Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗΣ & Η ΜΑΡΩ ΡΑΖΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5



Εν τέλει μου φαίνεται ό,τι μέσα σε μια άδεια Αθήνα, στην καρδιά του καλοκαιριού, εγώ προγραμματίζω τις καλύτερες εκπομπές μου! Πάλι καλά που υπάρχει το διαδίκτυο (www.left.gr) κι έτσι μπορείτε να ακούσετε απόψε, όπου κι αν βρίσκεστε (εξαιρούνται τα Κουφονήσια κι η Δονούσα!), τους κορυφαίους κιθαρίστες Βαγγέλη Μπουντούνη & Μάρω Ραζή live στο στούντιο Στο Κόκκινο 105,5! Θα μιλήσουμε για την πρόσφατη έκδοση Historia de un amor (βλέπε προηγούμενο post), καθώς και τις παλιότερες δισκογραφικές δουλειές τους! Εννοείται πως θα ακουστεί και το πανέμορφο Ένα τραγούδι για τον Μάνο, η σύνθεση του Μπουντούνη- αφιέρωμα στον μέντορα του, Μάνο Χατζιδάκι! Συντονιστείτε τη γνωστή ώρα, 20.00- 22.00 το βράδυ!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚεΜποσκοιτη θα σας ακουσω παλι. Τι θα παιξουν οι κυριοι;

BOSKO είπε...

ανώνυμος...
ρίξτε μια γερή δυνατή ματιά στη φωτογραφία και θα καταλάβετε...

μαριάννα είπε...

Με τις δυνατές και γερές ματιές καταλαβαίνουμε τί όργανο παίζει ο καθένας; :Ρ Καλό και τούτο! Κοίτα τί μαθαίνουμε στου μπόσκο, ανώνυμε!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω πως με ξανακοροιδευετε. Εννοω κεΜποσκοιτη τι μουσικη θα παιξουν οι κυριοι

BOSKO είπε...

γητεύτρια...
welcome, φτιάξε βραδινό καφέ και κάτσε, έχει γούστο η φάση!

ανώνυμος...
κι εσείς αυτή τη φορά ρίξτε μια γερή δυνατή ανάγνωση στο post και θα καταλάβετε! Ελπίζω δηλαδή...

μαριάννα είπε...

Αντώνη συγχαρητήρια θερμά! Εξαιρετική εκπομπή! Κύλισε το δίωρο σαν να ήμασταν εκεί παρέα σας. Συμπαθητικοί πολλοί και οι δύο κιθαριστές.
Φυσικά η Μάρω μου άρεσε πιο πολύ σαν άποψη. Τον Βαγγέλη «αν υπήρχε θα τον χώριζα»! Ούτε για τζάμπαμαν στα Κουφονήσια δε θα τον έπαιρνα! :))))))))
Αυτό με τον αποκλεισμό του ονόματος της Μάρως από τον δίσκο ήταν μεγάλη κουλαμάρα. Και φυσικά όταν δεν έχει τί να πει λέει άσχετα. Σαν τα ψάρια και της τηγανητές πατάτες του Σύριου με τη θλίψη του Λόρκα. Ανάθεμα κι αν κατάλαβε τί του έλεγες. Ευτυχώς έχει ένστικτο. Και σίγουρα ταλέντο.
Τέλος πάντων περιοριζόμενη σε αυτό που ακούμε, ο δίσκος είναι υπέροχος. Τα υπόλοιπα είναι συζητήσεις που αφορούν μπλόγκερς βαρεμένους. ;)
Εσύ όμως είσαι θαυμάσιος οικοδεσπότης, εύστοχος, ευθύβολος, ευγενής, ευφυής! Μπράβο σου! Και από την Ντίμη!

BOSKO είπε...

γητεύτρια...
σας ευχαριστώ, κορίτσια! Κι εγώ ούτε κατάλαβα πως πέρασε το δίωρο. Τα αγαπάω πολύ αυτά τα δυο παιδιά και χαίρομαι πάντα να συναντιόμαστε, πόσω μάλλον με αφορμή μια ραδιοφωνική εκπομπή! Μάλλον δεν το έπιασες το χιούμορ του Ευάγγελου, γι' αυτό και σου βγήκε λίγο το...φεμινιστικό σου. Συμφωνώ όμως με το ζήτημα της μη αναγραφής του ονόματος της Μάρως στο εξώφυλλο, εξ ου και το έθεσα επί τάπητος on air! Χαίρομαι που περάσατε κι εσείς καλά!

μαριάννα είπε...

Τέλειο αυτό που κάνεις με τις φωτό! Έτσι είναι ακόμα πιο άμεση η εντύπωση.
Πάντως ήθελα να σου πω ότι το ραδιόφωνο είναι τρελός έρωτας! Πολύ το γουστάρω...

Rena Fan είπε...

Απολαυστική εκπομπή! Καταπληκτικοί και οι δυο τους. Μάλλον, και οι τρεις σας!

BOSKO είπε...

rena fan...
thanx, Αποστόλη! Αύριο ελπίζω να παραλάβω το stuff, θα σε ενημερώσω!

BOSKO είπε...

rena fan...
κάτσε μη μας την πέσει η...Δίωξη! Όταν λέω stuff, εννοώ τα CDs και το DVD, ok;

Rena Fan είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Απίστευτο! Το φαντάζεσαι; Λοιπόν τα CD/DVD έφυγαν σήμερα (για να τα προλάβω όλα). Άρα από αύριο βλέπε το γραμματοκιβώτιό σου!