Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Η ΕΚΔΡΟΜΗ...


Και τι μ' αυτό
δεν είναι λόγος ν' αναβληθεί η εκδρομή

Τι κι αν υπάρχει μονάχα ένας οπαδός
Εμείς

απ' άλλους τόπους

χωρίς δουλειά
μπορούμε ν' αποκλείσουμε
Αυτούς
που σ' άλλους συλλόγους ξενυχτάνε

Και τι νομίζετε

εμείς δεν βλέπουμε τα γυμναστήρια ρημαγμένα;
τα καφενεία με παράγοντες πολιτικούς;
και τα χωράφια μας με ξένους

Καλώ τους οπαδούς ν' ακολουθήσουν
Δεν μας φοβίζουνε τα κύματα

Οι εθνικόφρονες είναι χαζοί
Τα πούλμαν ας μείνουνε ακίνητα

Την όχθη θα την περάσουμε
πεζή
* από τον Κοινό Βίο του Μάνου Χατζιδάκι και του Γιώργου Χρονά

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειάσου Μποσκάκι μου...πάλι ετοιμάζεσαι να μας φύγεις;;; ωραίο πόστ!! τηλεπάθεια εσύ έβαλες το κομμάτι αυτό του Μάνου μας..και μόλις πρίν λίγο μπήκα τυχαία σε μιά σελίδα του Youtube η οποία ήταν γεμάτη (στην κυριολεξία γεμάτη με διάφορα κομμάτια του Μάνου μας από το 'Χαμόγελο της Τζοκόντα έως το ΄Βάλς των χαμένων ονείρων'συγκινίθηκα,θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια με πολλά από αυτά..α,βρήκα και μερικές εκτελέσεις με τον Βασίλη μας..( τον Β.Γισδάκη εννοώ φυσικά!!) εξαιρετικές...!!!είδες τάυτιση σκέψεων Μποσκάκι;;;χαααχαχχαχαχα! Χατζιδάκι εσύ,Χατζιδάκι εγώ!...χαχαχα!ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι...αυτό...όλες αυτές οι μουσικές...που μου άρεσε και σκοπέυω να το ξανακάνω σύντομα!φιλάκια,Αθανασία.

BOSKO είπε...

αθανασία...
τι λες, Αθανασία μου, θα καταφέρεις να έρθεις να μας δεις στα Μέγαρα στις 15 Σεπτεμβρίου; Θα' χουμε συναυλία Χατζιδάκι, ο Γισδάκης τραγούδι κι εγώ ανάγνωση κειμένων. Άντε, έλα αν μπορέσεις, θα περάσεις όμορφα!

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα Μποσκάκι μου...δεν είναι ότι δεν το θέλω το θέλω και πολύ μπορώ να πώ αλλά..με βαράνε όλες οι γκαντεμιές και όλες οι κακοτυχίες του κόσμου αυτό τον καιρό..δεν είμαι και τόσο καλά..έχω διάφορα προβλήματα..και το χειρότερο είναι ότι επανήλθαν και προβλήματα υγείας...τελευταία..ενδέχεται να μπώ χειρουργείο το Φθινόπωρο..ούυυφ! τι βλακίες σου λέω τώρα!...ναι,έτσι είναι κοίτα θα ξαναμιλήσουμε γι αυτό οκ;;αλλά να ξέρεις ότι εάν δεν μπορέσω να έρθω τελικά..θα είμαι εκεί με τη καρδιά και το μυαλό μου..θα είναι κοντά σας η σκέψη μου και η άυρα μου...άλωστε το ξέρετε ότι σας αγαπώ...και σένα,και το Βασίλη μας...και όλους...αυτούς που βρίσκονται και κινούνται στον κόσμο σου.....φιλάκια,και λυπάμαι αν σε απογοήτευσα δεν το θελα..μιά γλυκιά καληνύχτα,Αθανασία.

BOSKO είπε...

αθανασία...
καληνύχτα κι από μένα!
Και καταλαβαίνω...
το ξέρεις

ceralex είπε...

... γεια σου αγαπητέ! Μ έστειλες πάλι...





εκδρομή...

ήρθα για λίγο και θα φύγω πάλι όμως... ώραία η βόλτα από δω... μαζεύτηκαν πολλά μα αυτό εδώ... με καλοσόρισε.

Να είσαι καλά!

BOSKO είπε...

ceralex...
εγώ σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη και για τα καλά σου λόγια! Επίσης, για το ό,τι με τράβηξες από ένα παραπάνω post, που μόνο μπουνιές δεν έχουμε παίξει όλοι μεταξύ μας...
φιλιά