί να κατεβώ Πειραιά για το καράβι. Θα τα λέμε, όμως. Εννοείται πως θά 'χω μαζί και το laptop.
Πολλά φιλιά!

ασωτος γιος είπε...

εγω για τον γιαννη ανησυχησα οχι για μενα
και οταν γινεται χαβαλες με μενα μονο το απεδειξα οτι μεσα ειμαι
αμαν ολο στην πιεση μ εχετε
αν δε παιξω το παιχνιδακι σας ολο μου τη λετε
και ειλικρινα δεν ειπα οτι με κλωνοποιεις εσυ, εσυ παντα παιρνεις προσωπικα οτι γραφω ασε που οποιος σε βριζει , ολο εμενα τηλεφωνεις και βριζεις
μη τα ξεχναμε κι αυτα
και ναι ειμαι μεγαλος ξενερας και παω βολτα με το μωρουλικι μου χαχα

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
έτσι μπράβο, καλά το πας!
θα σε φτιάξω εγώ εσένα, δεν υπάρχει περίπτωση!
θα πετάξεις στα σκουπίδια τα συμπλέγματα σου.
Συμπλεγματικοί είμαστε όλοι με τον τρόπο μας, άλλωστε,τουλάχιστον όμως το παλεύουμε.
χαλάρωσε, λοιπόν, ασωτε και δεν έγινε και τίποτα! "Φίλοι" σου είμαστε, καλή καρδιά...

ασωτος γιος είπε...

βρε χαλαρος ειμαι αλλα αν πες για παραδειγμα το διαβασει ο γιαννης θα πειο ρε μαλακα τι μαλακιες γραφεις αν δε ξερει..
αυτο εννοω
κι επισης διασκεδασα πολυ που εκανε ορθογραφικα λαθη αυτος που το γραψε γιατι δειχνει οτι μ εχει "τσεκαρει" με διαβαζει καθημερινα

andromeda είπε...

Αει πανε να κανεις πρασορυζο να φας.
akou tora ataka !
pos fenese oti eise pano apo 35 glukeia mu
ma lene tetoies atakes?
jesus!
bosce mpika gia ligo na sou doso filoures kai exo taxidi na etoimaso, ti kilotakia tha paro, ti mayio ase exo kai go themata
gevgo kai gw
kai i original adromeda eimai mono ego koritsia
eat my dust einai i ataka mu

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
έλα, έλα, το κουράσαμε!
ξέρεις εσύ, στείλε του Παλαμίδα στο facebook και ζήτησε του ταπεινά συγνώμη κιόλας!
εδώ στο δίφωνο, στη συνέντευξη που τού 'χα πάρει, οι γελοίοι τού 'χαν βάλει έναν απαράδεκτο τίτλο και πάλι το παλικάρι δεν είπε κουβέντα. Λες τώρα, λοιπόν, να παρεξηγηθεί ο καλλιτέχνης; μα, τι ειν' αυτά, καλά σου είπε η Maria_Adouaneta ότι δεν σε κυνηγάει κι η αστυνομία.

* ρε παιδιά, όποιος κι αν "υποδύεται" τον ασωτο, κόψτε το, δεν "τραβάει" η ομάδα.

τ2φ είπε...

ΑΣΩΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ.ΤΡΕ ΜΠΑΝΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΝΑ

BOSKO είπε...

andromeda...
αν πήγαινες εσύ Κρήτη ή εγώ Κεφαλονιά μπορεί και να συνταξιδεύαμε αύριο. Στο blog σου προσπάθησα, αλλά δε μπόρεσα να σχολιάσω. Next time.
καλό καλοκαίρι νά 'χεις κι εσύ!

BOSKO είπε...

τ2φ...
πες του τα, ρε τ2φ, γιατί εγώ μάλλον, παρά την υπερανάλυση των απόψεων μου, δε γίνομαι κατανοητός. Δεν πειράζει, όλοι οι καλοί παντού χωράνε, είσοδος ελεύθερη που λέει κι ο Τσιτί!

ασωτος γιος είπε...

με σενα φιλε χεστηκα αν θα τα χω καλα , με το γιαννη με νοιαζει ομως αν και ξερω οτι ειναι και χαβαλετζης και καλο παιδι, με τον μποσκο επισης γιατι εχουμε κοινους γνωστους και γιατι εκτιμω το ιστολογιο του, με τους αλλους επισης δε ξερω κανενα και δεν θαυμαζω κανενα , οποτε μου ειναι και αδιαφορο
επισης με το πισωγλεντη γιατι ο τυπος ειναι καρα ανετος και τον παω

ασωτος γιος είπε...

αντε καλα αφου ειμαι ξενερωτος και δε "το χουμε" δε ξαναπαιζω , θα παρω τα κουβαδακια μου και σ αλλη γειτονια απλα αν ας πουμε υπεργραφε καποιος μεταξυ αλλων ως μποσκο και εγραφε να ειμα εδω και τρωω με την μαρκιζα κωχ θα σαρεσε? δε θα ταν ακομψο για την μαριζα κωχ?

BOSKO είπε...

...με σένα φίλε χέστηκα αν θα τά 'χω καλά...
ωωωωωωωωωωωωωωω

ασωτος γιος είπε...

καλα ξεσαλωστε τωρα εγω θα ξαναμπω σε καμια 3-4 μερες
http://www.youtube.com/watch?v=3GlSOoiJIkY
αφιερωμενο χαχα

τ2φ είπε...

αντωνακο,ωωωωωωωωωωωω

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
δε νομίζω να παρεξηγιόταν η Μαρίζα, αφού στα 70s την αποκαλούσαν οι μουσικοί της "Γκαρίζα Ωχ", ενώ κι ο pisoglendis μού έλεγε ότι στο εξής οι κουλτουριάρες τρανσέξουαλ θα ονομάζονται Μαρίζα...Cock! Λες να παρεξηγηθεί η Μαρίζα ή να την αγγίζει ως καλλιτέχνιδα όλο αυτό; Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ, αγαπητέ, δεν νιώθουν να απειλούνται από τίποτα, πολύ δε περισσότερο από τη σάτιρα. Στην τελική, ο κλώνος σου δεν έγραψε τίποτα σχεδόν που να μειώνει τον καλλιτέχνη φίλο μας. Εσύ, αντίθετα, ξενερώνεις σύσσωμη τη μπλογκόσφαιρα και αποδεικνύεις περίτρανα πως δεν τό 'χεις, όπως θα έλεγε κι η σάικο η Annabel!

τ2φ είπε...

Επίσης άσωτε ξέρεις ποιός είμαι και χέστικες αν θα τα έχεις καλά μαζί μου;Άσε μην σου πω γιατί θα μας τρελάνεις στους τεμενάδες.

τ2φ είπε...

Όπως και να 'χει εσύ πετάγεσαι σαν την τσουτσου κάθε τρείς και λίγο σαν τον φτωχό συγγενή,αν έχεις πρόβλημα κάνε ένα ποστ στο μπλόγκ σου να γίνει της καριόλας,α!και σταμάτα να γλύφεις τον Μπόσκο,είναι τουλάχιστον βαρετό.

BOSKO είπε...

ασωτος γιος...
δεν την πήγαινα τη μακαρίτισσα, αλλά χαλάλι σου, λόγω της αφιέρωσης που μας κάνεις!
έλα που δεν θα μπαίνεις! Εγώ άμα είχα internet στο κινητό μου, θα πήγαινα ασυζητητί στο νοσοκομείο!

BOSKO είπε...

τ2φ...
λες να μην έχει καταλάβει ποιος είσαι, τ2φ; μπορεί, γιατί κι εμείς στην αρχή γίναμε μπίλιες και μετά κολλητοί φίλοι. Καλή φάση!

BOSKO είπε...

τ2φ...
cool, man!
με τον ασωτο έχουμε σκοτωθεί διαδικτυακώς ουκ ολίγες φορές και πάντα τα βρίσκουμε μετά, μην το φτάνεις στα άκρα πάλι.

ασωτος γιος είπε...

μα μαρεσει ο μποσκο , η γραφη του και οτι το ψανχει , δηαλδη οταν λεω τη γνωμη μου εχεις κατι να πεις ρε 2-3φ ελεος
κι αυτο βαρετο ειναι\
δε ξερω ποιος εισαι ετσι κι αλλιως και δε με νοιαζει
οπως φανταζομαι δε σε νοιαζει και σενα
ειμαι ενα ασημαντο μυρμηγκακι\επισης κατι που δε ξερεις ειναι οτι δεν γλυφω μποσκο μαλιστα καποτε ειχα κανει αναρτηση για κατι που μ ενοχλησε και εχουμε βριστει πολλες φορες\
αλλα το να παραδεχομαι οτι μαρεσει μαγκια μου
ειμαι φαν

despinach. είπε...

πάει το

κάψατε

το

σύρος VI!

:DDDDDDDD

τι έγινε ρε παιδιά, έχει πολλή ζέστη;

να κεράσω μια παγωμένη ρακή;

ασωτος γιος είπε...

πεστα ρε despinach.

Αλίκη είπε...

Να μας κεράσεις ρακή??
χο χο
τελικά δε γλύφει μόνο ο Άσωτος!

BOSKO είπε...

despinach. ...
όντως, σφίξαν' οι ζέστες, αλλά κι εδώ πάντως πέφτει το γέλιο της αρκούδας!
Σκέτη καφρίλα!
Κάτσε να καλοξημερώσουμε να φύγω για Κρήτη!

τζενη καρεζη είπε...

αλικη γυρνα πισω , ακουμε θοδωρακη εδω

maria aduaneta_melenemaria είπε...

αλικη αλικη αλικη

BOSKO είπε...

Αλίκη...
fuck off, bitch!

τ2φ είπε...

Και κόψε το 2 3φ,αν θες κοροιδία δεν σε παίρνει,προτιμώ μπινελίκι αλλά χωρίς συγνώμες.

τα5φ&1ω είπε...

xorevo hally gkally oreos zoiros alithinos xoros

BOSKO είπε...

τζενη καρεζη...
maria adouaneta_melenemaria...
νταξ τώρα, γαμώ τις κρυάδες...

Ανώνυμος είπε...

agoraki otan paizoume paizoume den vazeis esy tous kanonies oxi mono otan vrizeis esy ton aswto & tin andromeda
ki otan kanoun plaka na xeneroneis kala pos tin exete dei do mesa oloi
pwpw kati magkes

τ2φ είπε...

Αντώνη τη κάνουμε καλό ταξίδι στη λεβεντογέννα και αύριο στου πισογλέντι.

BOSKO είπε...

Ανώνυμος...
βρε πες εδώ πέρα ότι θες και μη νοιάζεσαι. Ελεύθερη είσοδος, τό 'παμε!

BOSKO είπε...

τ2φ...
καλή έξοδο εύχομαι κι αν έχω σύνδεση αύριο βράδυ θα μπω οπωσδήποτε:-))

BOSKO είπε...

ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!
ΣΑΛΑΜ ΑΛΕΚΟΥΜ!
ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ, ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

andromeda είπε...

ti tora pou eftiaksa valitsa fevgete eseis?
bosko pao meso patras ego me t amaksi de pao apo pirea
kala na peraseis
exei kati tekna i kriti teleia
epofelisou

BOSKO είπε...

andromeda...
εγώ θέλω φυσικές ξανθιές με κυλοτάκια σαν και του λόγου σου. Οι Κρητικιές φέρνουν προς Αραβίδες λίγο και με χαλάνε. Κρίμα, πάντως, που δεν σου πάνε οι κουλτουριάρηδες.
Καλό ταξίδι νά 'χεις, πάω να την πέσω κι εγώ.
τα κλείνω τα σχόλια πάλι.
τέλος του chat room!

despinach. είπε...

εσένα Αλίκη μου θα σε κεράσω καυτή ρακή, να κάνεις εντριβή!! φιλιά!!!

BOSKO είπε...

despinach. ...
χαχαχα, πες της τα της ατάλαντης!
ίχνος χιούμορ ακόμη κι απ' τον Άδη!

despinach. είπε...

"Οι Κρητικιές φέρνουν προς Αραβίδες λίγο και με χαλάνε."

Ααααααααα! Bosko!! Eδώ τα χαλάμε! χαχαχαχαχα!!!

ΠΟΛΎ ΓΕΛΙΟ ΡΕ ΣΥ!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!

BOSKO είπε...

despinach. ...
χαίρομαι που το διασκεδάζεις, γιατί εδώ μέσα αν το πάρεις σοβαρά, τό 'χασες το τραίνο. Κανένας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανένα και όλοι μπινελικώνονται. Ξεκίνησε πριν μερικές μέρες στο ακομπλεξάριστο blog του pisoglendis, όπου έγινε το σώσε! Οι αναρτήσεις του, των τριών τελευταίων ημερών, χτύπησαν 400άρες και 600άρες στα comments. Μιλάμε, κρατάγαμε την κοιλιά μας απ' το γέλιο στο σπίτι της Maria_Adouaneta που ήμουν προχθές. Το τι μού 'σουρε εμένα ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου, δεν περιγράφεται. Οι δε άλλοι χαρακτήρες που παρήλασαν, από την ψωλοκομμένη τραγουδίστρια μενεξέ, μέχρι την τυφλή δασκάλα πιάνου, συστήνουν κανονικό θεατρικό λούμπεν δρώμενο. Γελωτοθεραπεία, ρε συ, υπάρχει καλύτερο πράγμα; Σ' αφήνω να κάνω καζαντζιδικό post και να την πέσω - ξυπνάω πολύ πρωί.

despinach. είπε...

α! εδω μιλάμε για ιστορία μεγάλη δηλαδή έ; γελωτοθεραπεία δε θα πει τίποτα!
χαιρετώ λοιπόν!

George Tsitiridis είπε...

καλε δεν κρατιέστε λυσσάρες
ενα βράδυ είπα να πάω σε ένα γάμο
τελικά αυτός ο Μπόσκο ειναι πολύ άρρωστος ...

ντολμανσέ είπε...

Αρρώστησα μακρυά σου πισωγλέντη
κι ο μπόσκο μ'έχει εύρει μοναχό...

BOSKO είπε...

ντολμανσέ...
εγώ ανήκω στη μενεξε.
εσύ κι ο pisoglendis να πα' να κόψετε το λαιμό σας!

BOSKO είπε...

ντολμανσέ...
και πού 'σαι, ντολμανσέ, έκφυλε αναρχικέ, τράβα κόψε τα μούσια σου και κατόπιν τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ!