Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

επί-τη-ευκαιρία

Άλα της τραγουδάρα ο Μπαχ της Αλλαγής!

Ερμηνεύει η αξεπέραστη Σωτηρία Μπέλλου!

Ας το ξανακούσουμε, μια και τα καλοκαίρια είναι πικρά κι ατέλειωτοι οι χειμώνες...

Καλό μήνα σε όλους!

4 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου Μποσκάκι μου...έ,έλα ντε βρέ Μποσκάκι...έχεις δίκιο..κ αυτοί οι...'ατέλιωτοι χειμώνες' δεν λένε να τελιώσουν,πιά..πάντως αυτός που έγραψε το τεράστιο άσμα της Σωτηρίας κάτι ήξερε..φωνάρα η Σωτηρία μας κ τραγούδουσε,πάντα αντρίκια κ με τσαγανό και ας ήταν γυναίκα..αυτό το θαυμάζω πολύ σε αυτήν..κ ποτέ ΔΕΝ τραγούδησε σκουπίδια,γιανά 'πουλήσει'πάντα κράταγε ένα επίπεδο,μιά αξιοπρέπεια στις δουλειές της κ σε αυτά που τραγούδησε..αξαιρετική καλλιτέχνης με ήθος...μέχρι και στις τελευταίες στιγμές της ζωής της..σπουδαία καλλιτέχνης ο φίλος σου ο κύριος Δημητράτος?πρέπει να την ήξερε πρωσοπικά κ να ήταν δασκάλα του!!...έτσι δεν είναι??... φιλάκια πολύ ωραίο τραγούδι διάλεξες,χαρακτιρίζει την εποχή μας πολύ...πιστέυω...

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχο τραγούδι Μην κλαις και μην λυπάσαι που βραδιάζει ........... πραγματικά είναι αρχόντισσα τέτοια γυναίκα δεν θα υπάρξει ποτέ στον αιώνα τον άπαντα τέτοια, γνησιότητα και αυθεντικότητα τέτοιας ποιότητας ανθρώπου δεν νομίζω να ξανασυναντήσουμε ποτέ. Ο μοναδικός δίσκος που έχω από την φωνή της είναι τα Λαϊκά Προάστια του Ηλία Ανδριόπουλου και του Μιχάλη Μπουρμπούλη ένας δίσκος που περιγράφει καταστάσεις αληθινός χωρίς την παραμικρή επεξεργασία .


Υ.Γ ναι ‘ σαι καλά Μποσκο που μ’ έκανες να τον ξαν’ ακούσω το δίσκο γιατί παει λίγο καιρός που κάθεται στο ράφι ............


Πέτρος

BOSKO είπε...

Αθανασία...
ο Νίκος Δημητράτος- αν εννοείς αυτόν τον καλό λαϊκό τραγουδιστή- δεν είναι φίλος μου, μια φορά μόνο έτυχε να βρεθούμε κάπου και τον φωτογράφισα. Υποθέτω όμως πως η Μπέλλου υπήρξε πράγματι δασκάλα του.

BOSKO είπε...

Πέτρος...
εμένα πάλι μ' αρέσουν όλες οι "έντεχνες" συνεργασίες της Μπέλλου απ' το ΄70 και μετά: Σαββόπουλος, Μούτσης, Λάγιος και βέβαια Ανδριόπουλος.
είναι θέμα φωνής, πιστεύω, κι η συγκεκριμένη δεν είχε καθόλου απλά μια καλή φωνή!