Κυριακή 1 Ιουνίου 2008

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!


Σαν σήμερα γεννήθηκε ο αδερφός μου πριν από 37 χρόνια! Για το λόγο αυτό μόλις τσακίσαμε μια τούρτα σοκολάτα που έφερα σπίτι κατά το γυρισμό μου από το ραδιόφωνο. Προχθές πήγαμε στα μαγαζιά και τον έντυσα κυριολεκτικά! Του ψώνισα ρούχα- μάρκες, απ' αυτά που ανέκαθεν του άρεσαν! Σε αντίθεση με μένα που μια ζωή ντύνομαι με ρούχα...made in Monastiraki! Έτσι, λοιπόν, σα δώρο για τα γενέθλια του! Πόσα χρόνια είχα να κάνω δώρο στον αγαπημένο μου αδερφό; Δυόμισι χρόνια είχε αυτός ο άνθρωπος να αγοράσει οτιδήποτε καινούργιο, δικό του. Να είναι πάντα καλά και υγιής, ακριβώς όπως τώρα!

7 σχόλια:

Rena Fan είπε...

Να τον χαίρεσαι! (Και να 'χα και λίγη από την τούρτα τώρα....)

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα
ακριβως ετσι
παντα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Κάρλο!....αααα ωραία! έυχομαι για τον αδελφό σου να ναι πάντα καλά και υγηείς πάνω από όλα να τα χιλιάσει...χρόνια του πολλά.. και κάθε ευτυχία...καλά έκανες και του έκανες αυτό το δώρο! να τον χαίρεσαι!..α,αλήθεια σου μοιάζει καθόλου;;είναι έτσι γλυκούλης σαν και σένα κι αυτός;;φιλούυυυυμπες!Αθανασία.

Θράσος είπε...

Συμφωνώ με την rena fan...Πρώτον να τον χαίρεσαι, και να είσαστε πάντα αγαπημένοι και υγιείς.
Δεύτερον...κατόπιν λιχούδης και χωρίς ίχνος αντίστασης στην αμαρτωλή γοητεία μιας σοκολατίνας:ΛΙΓΗ ΤΟΥΡΤΑ προς τα εδώ;

BOSKO είπε...

Σας ευχαριστώ όλους!
Καλημερίζω

Λου είπε...

Καλησπερα Bosco....προσπαθω να φορτωσω Λεοναρδου στο podcast και σε θυμηθηκα......μια καλησπερα.....και τις καλυτερες ευχες μου για τον αδερφο σου.
Παντα υγεια!!!

Με εκτιμηση

BOSKO είπε...

λου...
σ' ευχαριστώ και σένα, λου, να' σαι καλά!